- 1 Mart 2015
- 49
- 7
- 13
- 36
Cnm bende yatiyorum zaten ben 4kere yaptirdim kan testi birinde2, 1 ikincisinde10, 1 cikti ucuncusunde 10, 9 cikti dörte 77, 1cikti doktorum test istemedi baska istirahat etmemi istedi folik asitler verdi birde progesteron devam dedi bilmiyorum cnmbthcg 77 hamilelik canım ama bu değerin 2 günde bir 2 katı olması gerekiyor örneğin testi buün yaptırdın pazar günü 140 olması lazım işallah sorun olmaz kanamam var demişsin yatıp dinlenmen şart sakın ağır iş yapma hayırlı olsun:))
Kaç test yaptırdığın değil ne zman yaptırdıın önrmli mesela 77 çıktı ya onu ne zman yaptırdın eminim herşey yolundadır sonuçta hamilrsin keyfini çıkar moral en önrmli şey hamilelikteCnm bende yatiyorum zaten ben 4kere yaptirdim kan testi birinde2, 1 ikincisinde10, 1 cikti ucuncusunde 10, 9 cikti dörte 77, 1cikti doktorum test istemedi baska istirahat etmemi istedi folik asitler verdi birde progesteron devam dedi bilmiyorum cnm
Carsamba gunu yaptirdim cnmKaç test yaptırdığın değil ne zman yaptırdıın önrmli mesela 77 çıktı ya onu ne zman yaptırdın eminim herşey yolundadır sonuçta hamilrsin keyfini çıkar moral en önrmli şey hamilelikte
Bence en iyisini yapıyorsun ilk bebeğin için mi deneme yapiyosun yoksa başka varmi ? Umitvar olmak her zaman iyidir inşallah kolay geçirir sin bu süreciAz önce ikinci aşılamamın ilk puregon unu vuruldum ... Tekrar başladık hadi hayırlısı bakalım ... Çok heyecanlıyım kendime engel olamıyorum . Eşim kendini şartlama üzülüyorsun sonra dedi ama benOnu dinlemiyorum içimden öyle geliyor ... Bilirler hazırlamak geliyor içimden çok aptalım ya yaşım 34 ama kendim değilim
Neden tutmadigini dusunuyosunkiKeşke bende böle olsam bende de tutmamış hiiç umut yok bugün 5.gündü ben tutmamış gibi kendimi rahat hissediyorum anlamadım
Olumlu düşünmek iyidir cannım inş bu sefer olacak haftayada benim hayırlısı :)Az önce ikinci aşılamamın ilk puregon unu vuruldum ... Tekrar başladık hadi hayırlısı bakalım ... Çok heyecanlıyım kendime engel olamıyorum . Eşim kendini şartlama üzülüyorsun sonra dedi ama benOnu dinlemiyorum içimden öyle geliyor ... Bilirler hazırlamak geliyor içimden çok aptalım ya yaşım 34 ama kendim değilim
Canım ben ilkindede tutmuş gibi hissettim gerçi eşimde öyle hissettirdi biraz. Hamile muamelesi yapınca bende havaya girdim . Sonuç negatifse Umutsuz olsamda üzüleceğim en azından umutlu olmak belki işe yarar.Keşke bende böle olsam bende de tutmamış hiiç umut yok bugün 5.gündü ben tutmamış gibi kendimi rahat hissediyorum anlamadım
Bence en iyisini yapıyorsun ilk bebeğin için mi deneme yapiyosun yoksa başka varmi ? Umitvar olmak her zaman iyidir inşallah kolay geçirir sin bu süreci
Neden tutmadigini dusunuyosunkiben sadece çatlatma yaptım asilama kısmı olmadı ve doktora bu ay olmazsa ikinciye ne zaman başlarız dedim kızdı bana bu ay hamile kalmaya bak sen gerisini düşünme dedi sende aynen öyle yap canim
Olumlu düşünmek iyidir cannım inş bu sefer olacak haftayada benim hayırlısı :)
