- 21 Ocak 2015
- 80
- 70
- 103
- 35
Cnm kanallarin açık ciktiysa evet bu iki ay içinde hamile kalma şansin % 40 artıyo bu iki ay içinde düzenli ilişkiye girin Inşallah aşılamaya gerek kalmazmerhaba bu aşılama hsg çekiminden sonramı oluyyor hangi aşamadan sonra yapılouyor merak ediyorum geçen hafta hsg çektirdim doktorum 2 ay bekle hamile kalabilirsin kalamazsan tedaviye başlarız dedi.
cickızz geçmiş olsn arkadasm enfeksiyondan ameliyat duymamıstm benim ki dıs gebelik ameliyatıydı 5 sene geçti üzerinden hala bi gebelik yaşamadm tüp bebek sıradaki inşallah gerek kalmaz ama öyle görünüyo[/QU
Oluyo cnm..inşallah gerek kalmaz tüpbebeğe dualarim hepimize
canım benim çok saol. inşallah tutar bebişin darısıda bana olur inş.
Cnm kanallarin açık ciktiysa evet bu iki ay içinde hamile kalma şansin % 40 artıyo bu iki ay içinde düzenli ilişkiye girin Inşallah aşılamaya gerek kalmaz
canm cok sevindim inşallah bi sıkıntı yoktur aşılama mı ağrılı kanamalı olmuştuKizlar sokdayim hani 15 gundur hasta oluyodumya bugun cok sanci oldu doktora gittim ne dese begenirsiniz hamilesiniz sok oldum asilama yaptiemistim hatirlarsiniz belki beta 800 cikti ama sikinti kese gozukmedi belki dis gebelik dedi 2 gun ssonra teste bak dedi ya bole agriai kanamasi olup hamile olana varmi
beta hcg 800 de kese görüntüleyemezler ki , en iyi ihtimalle 1500 ve üstü olması lazım, karından içinde 5000 den yukarı olması lazım ki anca görüntülenebilsin. hemende insanın içine korku salıyorlar, 2 günde bir kan testine çağırıp en az 4 kan testi sonucuna göre dış gebelik teşhisi konulur ve vajinal ultrasonda beta hcg 3000 ini aştığında hala kese yoksa ve değerler olması gereken gibi artmıyorsa o zaman dış gebelik teşhisi konulur.Kizlar sokdayim hani 15 gundur hasta oluyodumya bugun cok sanci oldu doktora gittim ne dese begenirsiniz hamilesiniz sok oldum asilama yaptiemistim hatirlarsiniz belki beta 800 cikti ama sikinti kese gozukmedi belki dis gebelik dedi 2 gun ssonra teste bak dedi ya bole agriai kanamasi olup hamile olana varmi
Insallah kizlar yazarim yok asilamasan sonra 13 gun sonra testde nefatif xikti adetim.bitmeyince bugun sancim vardi bi gittim ole dedi ama.kanama devam buyuk ihtimal dis gebelik sevinemedik bilecanm cok sevindim inşallah bi sıkıntı yoktur aşılama mı ağrılı kanamalı olmuştu
ihmal etme kontrolleri muayeneni sonucu da paylaşırsan sevinirim RABBİM hayır eder inşallah sonucunu bizlere de dua et
beta hcg 800 de kese görüntüleyemezler ki , en iyi ihtimalle 1500 ve üstü olması lazım, karından içinde 5000 den yukarı olması lazım ki anca görüntülenebilsin. hemende insanın içine korku salıyorlar, 2 günde bir kan testine çağırıp en az 4 kan testi sonucuna göre dış gebelik teşhisi konulur ve vajinal ultrasonda beta hcg 3000 ini aştığında hala kese yoksa ve değerler olması gereken gibi artmıyorsa o zaman dış gebelik teşhisi konulur.
hamileliğinizin sorunsuz geçmesini dilerim. dış gebelik deseler bile 2-3 doktor gezmeyi ihmal etmeyin.[/QUOT
bazı gebelikler kanamalı başlar ve kanamalı devam eder. bence riskli gebelik uzmanınada bir görünmenizi tavsiye ederim. doktoruna güveniyorsan dış gebelik oldukca sıkıntılı ve hakati teklikesi var ve ihmale gelmez kanaman progestan verdikleri halde kesilmiyorsa tedbiri elden bırakma sancında varsa hele ters bir durum söz konusu olabilir, birkaç doktorla görüş arkadaşım. tüm test sonuçlarınıda götür.Cok tesekur ederim sadece endisem kanamam var hala bide azda olsa sancim ondan uzuluyorum insallah vardir
bazı gebelikler kanamalı başlar ve kanamalı devam eder. bence riskli gebelik uzmanınada bir görünmenizi tavsiye ederim. doktoruna güveniyorsan dış gebelik oldukca sıkıntılı ve hakati teklikesi var ve ihmale gelmez kanaman progestan verdikleri halde kesilmiyorsa tedbiri elden bırakma sancında varsa hele ters bir durum söz konusu olabilir, birkaç doktorla görüş arkadaşım. tüm test sonuçlarınıda götür.
geçmiş olsun.
Bugun test yaptim 424 inmis beta doktor dusuk yapiosin dedi belkide dis gebelil dedi 2 gin sonra geme yapixam acaba bidaha yukselirmi gerci kanamamda varbazı gebelikler kanamalı başlar ve kanamalı devam eder. bence riskli gebelik uzmanınada bir görünmenizi tavsiye ederim. doktoruna güveniyorsan dış gebelik oldukca sıkıntılı ve hakati teklikesi var ve ihmale gelmez kanaman progestan verdikleri halde kesilmiyorsa tedbiri elden bırakma sancında varsa hele ters bir durum söz konusu olabilir, birkaç doktorla görüş arkadaşım. tüm test sonuçlarınıda götür.
geçmiş olsun.
Bugun test yaptim 424 inmis beta doktor dusuk yapiosin dedi belkide dis gebelil dedi 2 gin sonra geme yapixam acaba bidaha yukselirmi gerci kanamamda var
Bugun test yaptim 424 inmis beta doktor dusuk yapiosin dedi belkide dis gebelil dedi 2 gin sonra geme yapixam acaba bidaha yukselirmi gerci kanamamda var
sevindim canm kanaman devam ediyo mu inşallah normaldir dualarımız seninle Allahm yardımcn olsnGeri yukseldi deger dis gebelik olsa agrim olmazmi ama suan hicbiseyom yok
arkadaşım belki başlangıçta ikiz gebelikti ama birini kaybedince tek bebek değerine düştü sonra da normal artış devam etmiş olabilir. bir arkadaşımın başına geldi böyle bir şey,şu an gebeliği devam ediyor aradan 8- 10 hafta geçti.inşallah senin de böyle birşeydir ve bebeğini kucağına alırsın.Geri yukseldi deger dis gebelik olsa agrim olmazmi ama suan hicbiseyom yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?