aşılama

Arkadaşlar bu aşılama hsg den önce yapılır mı ?herkes hsg çektirdimi acaba ?

önce hsg çekiliyo tüplerin açik mi ona bakiyolar açiksa aşilama yapiliyo canim.
hsg cektirmekten çok korkmuştum ama en ufak bir sey hissetmedim koşarak çiktim çok şükür.

evet canm hsg önemli tüplerin acık mı kapalı mı anlaşılıyor bu işlemde gerekli yani kapalıysa eger açmak için laparoskopi öneiliyo sonrasında da aşılama yapılıyo
zor bi işlem değil bende çektirdim

kızlar ne durumdasınız nasıl gidiyo tedaviler
ben bugün soğan suyunu başlıycam tüp bebek önsesinde rahimi temizlesin hazırlasın diye
inşallah herşey güzel olur

Ben forumda yakı mucizesi diye bi konu gördüm adet bitiminde yapiştirin faln diyodu şu an hastayim bitsin bir de onu deneyecegim. Gerci sogan kürü incir faln hic denemedim ot cöp işlerini de sevmedigim için yapmayi düşünmem.
Kizlar göbek çekmek diye bir sey varmis hiç duydunuz mu? göbeginizi çekiyolarmis o ay hamile kaldim falan diye yazmislardi nette biraz baktim da. Bu duruma ihtimal veriyorum rahim aşagi iniyodur belki göbek çekilince.yurtdisinda arkadasim rahmi indirmek için masaj yapildigini falan söyledi. Var mi ki böyle bir sey?

canm yakıyı denedim yine deniycem bu ay hastayım biter bitmez yapıstırıcam ısıtıyo belini etkisi olucanı düşünüyorum
göbek çektirme diye değilde bende sıcak su ve sabunla masaj ı duydum ovalayarak sıkıntı var mı anlıyolar bi de genelde ebeler falan yapıyo bunu
denemek lazım

Arkadaslar nasilsiniz ben asilama yaptirmistim kan degerim 77, 1 cikmisti doktorum hamilelik var demisti pazartesi doktora gittim kese var dedi doktor yinede kan tahlili istedi yaptim test dusuk cikti yani bebek gelismemis simdide kanamam var adet olmusum ve dusuk yapiyorum

canm Allahm yardmcn olsn zor bi süreç yasıyosn hayırlısı böyleymiş demek ki
Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik yasatsn inşallah sana ve bütün isteyen herkese

Valla cnm ki gündür giremedim evden attım kendimi... işten sonra eve gelmiyorum yoksa bunalıyorum ama ne yapsam boş bugün karnım davul gibi Şiş. Yarın kontrol var bakalım...

Erken düşük mü öyle bi durum sanırım . Arkadaşımında olmuştu ama doktor ona gebelik demedi bekle bakalım Değerler yükselecek mi tutunmazsa gebelik oluşmazsa adet olacaksın Demişti. Birde bunu farketmeden yaşayabiliyorrmuşuz o tedavi sürecinde olduğu için erken testle anlaşılmıştı. Canım inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebişin olur.

Canım Allah sabrini verir sikmayin canınızı inşallah tekrar hamile olur ve bebeğinizi kucaginiza alırsınız ...

aranızda puregon vurulan var mı acaba... Ben puregon vurulduktan bir müddet sonra ağzımın içi ilaç tadıyla doluyor gibi. Sizinde oluyor mu acaba? Yoksa ben çok mu uyuzum ...

hgs anestezili mi yaptırmalıyım arkadaşlar,gerçi daha doktora gitmedim ama ..

hgs anestezili mi yaptırmalıyım arkadaşlar,gerçi daha doktora gitmedim ama ..
Cnm sanırım o senin acı eşiğine bağlı . Benim arkadaşlarımdan bir kısmı anesteziyi yapmış bir kısmı ise anestezisiz... Bende aynı işlemi ilaç alerjimden dolayı serum ile oldum . Aynı sonuç çıkmıyor tabiki ... Ama dayanılmayacak bir acı değil cnm boşuna anestezi alma derim .

aranızda puregon vurulan var mı acaba... Ben puregon vurulduktan bir müddet sonra ağzımın içi ilaç tadıyla doluyor gibi. Sizinde oluyor mu acaba? Yoksa ben çok mu uyuzum ...
puregon vurulmustum hiç öyle rahatsız etmedi ben bacaktan vuruyordum sen nasıl yapiyorsun

Benim doktorum enteresan adam yaaa Allah sonumu hayra cikarsin kaclik vuruyosun igneyi

Önce 75 le vuruldum sonra 150 ye çıkardı doktor ve doz fazla geldi bana o yüzden asilama iptal edildi 125 birden ağır gelmiş olabilir sana o yüzdendir canım nisanda yeniden yapıcaz sanırım bu ay hamile kalacagimi pek sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…