Mrb kızlar dün dr gittim tekrar aşılama yapılacak bu sefer klomen verdi ilki femaraydı. Ben yine çok korkuyorum tabiilki çok ağrılı olmuştu bu sefer kasmıcam kendimi inş. Aklıma takıldı çatlatma iğnesinden 32 saat sonraydı galiba dimi yumurtanın çatlması ? Peki çatlatma iğnesinden ve aşılama olduktan sonra yani aşılamanın 5. Günü yumurtanın çatlama olasılığı var mı ? mzuhal canım dr gittik ilk gün o kadar kötüydüm biliyosun. Dr o kadar iyi şeyler söyledi ki ilkinden daha hevesliyim içimden bi ses bu sefer olacak inş. Diyo umutlanmayayım da. Pko vardı normaldecdr ben göremiyorum dedi yokolmuşlar çok şaşırdım.
Mrb arkadaşm hos geldin inşallahnbu sefer de tutar sen sanslıymıssın aşılaman tutmus hep sonucu hüsran olmus ama bu sefer iyi olur inşallah herşey Kucagına da alırsın bebeğiniOTE="balkar, post: 39919894, member: 641157"]inşaallah canım ben ilk gebeliğimi aşılamanın 12.günü kanda bthcg baktırarark öğrenmiştim 110 çıkmıştı gün sonra tekrar baktır dedi doktorum çünkü katnarak artması gerekiyordu 240 olmuştu normal seyrediyodu yani
Mrb arkadaşm hos geldin inşallahnbu sefer de tutar sen sanslıymıssın aşılaman tutmus hep sonucu hüsran olmus ama bu sefer iyi olur inşallah herşey Kucagına da alırsın bebeğini
sorun var mıydı
neden kalbi duruyo acaba arastırdın mı
mrb arkadaşm aşılaman oldu mu senin de kaçıncı gündesininşallah hepimizin ki tutar bir daha yaşamak çok zor aynı şeyleri
ne güzel işte olacak bu sefer herşey de yoluna girmiş bak takdir i ilahi arkadaşmEvet canim hapla iğneliye gerek yok dedi dr durumuma göre. Yıllardır pko lu olunca çok şaşırdım ve sevindim inş canım sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Şu rahatlığı öğrene bilsek neler olucakda işte insanın beynini kemiriyo aslında aşılamadan sonra hiç bişey yokmuş gibi davranmak lazım en azından bu sefer öyle yapmaya çalışıcam inş :) tabi ki herşey Rabbimde inş bu sefer nasip eder.canım çatlama iğnesi 36 saat geçerli senin morfolojine bağlı çatlayadabilirsin çatlamayadabilirsin allha bırak hayırlısı neyse o olsun de içnden kendini rahat bırak en iisi bu fazla takma kafana olacağı varsa zaten oluyor
İnş canım bu sefer spnuç verir ya nelere katlanıyoz valla.ne güzel işte olacak bu sefer herşey de yoluna girmiş bak takdir i ilahi arkadaşm
hapla da aşılama yapılıyo evet benim ilk aşılamam da hapla olmuştu iğneli daha sonraki aşama 3 ay hap kullandım son ay kullandğım hapla aşılama yapmıştık sonra iğneli tedaviye geçtim o da olmadı tabi ki
Şu rahatlığı öğrene bilsek neler olucakda işte insanın beynini kemiriyo aslında aşılamadan sonra hiç bişey yokmuş gibi davranmak lazım en azından bu sefer öyle yapmaya çalışıcam inş :) tabi ki herşey Rabbimde inş bu sefer nasip eder.
İnş canım bu sefer spnuç verir ya nelere katlanıyoz valla.
evetcanım bugün 5. gün günlerde geçmek bilmiyor ya hiç ümidim de yokmrb arkadaşm aşılaman oldu mu senin de kaçıncı gündesin
inşallah tutar ümtsizlik yok bırakmak yok olana kadar devam inşallah Rabbim çabalayana emeğinin karşılığını elbet verecektir
ne belirtiler oldu ilk aşamada kaçıncı günde öğrendinvalla aynen takmamak lazım elirtilere takılmadan şimdi benim ilk aşılama tutmuştu mesela ne belirtiler olduysa şimdi onları bekler dururum bende umutla
deme öyle canm bakarsın sürpriz yapar gelir inşllah bu mübarek cuma günü hürmetine dua et bol bolevetcanım bugün 5. gün günlerde geçmek bilmiyor ya hiç ümidim de yok
Ayyy çok tşk gerçekten içimi aydınlattın çok tatlısındeme öyle canm bakarsın sürpriz yapar gelir inşllah bu mübarek cuma günü hürmetine dua et bol bol
canm ne demek cok iyi anlıyorum seni hepsini ben de yaşadm çünküAyyy çok tşk gerçekten içimi aydınlattın çok tatlısın
ne belirtiler oldu ilk aşamada kaçıncı günde öğrendin
Hapmı içiyorsun cnm anlamadım . Ben iğne kullanıyorum hapladamı oluyormuş . Pko yokolabiliyor. Benim kardeşiminde kayboldu ve bebişinide doğurdu . Dilerim seninde sonu bebekle biter.
canım kardeşinin pko su nasıl geçti. belgi verebilir misin? ilaç vs. kür bişeyler mi kullandı?
kadın olmak gerçekten zor erkek olmak ohh git bi sperm ver tamam biz yok kontrole git orana burana bişi girsin iğne ol ilaç kullan hormonlardan şiş sonra aşılamaya katlan acaba tuttumu tutmadımı diye devam lı yat kendini dinle e olsa bu seferde dış gebelikmi bebeğin kalp atışı var mı diye heyecanlan allahhh bize sabır versin
Yok canım ya onlara da zor her seferinde veriyolar ama nasıl ortada bişey yok zor be :)valla aynen takmamak lazım elirtilere takılmadan şimdi benim ilk aşılama tutmuştu mesela ne belirtiler olduysa şimdi onları bekler dururum bende umutla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?