- 16 Mart 2015
- 296
- 188
- 53
- 40
Arkadaşlar bu aşılama hsg den önce yapılır mı ?herkes hsg çektirdimi acaba ?
canm yakıyı denedim yine deniycem bu ay hastayım biter bitmez yapıstırıcam ısıtıyo belini etkisi olucanı düşünüyorumBen forumda yakı mucizesi diye bi konu gördüm adet bitiminde yapiştirin faln diyodu şu an hastayim bitsin bir de onu deneyecegim. Gerci sogan kürü incir faln hic denemedim ot cöp işlerini de sevmedigim için yapmayi düşünmem.
Kizlar göbek çekmek diye bir sey varmis hiç duydunuz mu? göbeginizi çekiyolarmis o ay hamile kaldim falan diye yazmislardi nette biraz baktim da. Bu duruma ihtimal veriyorum rahim aşagi iniyodur belki göbek çekilince.yurtdisinda arkadasim rahmi indirmek için masaj yapildigini falan söyledi. Var mi ki böyle bir sey?
evet aşılama öncesi rahim filmi çekilir çünkü tüpler tıkalıysan aşılama yapılamaz direk tüp bebek işlemine geçilirArkadaşlar bu aşılama hsg den önce yapılır mı ?herkes hsg çektirdimi acaba ?
canm Allahm yardmcn olsn zor bi süreç yasıyosn hayırlısı böyleymiş demek kiArkadaslar nasilsiniz ben asilama yaptirmistim kan degerim 77, 1 cikmisti doktorum hamilelik var demisti pazartesi doktora gittim kese var dedi doktor yinede kan tahlili istedi yaptim test dusuk cikti yani bebek gelismemis simdide kanamam var adet olmusum ve dusuk yapiyorum
bu kadar lur var ya aynı his bende de var kıçım başım ağrıyo kendimizi çok dinliyoruzda ondan benimde hep bi ağrı uyuz oluyom takmamak lazım aslında yoruldum testler doktorlar ay yumurtladım ay olmadı rakamlarla bozduk kafayı
Arkadaslar nasilsiniz ben asilama yaptirmistim kan degerim 77, 1 cikmisti doktorum hamilelik var demisti pazartesi doktora gittim kese var dedi doktor yinede kan tahlili istedi yaptim test dusuk cikti yani bebek gelismemis simdide kanamam var adet olmusum ve dusuk yapiyorum
Haydi cnm inşallah hayırlısı olur. Güzel haberler bekliyoruz .kızlar ne durumdasınız nasıl gidiyo tedaviler
ben bugün soğan suyunu başlıycam tüp bebek önsesinde rahimi temizlesin hazırlasın diye
inşallah herşey güzel olur
Canım Allah sabrini verir sikmayin canınızı inşallah tekrar hamile olur ve bebeğinizi kucaginiza alırsınız ...Arkadaslar nasilsiniz ben asilama yaptirmistim kan degerim 77, 1 cikmisti doktorum hamilelik var demisti pazartesi doktora gittim kese var dedi doktor yinede kan tahlili istedi yaptim test dusuk cikti yani bebek gelismemis simdide kanamam var adet olmusum ve dusuk yapiyorum
Cnm sanırım o senin acı eşiğine bağlı . Benim arkadaşlarımdan bir kısmı anesteziyi yapmış bir kısmı ise anestezisiz... Bende aynı işlemi ilaç alerjimden dolayı serum ile oldum . Aynı sonuç çıkmıyor tabiki ... Ama dayanılmayacak bir acı değil cnm boşuna anestezi alma derim .hgs anestezili mi yaptırmalıyım arkadaşlar,gerçi daha doktora gitmedim ama ..
puregon vurulmustum hiç öyle rahatsız etmedi ben bacaktan vuruyordum sen nasıl yapiyorsunaranızda puregon vurulan var mı acaba... Ben puregon vurulduktan bir müddet sonra ağzımın içi ilaç tadıyla doluyor gibi. Sizinde oluyor mu acaba? Yoksa ben çok mu uyuzum ...
Canım ben göbekten vuruluyorum bacaktan vurulanı ilk defa da duydum .puregon vurulmustum hiç öyle rahatsız etmedi ben bacaktan vuruyordum sen nasıl yapiyorsun
Ilk aşılamada 100 lük vurulmuştum . Şimdi ikincisi 125 vuruluyorum cnm ... Sen ?Benim doktorum enteresan adam yaaaAllah sonumu hayra cikarsin kaclik vuruyosun igneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?