Asilama ile sanki banada olacak gibi geldi ama aşılama da tutma şansı da çok az biz zaten her ilişkide aşılama yapıyoruz kendimiz ki baya konu okudum aşılama yaptırıp da tutan insan çok az. Devlet hastanelerinde aşılama yapılıyor ama yapan hastane ve Dr çok az.. Tüp bebeğe geçmeden önce iki aşılama yaptırmış olma şartı var bizde belki bu yüzden birkaç ay sonra deneyebilirz... Hakkında hayırlısı druna Daniş yine demerhaba arkadaşlar 15 aydır bebiş düşünüyoruz olmuyor artık bu seferki doktora gidişimde aşılama önerisinde bulunucam aranızda yaptıranlar varsa önerirmi etkili bir yöntemmi acaba yardımcı olurmusunuz ?
Hangi şehirde oturuyorsun canım.. sen 7 yıllık falan mi evlisin , Son sıkıntılarını okumadim sanırım.. Tutmadığını biliyorum sadece.. Simdi tüp deneyeceksiniz dimi ?hoş geldin canm cok uğraşanlardanım maalesef son aşılamam sıkıntılı oldu kafama cok sey takıldı paylaştım burdan
inşallah beklemzsin daha fazla
tedavi gördün mü canm var mı sıkıntı aşılama falan denedin mi
Canm 5 biticekHangi şehirde oturuyorsun canım.. sen 7 yıllık falan mi evlisin , Son sıkıntılarını okumadim sanırım.. Tutmadığını biliyorum sadece.. Simdi tüp deneyeceksiniz dimi ?
İnsAllah bu son olur .. Hakkında hayırlısı arkadaşım çok uzun ve yıpratıcı bi süreç. Beklemek yaptırmak bu sefer sevince dönüşür bekleyişin insAllahCanm 5 biticek
Tüp bebek için 2 iğneli aşımala olması sartmıs 2.iğneliyi de yaptırdı ocak ayından ama asılama anında zannedersem üşüdüm dr umda neden oldugunu anlamadı kasıldı rahmin üşüdügünden dolayı dedi asırı agrı ve kanama oldu o gece hastanede kaldm 4 gün devam etti kanamam ve dogal olarak tutmadı
ama tüp bebek için sartları tamamladık hiç değilse ankarada etlik zübeyde hanımda nisan ayında inş tüp bebek yapıcaz inşallah bu son olur
Canm benim yaa okurken o kadar içim gitti ki çünkü aynı seyleri bendr yasadım kaç dogum günü kaç anneler günü geçirdim umutla hayalle ama olmadı[QUOTlibonibon, post: 39850871, member: 295122"]Mrb. Arkadaşlar uzun zamandır forumlara pek uğraşmıyordum ama bugün çok mutsuzum ve herkes telkin etmeye uğraşıyor. Ihtiyacım olan telkin değil beni anlayabilecek birileri. 23 Şubat'ta ilk aşılamam oldu bügünde kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı tamam ilk seferde şansım düşüktü bunu biliyorum ama yinede inanılmaz mutsuz oldum . Tabi eşimde benimle birlikte mahvoldu. Bugün eşimin doğumgünüydü ve bu ona verebileceğim en güzel hediyeydi Doktorumu aradım regl olunca gel tekrar dedi. Ben bu aşamaları çok rahat geçirebilecek olgunlukta değilim sanırım . Psikolojim kaldırmıyor iğneler başlayacak tekrar ayrıca aşılama yapıldıktan sonra kullanılan vajinal jel beni çok rahatsız ediyor şimdi kutlama yapıyor olabilirdik .... Nedense çok inanmıştım ben ilk seferde tutacağına ...
Allah hepimize sabır versin .cok büyük imtehandan geciyoruz.insallah hayırlı evlatlarla mukafatlandiriliriz.
Klasik olacak ama zamanı gelmemiş diyelim canım hepimiz bu söze sığınmıyor muyuz.. ne zaman hazır olursan o zaman yine ilk defa gibi başlıyo olacaksın sıkıntı yapma. Benimde bu ay aşılama ve adete 6 günüm kaldı ben de cesaretim olmadığı için kan testi yaptırmadım adeti beklicem yada biraz daha umut beslemek.. ne denirse.. üzülme demiyorum belki 6 gün sonra bende senin gibi olucam ama zamanı gelmemiş Rabbim yazmamış bu ay deyip hazır olduğumda devam edicem. Allah tez vakitte hayırlı evlatlara kavuştursun bizi.Mrb. Arkadaşlar uzun zamandır forumlara pek uğraşmıyordum ama bugün çok mutsuzum ve herkes telkin etmeye uğraşıyor. Ihtiyacım olan telkin değil beni anlayabilecek birileri. 23 Şubat'ta ilk aşılamam oldu bügünde kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı tamam ilk seferde şansım düşüktü bunu biliyorum ama yinede inanılmaz mutsuz oldum . Tabi eşimde benimle birlikte mahvoldu. Bugün eşimin doğumgünüydü ve bu ona verebileceğim en güzel hediyeydi Doktorumu aradım regl olunca gel tekrar dedi. Ben bu aşamaları çok rahat geçirebilecek olgunlukta değilim sanırım . Psikolojim kaldırmıyor iğneler başlayacak tekrar ayrıca aşılama yapıldıktan sonra kullanılan vajinal jel beni çok rahatsız ediyor şimdi kutlama yapıyor olabilirdik .... Nedense çok inanmıştım ben ilk seferde tutacağına ...
