teşekkür ederim canım o zaman benim sonuç yarın netleşecek en azından neden çatlatmadigini anlamış oldum sizede stressiz bir süreç dilerimAllahm yardmcn olsn canm kendiliğnden catlar inşallah çatlatma iğnesi vurunca da yumurtlar büyümeye devam ediyo o yüzden vermemiş olabilir dr un iğne
inşallah normal yoldan olur bakarsın mucize olur
Mevlam büyük ol derse olur
canm hayırlısı hadi bakalım inşallah bu sefer olur RAbbim yardmcn olsn kolaylaştırsn inşallahIkinci aşılamaya başlayacağız cuma günü ... Benim merak ettiğim şey aşılamadan sonra ne yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz. Ben eşimin zoruyla 1 haftalık rapor kullandım . 14 gün boyuncada sabah akşam Crinone vajinal jel kullandım. Ama tutmadı tabi ki ... Bügünde regl oldum cuma günü tekrar doktora gideceğim ...
dinlenme sarrt değil tabi ki ama dikkat etmen lazım cok ayakta durmamak sartıylaVajinal jelin ne gibi bi yararı var ben daha hic asilama olmadım nelere dikkat edilmesi gerekiyo bilmiyorum asilama olunca dinlenme şart mı
Cnm sanırım tutunmasına yardımcı oluyormus gebelik oluşuncada 3. Aya kadar düşük tehlikesine karşı kullanılıyormuş. Ama gebelikte olan tüm belirtilere neden oluyor Buda insanı ümitlendiriyor ... Hiçbir arkadaşımda kullanmamış bu sefer sorayım illaki kullanmak lazım mı diye ...canm hayırlısı hadi bakalım inşallah bu sefer olur RAbbim yardmcn olsn kolaylaştırsn inşallah
bana hiç jel vermedi dr um tutmasını mı sağlıyo hiç kullanmadm
ne güzelmiş ya bana neden vermedi dr um kullanmak lazım sansı artırmak için bu sefer işe yarar belki kullan canmCnm sanırım tutunmasına yardımcı oluyormus gebelik oluşuncada 3. Aya kadar düşük tehlikesine karşı kullanılıyormuş. Ama gebelikte olan tüm belirtilere neden oluyor Buda insanı ümitlendiriyor ... Hiçbir arkadaşımda kullanmamış bu sefer sorayım illaki kullanmak lazım mı diye ...
Vajinal jelin ne gibi bi yararı var ben daha hic asilama olmadım nelere dikkat edilmesi gerekiyo bilmiyorum asilama olunca dinlenme şart mı
Inşallah cnm . Dr una söyle bi bakalım sende cnm .ne güzelmiş ya bana neden vermedi dr um kullanmak lazım sansı artırmak için bu sefer işe yarar belki kullan canm
güzel haberler beklyrz
benim aşılma bitti canm sırada tüp bebek var onda veriyolar mı bilmiyorum bu jeldenInşallah cnm . Dr una söyle bi bakalım sende cnm .
inşaşşlah öyle olur arkadaşm bu sefer başarıız gerçekten cok yoruldum bu sfer bitsin istiyormHımm bilemiyorum cnm. Eh tüp bebekte şans bi hayli yüksek umarım güzel olur. Aşılamaların yeni bittiyse daha da yüksekmiş şans. Güzel haberlerini alırız umarım . Ne zaman tüp bebek işlemin .
hatırladm canm seni cok sevindim senin adına inşallah hep böle mutlu haberler alırsn veririsn bizlere de dua et olur muArkadaslar mrb nasilsiniz ben asilama yaptirmistim ara kanamam olmustu bugun doktor tekrar test yaptirmami istemisti degerler yuksek cikti doktorumu aradim hamilelik devam ediyor dedi ilac verdi 16mart kontrole gidecem cok sevincliyim
Arkadaslar mrb nasilsiniz ben asilama yaptirmistim ara kanamam olmustu bugun doktor tekrar test yaptirmami istemisti degerler yuksek cikti doktorumu aradim hamilelik devam ediyor dedi ilac verdi 16mart kontrole gidecem cok sevincliyim
E2 büyümüş yumurtaları kandan takip etme yöntemi bende çok yumurta vardı çatlatma yapmadılar şimdi bugün gittim yumurta lar azalmış çatlatma iğnesi yapıldı aşılama yapilmadi ilk ilişki yarın dedi ama ben akşam yapmayı düşünüyorum bana jel falanda veren olmadı 22 sine kaşar ilişki ondan sonra sabah akşam progeston diye bişi verdi başka yapmam gereken birsey varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?