Canm hormonların yaptıgı bişey heralde normaldir bence çünkü normal değil agır iğneler sonucta bünye değişik tepkiler veriyoArkadaşlar aşılama öncesi vurulan bu puregon dan mı Kaynaklı bilmem inanılmaz mutsuzluk var üzerimde bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrı var. Hep ağlayasım var gibi . Bezgin Bekir gibiyim hiç birşey yapasım yok . Acaba ikisi üst üste oluncamı böyle oldu.
Arkadaşlar aşılama öncesi vurulan bu puregon dan mı Kaynaklı bilmem inanılmaz mutsuzluk var üzerimde bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrı var. Hep ağlayasım var gibi . Bezgin Bekir gibiyim hiç birşey yapasım yok . Acaba ikisi üst üste oluncamı böyle oldu.
Hosgeldin canmMerhaba
ben yeni üye oldum ama uzun zamandir takip ediyorum.
ocak ve subatta 2ay arka arkaya aşlama yapildi klomen kullandim ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum. 2yumurtam olustu 2ayda da ama tutmadi.bu ay biraktim doktor ara vermek daha iyi kendini rahat hissettiginde gel dedi. Sebepsiz infertilite 2.5yillik evliyim 1.5yildir istiyorum olmuyo ve ben de hepiniz gibi etrafin laflarindan çok skildim. Rabbim bize de anne olmayi nasip etsin.(amin)
Hosgeldin canm
ismin hosuma gitti ne kadar hain bu dünya kimisi istemiyo hamile kalıyo kimisi doguruyo çöpe atıyo kimi kıymetini bilmiyo
biz ise senelerdir cabalıyoruz moralim o kadar bozuk ki belki isyan a giriyo bu yazdıklarım ama kaldıramıyorum artık cevremde duyuyrm istemedim ama oldu cookk üzlüyorum Rabbim neden böyle oluyo die yanıp tutusuyrz minik bir kalp için ama yok olmuyo
benim de sebepsiz arkadaşm bişey yok sorun yok ama olmuyo bi sorun olsa belki tedavi olucam ama o da yok tamamen elim kolum bağlı caresizim
En cok da can sıkan bu sebepsiz!
İnşallah canm pes etmek yok bende öyle teselli verip umutlandırıyorum kendimiBiz burada birbirimize umut verecegiz insallah, Allahin izniyle hepimiz o göbüşlerde bebişlerle gezecegimiz günleri görecegiz. O bebişler dogacak!!(allahin izniyle)
İnşallah canm pes etmek yok bende öyle teselli verip umutlandırıyorum kendimi
Sen ne kadarlık evlsiin canm
Cnm hayırlısı üzülme ... Arkadaşımla konuştum bugün aşılamayla zaman kaybetme diyordu 2 aşılamadan sonr ilk tüp bebek denemesinde ikizlerine hamile kaldı. Ikizleri şimdi 1 Yaşında olacak ... Bu arada çevremde ne çok tedaviyle bebek sahibi olan var.Canm hormonların yaptıgı bişey heralde normaldir bence çünkü normal değil agır iğneler sonucta bünye değişik tepkiler veriyo
İnşallah son olur bi daha kullamazsn
ben de hastalandm bugün tüp bebek öncesi olur belki die bi ihtimal yine umutla bekledim ama yine hüsran
Bende söyledim doktora bir öncekinde yumurtaların büyüme ağrısı dedi ama çok yaaaabeimde hep sağ kasığımda ağrı yapmıştı aşılamayı oldum hafifi haifi vardı dr yumurtlama ağrısı dedi iğneyle büyüyolarya onu hissedioz
Aminn canm hayırlısı olsn inşallah ben 5 senelik evliyim ve yok bebeğim sorunımuz da yok buna da şükrediyorum durumları daha kötü olanlar var kısmet bakalm inşaşah gececek bu günlerBen 2.5yillik evliyim 1.5yildir olmuyo. Ama burada çok uzun yillardir isteyenleri görünce şükrettim halime. Ben bu kadar karişk ruh hali yaşarken kimbilir onlar ne yaşiyo.rabbim sabir versin hepimize.
artik tek duam "Allahim hayirlisini ver hayirli olani kalbime sevdir."
diyecek başka söz kalmadi.
Canm inşallah kısmetimizde tüp bebek varsa yaptırıcaz mecbur Rabbim daha kötüsünden saklasn korusnCnm hayırlısı üzülme ... Arkadaşımla konuştum bugün aşılamayla zaman kaybetme diyordu 2 aşılamadan sonr ilk tüp bebek denemesinde ikizlerine hamile kaldı. Ikizleri şimdi 1 Yaşında olacak ... Bu arada çevremde ne çok tedaviyle bebek sahibi olan var.