jelibonipost: 39851857 .!.:Canm benim yaa okurken o kadar içim gitti ki çünkü aynı seyleri bendr yasadım kaç dogum günü kaç anneler günü geçirdim umutla hayalle ama olmadı
bendr senin gibi her tedavi başlangıcında kaldıramam artık diyodm ama sonraki ay yine umutla başlıyodm o kadar yıprandım ki anlatamam
cevremde haberler aldıkca kapanıp agladıgım günleri ben bilirim
Tedavim olumsuz oldugunda agladıgım günler o kadar cok ki
Allahm a binlerce şükür eşim cok anlayıslı bu kadar olmasa dayanamzdm heralde onun için de ayrıca üzülüyorm baba olamadı hala kendinden küçük 2 kardeşi 2. Cocuklarını doğuracak bu beni daha cok yıpratıyo daha neler neler...
üzülme demiyorum çünkü işe yaramayacak tutamıyo insan kendini içi sızlıyo inceden inceden
Rabbim bu zor günleri unutturur inşallah
Allahm sabrımızı artırsın
Arkadaşm inşallah olumlu olurKlasik olacak ama zamanı gelmemiş diyelim canım hepimiz bu söze sığınmıyor muyuz.. ne zaman hazır olursan o zaman yine ilk defa gibi başlıyo olacaksın sıkıntı yapma. Benimde bu ay aşılama ve adete 6 günüm kaldı ben de cesaretim olmadığı için kan testi yaptırmadım adeti beklicem yada biraz daha umut beslemek.. ne denirse.. üzülme demiyorum belki 6 gün sonra bende senin gibi olucam ama zamanı gelmemiş Rabbim yazmamış bu ay deyip hazır olduğumda devam edicem. Allah tez vakitte hayırlı evlatlara kavuştursun bizi.
Âmin cnm umarım güzel sonuç alırsın ... Bende daha regl olmadım ... Olsamda yenisine başlasak ...Klasik olacak ama zamanı gelmemiş diyelim canım hepimiz bu söze sığınmıyor muyuz.. ne zaman hazır olursan o zaman yine ilk defa gibi başlıyo olacaksın sıkıntı yapma. Benimde bu ay aşılama ve adete 6 günüm kaldı ben de cesaretim olmadığı için kan testi yaptırmadım adeti beklicem yada biraz daha umut beslemek.. ne denirse.. üzülme demiyorum belki 6 gün sonra bende senin gibi olucam ama zamanı gelmemiş Rabbim yazmamış bu ay deyip hazır olduğumda devam edicem. Allah tez vakitte hayırlı evlatlara kavuştursun bizi.
Canm cok zor bi sürec Allahm yardımcmz olsn hamileyim diye de konu acıcaz pes etmek yok Rabbimn bi sınavı sabretmekten başka caremiz yok ki elimizden bişey gelmiyoÂmin inşallah Rabbim isteyen herkese kısmet etsin . ya işin garibi sonuç negatif ama ben kendimi hala hamile gibi hissediyorum sanırım çok kaptırdım. Malesef benimde eşimin kız kardeşi biz acaba aşılama tutumu diye gün sayarken Müjde verdi ilacın gününü kaçırmış korunurken hamile kalmış. ilk çocuğunuda biz bebek düşünüyoruz Dediğimiz ay hamile kalmıştı ben düşünüyorum o kalıyor başarı bu arada inşallah hmileyimdir diye açtığım ilk konu Temmuz 2012 yılında...
Hep böyle zamanlarda zaten gelir üst üste bana da beo öyle oldu tedaviye başladım hamile eltim geldi anlattı hamileliğini baktım sadce tedavim olumsuz oldu diğeri hamile oldu
yine başladım pes etmedim yine bi haber
imtihanım zorlasıo dedim kendime nasıl dayanıcam agladm hep agladm
Amin canım öyle yarın yapıyım tst dedim çok merak ediyorum eşim izin vermiyo günü geçmeden hayırlısı inş.Arkadaşm inşallah olumlu olur
beklemekten başka caremiz yok hayırlsı olsn inşallah
amin inş Allah hepimize tez vakitte nasip etsin.Âmin cnm umarım güzel sonuç alırsın ... Bende daha regl olmadım ... Olsamda yenisine başlasak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?