Cok şükür ortak noktamızmıs eşlerimiz onun desteği morali olmasa ben yapamazdım cok şükür bu konuda sansım eşim
İnşalşah canm sen de mi ugrasanlardansın ne kadar oldu isteyeli[/QUOTE]serrez, post: 39851268, member: 574906"]Allah hepimize sabır versin .cok büyük imtehandan geciyoruz.insallah hayırlı evlatlarla mukafatlandiriliriz.
Ben 7 yıldır evliyim.6 yıl vajinismus ile ugrastim.1 yil oldu yeneli.gecen ay direk igne ile ganol f tedavi oldum.yumurtama etki etmedi.simdi reglimi bekliyorum.dozu srttirilcak.doktor olmazsa direk tup bebek dedi orda yuksek doz uygulayip yumurtalar buyuyormus.ben buyumemesinden cok korkuyorum.esim hep destegim ama onun icin uzuluyorum.cok inanç li insanlariz ne yazik ki çevre durmuyo.sanki biz istekiyoruz.basina gelmeyen anlamiyor.bizde farkli bir imtihandayiz.allah yinede herseyin hayirlisini versin.[/QUOTE]İnşalşah canm sen de mi ugrasanlardansın ne kadar oldu isteyeli
canm hemen ümitsizliğe kapılma adet le hamilelik berirtileri benziyo birbirine inş tutmuşturKızlar adere 5 günüm var ama karnım fena ağrıyo benim kırmızılar gelecek galiba(
Geldiler canım malesef :) çok üzüldüm yaacanm hemen ümitsizliğe kapılma adet le hamilelik berirtileri benziyo birbirine inş tutmuştur
sağlık olsn canm erken değil mi 5 gün var yazmıstn hatırladğm kadarıylaGeldiler canım malesef :) çok üzüldüm yaa
İnşallah olumlu olur tup bebegin.kafani bosaltmaya çalış. Hakkimizdan hayirlisi artik.bende nisan-mayis gibi dusunuyorum.tup bebek formalitesi nasil oluyor ?bilgilendirirmisiniz.sağlık olsn canm erken değil mi 5 gün var yazmıstn hatırladğm kadarıyla
aşılama yapınca günümüz geçsin die bekleriz erken gelir benim ki de öyle olmuştu 5 gün varken hastalanmıstm
kısmet artık hayılrıı bi dahaki sefere kaldık
ben tüp bebek için gün sayıyorum
rahatlamam lazım biraz
Canm berbarr yaptırcaz inşallah bende o zmana a yaptırcam eşim o zaman ayrlıycak işiniTE="serrez, post: 39865893, member: 574906"]İnşallah olumlu olur tup bebegin.kafani bosaltmaya çalış. Hakkimizdan hayirlisi artik.bende nisan-mayis gibi dusunuyorum.tup bebek formalitesi nasil oluyor ?bilgilendirirmisiniz.
Benim doktorum direk gonal başladı buyumediler .bu ayda igne olucak.bana hic ssilama demedi.direk tup dedi.bende imkan varsa tsbiki devletten faydalanmak isterim.yani iki ay igne olmus olur.ozaman üçüncü ayida olmazsa igne v tedavisine devammi etmeliyiz.ondan sonra tupe gecilcek o zaman.uc ay igne tedavisinden sonra yumurta buyumedi asilamaya gecemedik diyelim.tup bebek icin devletten yararlsnamiyacakmiyiz.illaki asilama sartmi yoksa uc ay igneli tedavi yeterlimi?[/QUOTE]Canm berbarr yaptırcaz inşallah bende o zmana a yaptırcam eşim o zaman ayrlıycak işini
tüp bebeğe geçmen için 3 aşılaman olması lazım 2 si igneli olacak devlet yardımı istiyosan eger yoksa özelde böle bi şart yokmus parayı ver yaptır
tüp bebek işlemi de aşılamaya benziyo ama daha detaylı bi süreç yine iğne kullanıysn 14 gün catlama ignesi yumurta toplama işlemi yumurta toplama işlemi anestezili oluyo
sonrasında yumurtanın döllenmesi için 3 yada 4 gün bekliyolar sonrasında döllenen yumurtayı transfer ediyolar rahime
Bende geçicem bu yollardan inşallah hersey yolunda gider
kafamı rahaylatmak için başka seylerle ugrasıyorm ama olmıyo ki; (
Allahm yardmcn olsn canm kendiliğnden catlar inşallah çatlatma iğnesi vurunca da yumurtlar büyümeye devam ediyo o yüzden vermemiş olabilir dr un iğneMerhabalar ben ilk kez bu ay asilama yapacaktim pko lüzum ama çok fazla yumurtam buyudu ve doktor riskli olduğu için asilama yapmiyo çatlatma iğnesi de yapmadı bu yumurtalar kendiliginden çatlar mi ki ya catlamazsa hem benim esimde Sperm sorunu var hareketlilik %2 zaten asilama yapsa bile hepsi tutmazki neden böyle oldu simdi yaaaa çok moralim bozuldu doktor kendiliğinden catlasin diye 2 gün bekleyelim siz normal günlük ilişkiye girin belki gebelik olur diyo böyle birşey mümkün mükafamda deli sorular
