aşılama

teşekkür ederim canım o zaman benim sonuç yarın netleşecek en azından neden çatlatmadigini anlamış oldum sizede stressiz bir süreç dilerim

Ikinci aşılamaya başlayacağız cuma günü ... Benim merak ettiğim şey aşılamadan sonra ne yapıyorsunuz ne kullanıyorsunuz. Ben eşimin zoruyla 1 haftalık rapor kullandım . 14 gün boyuncada sabah akşam Crinone vajinal jel kullandım. Ama tutmadı tabi ki ... Bügünde regl oldum cuma günü tekrar doktora gideceğim ...

Vajinal jelin ne gibi bi yararı var ben daha hic asilama olmadım nelere dikkat edilmesi gerekiyo bilmiyorum asilama olunca dinlenme şart mı

canm hayırlısı hadi bakalım inşallah bu sefer olur RAbbim yardmcn olsn kolaylaştırsn inşallah
bana hiç jel vermedi dr um tutmasını mı sağlıyo hiç kullanmadm

Vajinal jelin ne gibi bi yararı var ben daha hic asilama olmadım nelere dikkat edilmesi gerekiyo bilmiyorum asilama olunca dinlenme şart mı
dinlenme sarrt değil tabi ki ama dikkat etmen lazım cok ayakta durmamak sartıyla
ama imkanın varsa yat bi kaç gün ayağa kalkma agır kaldırma agır işler yapma
onun dışında günlük işlerini yapabilirsn benim dr um bişey dememişti

canm hayırlısı hadi bakalım inşallah bu sefer olur RAbbim yardmcn olsn kolaylaştırsn inşallah
bana hiç jel vermedi dr um tutmasını mı sağlıyo hiç kullanmadm
Cnm sanırım tutunmasına yardımcı oluyormus gebelik oluşuncada 3. Aya kadar düşük tehlikesine karşı kullanılıyormuş. Ama gebelikte olan tüm belirtilere neden oluyor Buda insanı ümitlendiriyor ... Hiçbir arkadaşımda kullanmamış bu sefer sorayım illaki kullanmak lazım mı diye ...

ne güzelmiş ya bana neden vermedi dr um kullanmak lazım sansı artırmak için bu sefer işe yarar belki kullan canm
güzel haberler beklyrz

Doktor normal yaşantına devam et dedi cnm ama eşim ben evde yatarken gidip rapor alıp geldi ... Bence normal yaşantıya devam etmek en güzeli hamile muamelesi yapıldığı zaman insan daha çok üzülüyor sonra . Tabi dikkat etmek lazım biraz ...

Arkadaslar mrb nasilsiniz ben asilama yaptirmistim ara kanamam olmustu bugun doktor tekrar test yaptirmami istemisti degerler yuksek cikti doktorumu aradim hamilelik devam ediyor dedi ilac verdi 16mart kontrole gidecem cok sevincliyim

Hımm bilemiyorum cnm. Eh tüp bebekte şans bi hayli yüksek umarım güzel olur. Aşılamaların yeni bittiyse daha da yüksekmiş şans. Güzel haberlerini alırız umarım . Ne zaman tüp bebek işlemin .

Hımm bilemiyorum cnm. Eh tüp bebekte şans bi hayli yüksek umarım güzel olur. Aşılamaların yeni bittiyse daha da yüksekmiş şans. Güzel haberlerini alırız umarım . Ne zaman tüp bebek işlemin .
inşaşşlah öyle olur arkadaşm bu sefer başarıız gerçekten cok yoruldum bu sfer bitsin istiyorm
aşılamamın ikisi cok önce oldu 3.yü gecen aylarda yaptırdm ara verdim bilmiyodm 2 iğneli aşılama olduğunu ara vermek zor oldu tekrar başlamak keşe direk bu işlemleri tüp bebek için yapsaydık ama kısmet işte napıcan daha olmamış demek ki yazlımamıs kaderime bekliycem
nisan mayıs gibi inşallah bi aksilik cıkmazsa

Arkadaslar mrb nasilsiniz ben asilama yaptirmistim ara kanamam olmustu bugun doktor tekrar test yaptirmami istemisti degerler yuksek cikti doktorumu aradim hamilelik devam ediyor dedi ilac verdi 16mart kontrole gidecem cok sevincliyim
hatırladm canm seni cok sevindim senin adına inşallah hep böle mutlu haberler alırsn veririsn bizlere de dua et olur mu

Arkadaslar benim asilama mi çok sayıda yumurta olustugundan yapmiyo doktor e2 değerine bakiyo düşerse değer çatlatma iğnesi yapacak yoksa onu da yapmiyo e2 degeri nasıl düşer ki

Canm e2 ne ki bi bilgm yok keşke bilsem yardımcı olmak isterim
Allahm yardmcn olsun

Ayyy maşallah canım tebrik ederim hayırlı olsun darısı aşımıza inşallah

E2 büyümüş yumurtaları kandan takip etme yöntemi bende çok yumurta vardı çatlatma yapmadılar şimdi bugün gittim yumurta lar azalmış çatlatma iğnesi yapıldı aşılama yapilmadi ilk ilişki yarın dedi ama ben akşam yapmayı düşünüyorum bana jel falanda veren olmadı 22 sine kaşar ilişki ondan sonra sabah akşam progeston diye bişi verdi başka yapmam gereken birsey varmı sizce

Cnm progeston jel değil mi senin bana verdiği de progeston dü sabah aksam ama jel şeklindeydi...

Fitil gibi biseymis ben daha önce kullanmadım hiç bilmiyorum 23 ünden sonra basliycam onu kullanmaya o zamana kadar jel yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…