Canm Allahm yardımcn olsn inşallah iyi sonuc alırsın tedavinden sansımız var elbet Rabbim ol derse olur ümitsizliğe kapılma normalde yumurta sorunum vardı demişsin fostimonu bende kullandım göbekten hergün yapıcaksın sonrasında da aşılaman yapılacak iyi bi igne yumurta geliştirici sende faydasını görürsün inşallahKizlar mrb bende bu ay asilama yaptrcam benim esimde sorun yok ama ben yarim rahimliyim ve de yumurtlama sorunum vardi..adetim baslar baslamaz fostimon die ignelere basliycam..sizce benim sansim varmidir bi de yarim rahimli oldgm icin kac yumurtm olmasi gerekir
Kizlar mrb bende bu ay asilama yaptrcam benim esimde sorun yok ama ben yarim rahimliyim ve de yumurtlama sorunum vardi..adetim baslar baslamaz fostimon die ignelere basliycam..sizce benim sansim varmidir bi de yarim rahimli oldgm icin kac yumurtm olmasi gerekir
Olur inş Rabbimin izniyle bizlerinde elimizden geleni yapıyoruz bşrazda kafamızı rahatlatsak tam olacak :)Âmin cnm . Hayırlısını diliyorum herkes için ama bebişlerimizi kucağımıza alsak süper olurduokuldan zümrem doğum yaptı onu ziyaretten geldim az önce ne harika birşey. Onunda pıhtılaşma sorunu nedeniyle iki tane bebeğinin kalbi durmuştu karnında ama şimdi mucizesi kollarında ... Rabbim bizlerden kısmet etsin inşallah ...
Canım tabikide var eşimin kuzeninin eşi nişanlıyken rahim kanseri oldu ve rahmin yarısı ve tek yumurtalığı alındı . Hatta herkes Kızın çocuğu olmaz evlenmese gibisinden çocuğa baskı bile yapmiş . Kız şimdi 3. Yü doğuracakmış. Ben olmuyor diye üzülünce kayınvalidem Anlattı bak 3. Yü doğuracak Rabbim isterse olmayacak birşey yok diye. Umutsuzluğa kapılmak yok. Ayrıca benimde aşılama için 1 yumurta gelişti sadece ve doktor olacaksa 1 yumurtaylada olur merak etme dedi. Biz zaten en fazla 2 yumurta gelişmesini istiyoruz dedi.
Evet aklımdan çıkarmam lazım diyorum ama beceremiyorum ...Olur inş Rabbimin izniyle bizlerinde elimizden geleni yapıyoruz bşrazda kafamızı rahatlatsak tam olacak :)
Âmin cnm ...Kizlar cok saolun ya icim biraz da olsa rahatladi..aslinda pek umudum yok ama allahtan da umit kesilmez tabi..ins tez zamanda emeklerimizin karsiligini alir o duyguyu doya doya tadariz
Canım hsg ile tüplere bakılıyor o yüzden aşılama öncesi de Şart . Çünkü tüplerin tıkalıysa eğer aşılama sonuç vermiyor hatta hsg tıkalı olan tüpleri açtığı için hiç bir başka işleme gerek bile kalmadan hamile kalan çok kişi duydum Cnm . Tabi buna engel bir durumun varsa o zaman doktor başka çareler bulmaya Çalışıyor . Ben hsg çekilmedim ilaç alerjimden dolayı. Serumla sis çekildim ve tüplerin açıkmı kapalımı bilmiyoruz şuanda . Ikinci aşılamam olacak bu ay . Ama körü körüne oluyor tabi . Doktorum Yapılan diğer testlere göre sıkıntı olmadığını kapalı olma riskinin %5 oranda olabileceğini söyledi. Yani şartların elveriyorsa çektir cnm.Arkadaşlar aşılamanız hsg den sonra mı oldu?
yani aşılama için ilk önce hsg yaptırmak şart mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?