Aynen heyacanla beklerken birden ce-e yapıyolar hayurlısı. Benim aşılamada çok canım yanmıştı ki tüp bebeğe hiç cesaretim olmaz heralde Allah yardımcın olsun tez vakitte bütün isteyenlere versin inş.sağlık olsn canm erken değil mi 5 gün var yazmıstn hatırladğm kadarıyla
aşılama yapınca günümüz geçsin die bekleriz erken gelir benim ki de öyle olmuştu 5 gün varken hastalanmıstm
kısmet artık hayılrıı bi dahaki sefere kaldık
ben tüp bebek için gün sayıyorum
rahatlamam lazım biraz
normalde acısız işlem ama değişebiliyor benim ilk iki de hiç hissetmedim ne agrı ne sızı hiçbişey ama 3.sü beni mahvettiAynen heyacanla beklerken birden ce-e yapıyolar hayurlısı. Benim aşılamada çok canım yanmıştı ki tüp bebeğe hiç cesaretim olmaz heralde Allah yardımcın olsun tez vakitte bütün isteyenlere versin inş.
Aynen canım şiödi yarın gidicez dr ben denemeyim diyorum ama büyük olasılık tekrar yapacak aşılama yaptırayım mı ne dersin ? Çok kararsızım içi den de gelmiyonormalde acısız işlem ama değişebiliyor benim ilk iki de hiç hissetmedim ne agrı ne sızı hiçbişey ama 3.sü beni mahvetti
aşılamanın arkasından hemen tüp bebek için başlayacaktık ama ağrılı ve kanamalı geçince aşılamam ara verelim dedik
toparlayım kendimi diye
RABBİM hepizimn duasını kabul eder inşallah arkadaşalr
dualrımda hepiniz varsınız çünkü en iyi halden anlayanlar bu durumu yaşayanlardır
Kaçıncı aşılaman olucak canmAynen canım şiödi yarın gidicez dr ben denemeyim diyorum ama büyük olasılık tekrar yapacak aşılama yaptırayım mı ne dersin ? Çok kararsızım içi den de gelmiyo
Evet ilk onun için bu kadar hayalkırıkığı oldu sanırım. Femara hapla oluyo bu aşılama henüz iğneliye gerek yok dedi dr. Bende ara verince daha kolay hazırlanırım diye düşünmüştüm ama zor oluyo diyosun ne yapslım bu seferde çekelim o acıyı inş ilki gibi ağrılı olmaz ve tutar. Toparlansam bian evvel iyi olur. Düşünmemek rahat olmak elde değil ki öyle olsak herşey daha kolay olacak. Ben çapa ya gidiyorum bi de ara verirsem orada ilerlemek zor oljyo bir daha başa dönemem de . Denesem iyi olucak galiba.Kaçıncı aşılaman olucak canm
ara vermeden hepsini yap derim ben başlamışken bitir inşaşşah gerek kalmaz ama tüp bebek düşünürsen ilerde hepsini aradan cıkar mıs olursun
benim gibi son bırakma derim iki iğneli aşılamadan benim haberim yoktu tüp bebek servisine gidince ögrendim
ara verdikten sonra başlamak daha zor oluyo
belki vücudun bu aşılamadan sonra hazırdır ilkse eger ilkine düşük zaten tutması sonraki ne tutar hiç bilemezsin
o yüzden devam toparla kendini rahat ol herşey gönlünce olsun
Evet en güzeli bu galiba. Aynen arkadaşım o kadar zor ki kimseye anlatamıyosun anlamıyolar zaten iki hmmm hmmm dan sonra dinlemiyolar bile. O kadar konuşmaya ihtiyacı oluyoki insanın. Aslında bu ay şunuda fark ettim burada ne kadar çok böyle konuşardan konuşursak hem umutlanıyoruz hem üzülüyoruz biraz günlük olaylardan da konuşup kafamızı dağıtsak.. gelişmelerden de haber ederiz böylece rahatlamışda oluruz .Aynen canm Allahm yardımcn olsn Dualarım seninle inşallah bu sefer tutar
Rabbim emeklerimizn karşılıgını boşa cıkarmasın
ara vermek daha da zor oluyo birden başladıysan sonlandır hayırlısıyla
biticek bu zor günler gececek inşallah
en iyi anlayan bizleriz birbirimizi neler cektiğini anlayabiliyorum bende de aynu hisler var tüp bebek için toparlanmm lazım ama zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?