Insan bunları hissetmemek için elinden geleni yapsada maalesef aklımdan geçiyor her seferinde ... Ama yinede tek tesellim en iyisini Yaradan bilir . Üzülme canım eminim mucizemiz bize eninde sonunda gelecek. Ben dün oğlum olursa Batu koymaya karar verdim adını . Yıllardır defalarca isimler düşündük bulduk ama hep bizden önce yakınlarımız koydu isimlerini . Bakalım Batu bizim olabilecek mi kız ismi bulamadım dahaHosgeldin canm
ismin hosuma gitti ne kadar hain bu dünya kimisi istemiyo hamile kalıyo kimisi doguruyo çöpe atıyo kimi kıymetini bilmiyo
biz ise senelerdir cabalıyoruz moralim o kadar bozuk ki belki isyan a giriyo bu yazdıklarım ama kaldıramıyorum artık cevremde duyuyrm istemedim ama oldu cookk üzlüyorum Rabbim neden böyle oluyo die yanıp tutusuyrz minik bir kalp için ama yok olmuyo
benim de sebepsiz arkadaşm bişey yok sorun yok ama olmuyo bi sorun olsa belki tedavi olucam ama o da yok tamamen elim kolum bağlı caresizim
En cok da can sıkan bu sebepsiz!
Iki tane konuldu cnm . Geçenlerde de birisiyle konuştum doktorumu beklerken. üç tane koyacaklarmış kadın korkmuş hepside tutarsa diye 2 tane koydurmuş. Hamileydi oda ama ikiz olup olmadığını bilmiyordu daha.Canm inşallah kısmetimizde tüp bebek varsa yaptırıcaz mecbur Rabbim daha kötüsünden saklasn korusn
ne güzel ne mutlu arkadaşına darısı bize inşallah
Canm bi de bişey sorabilir miyim arkadaşndan ögrenebilir misin sana zahmet tüp bebek de tek embriyo mu konuluyo rahim e bi taneye izin var diye biliyorum ben ikizi var dedin ya iki embriyo mu konulmus bende ikizim olsn cok istiyorum bu kadar sene sonra kaybettiğim yılarrın acısını cıkarırım iki taneyle inşalşah hayırlısyla
Sagol canm o zaman tek embriyo sartı yok sevindim buna öpüyorum seni cok içim bi anda mutluluk dolduIki tane konuldu cnm . Geçenlerde de birisiyle konuştum doktorumu beklerken. üç tane koyacaklarmış kadın korkmuş hepside tutarsa diye 2 tane koydurmuş. Hamileydi oda ama ikiz olup olmadığını bilmiyordu daha.
Canm haberim var cok arastırdm ama en son tüp bebek için gitmiştik biz aşılamam eksik cıktı 2 iğneli aşılama sartı varmıs benim 1 iğneli vardı gecenlerde tamamladm ama sıkıntılı oldu biraz bu konuyu da onun için açtım zatenBen tüp bebek konusunu devlette araştirdim. En az 3yillik evli olmak ve 2defa igne kullanip aşilama yapilmasi şarti var. Ben klomen kullanip 2defa aşilama yapildm 3.defada da klomen kullanip sonra 2kere de igne ile aşilama denendikten sonra olmazsa devlet tüp bebegi karsiliyomus.yoksa devlette bile 6500liraya yapiliyomuş. Tabi özelde istediginiz gibi yaptirabiliyosunuz.Bilgi vermek istedim.
Bende söyledim doktora bir öncekinde yumurtaların büyüme ağrısı dedi ama çok yaaaabirde mutsuzum ayrıca sanki bütün hastalıklar bende toplanmış ve yakın zamanda tahtalı köyü boylayacağım gibi hissediyorum
Canm haberim var cok arastırdm ama en son tüp bebek için gitmiştik biz aşılamam eksik cıktı 2 iğneli aşılama sartı varmıs benim 1 iğneli vardı gecenlerde tamamladm ama sıkıntılı oldu biraz bu konuyu da onun için açtım zaten
kananalı ve agrılı bi aşılama geçirdim öncekilerde yaşamamıstm eşimde sıkıntılı olınca tüp bebek için bekleyelim bi kaç ay dedi toparlan dedi ama daha fazla beklemek istemiyorm sartları tamamladık sıra da işlemlere başlamak kaldı hayırlısyla burdan paulaşırım inşallah süreci dualarınızı eksik etmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?