olacağım canım inş bu ay düşünüyrm ...Ne demek canimSen asilama oldun mu yoksa olcak misin canim
Hadi bakalm. İnsallah guzel habeelrini aliriz hayirlisiyla hepmiz bu ay hamile kalirizolacağım canım inş bu ay düşünüyrm ...
sizin sorununuz ne canım ??Hadi bakalm. İnsallah guzel habeelrini aliriz hayirlisiyla hepmiz bu ay hamile kaliriz
Suan bisey yok gozukuyor hrsey normal ama malsef uc senedir olmadi bİde asilama denicez insllah hayirlisiyla tutarsizin sorununuz ne canım ??
inşş canım Rabbim hepimizin gönlündekini verir inşşSuan bisey yok gozukuyor hrsey normal ama malsef uc senedir olmadi bİde asilama denicez insllah hayirlisiyla tutar
Sizin sorununuz ne caniminşş canım Rabbim hepimizin gönlündekini verir inşş
bizimde morfoloji sorunumuz vardı ama bugünki testte baya yükselmiş .. bir kimyasal gebelik gecırdım artık beklemek istemıyrm yainşş canım Rabbim hepimizin gönlündekini verir inşş
Sevindim canim bak duzelmis anlamiyorum pek nedir bunlar amabizimde morfoloji sorunumuz vardı ama bugünki testte baya yükselmiş .. bir kimyasal gebelik gecırdım artık beklemek istemıyrm ya
Canm zor biliyorum Allahm yardımcn olsn burakmak yok yola devamBENİM 13. GÜNÜM İLK GÜNDEN BERİ KASIK BEL AĞRISI GÖĞÜSLERDE ŞİŞME DAMARLARIN ÇIKMASI RENK KOYULAŞMASI KESİN HAMİLEYİM DEDİM ARTIK AMA 12. GÜN YANİ DÜN ADET OLDUM TUTMADI YANİ ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM......
Canım üzülme mucizen için biraz daha zamana ihtiyaç var demekki bende bekliyorum bugün 10. Günüm benimde ve adet olacak gibi ağrılarım var olmazsada önümüzdeki aylarda devamBENİM 13. GÜNÜM İLK GÜNDEN BERİ KASIK BEL AĞRISI GÖĞÜSLERDE ŞİŞME DAMARLARIN ÇIKMASI RENK KOYULAŞMASI KESİN HAMİLEYİM DEDİM ARTIK AMA 12. GÜN YANİ DÜN ADET OLDUM TUTMADI YANİ ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM......
Evet canım ilk aşılamamdı zorluğu bir kenara sakın kimse aşılamadan sonra belirtilere aldanmasın tamamen ilaçlardanmışCanm zor biliyorum Allahm yardımcn olsn burakmak yok yola devam
Inşallah herşey gönlünce olur
Bu belirtileri hamileyim diye yazarsın inşallah sende bende isteyen herkes e nasip etsin Allahm
ilk aşılaman mıydı
sende de aynı blirtiler varmı ben pazartesi yinede gidicem kan tahliline çünkü çok ağrın var korktum açıkçası düşük falan mı diyeCanım üzülme mucizen için biraz daha zamana ihtiyaç var demekki bende bekliyorum bugün 10. Günüm benimde ve adet olacak gibi ağrılarım var olmazsada önümüzdeki aylarda devam
Arkadasim bendede 12gunumde kanama oldu ve 6gun surdu sonra doktorum 7gunumde tahlil istedi yaptim tekrar degerler yukseldi hamile oldugumu soyledi doktorum bir hafta gecti doktorum degerin dusuk cikti dedi ve bebek gelismedi sende doktoruna sor tahliller icinCanım üzülme mucizen için biraz daha zamana ihtiyaç var demekki bende bekliyorum bugün 10. Günüm benimde ve adet olacak gibi ağrılarım var olmazsada önümüzdeki aylarda devam
Arkadaşm sen naptn devam ediyo mu gebeliğin düşük demiştin nasıl oldnArkadasim bendede 12gunumde kanama oldu ve 6gun surdu sonra doktorum 7gunumde tahlil istedi yaptim tekrar degerler yukseldi hamile oldugumu soyledi doktorum bir hafta gecti doktorum degerin dusuk cikti dedi ve bebek gelismedi sende doktoruna sor tahliller icin
normal kanamamıyıdı adet gibiArkadasim bendede 12gunumde kanama oldu ve 6gun surdu sonra doktorum 7gunumde tahlil istedi yaptim tekrar degerler yukseldi hamile oldugumu soyledi doktorum bir hafta gecti doktorum degerin dusuk cikti dedi ve bebek gelismedi sende doktoruna sor tahliller icin
benimde sali gunu insallah asilamam kizlar rabbim insallah yuzume guler cok heyecanli hemde korkuyorum bu duygu cok kotu ikilem yasamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?