aşılama

kızlar crinone jel kullanan varmıydı, bugüüne kadar bişey yoktu ama bugün çok vajinal kaşıntı yaptı

kızlar crinone jel kullanan varmıydı, bugüüne kadar bişey yoktu ama bugün çok vajinal kaşıntı yaptı
asilama yaptiranlara veriolar canim sonradan.bana bisey yapmadi acikcasi kahverengi leke disinda ama normaldir bence korkma

merhaba bişeyler sormak istiyorum aşılama konusunda fazla bir fikrim yok çarşamba günü ön görüşmeye gideceğiz. açıkçası ben fazlasıyla tedirginim genel olarak olumsuz düşünceler kafamda yer etmiş durumda. gerginlikten dudağımda seyirme başladı. ilk seferinde tutma ihtimali nedir. nelere dikkat etmem gerekir. lütfen tecrübelerinizden bahsedermisiniz.

aşılama topiklerine bakılarak genelleme yaparsak ilk seferde tutma ihtimali yok gibi malesef, dikkat etmen gerekende bişey yok normal hayatına devam ediyosun

şu an bile normal hayatımı yaşayamıyorum ki aşılamadan sonra hiç bişey normal olmayacak benim için Allah bizi daha fazla yıpratmadan nasip etsin inşallah

ızlar crinone jel kullanan varmıydı, bugüüne kadar bişey yoktu ama bugün çok vajinal kaşıntı yaptı
Bende kullaniyorum cnm pek bi kasinti yapmadi ama ınanilmaz akinti yapti ... Herkese farkli etkilero oluyordur eminim . Birde ilk asilamada hafif bi kanama yapti .

şu an bile normal hayatımı yaşayamıyorum ki aşılamadan sonra hiç bişey normal olmayacak benim için Allah bizi daha fazla yıpratmadan nasip etsin inşallah
Canim ilk sefer dusuk bi ihtimal ama esimin kuzeninin ve benim arkadasimin ilk seferde tuttu. Tutmayacak diye birseyde yok. Benim tutmadi ikincisini oldum onun sonucunu bekliyorum. Ilk sefer cok panikledim sonuc asiklanana kadar hergun agladim sinir panik bi mutsuzluk sonuc cikincada aglamaktan oldum ama sonra toparlandim gezmeye gittim . Ikincisi cok daha rahat geciyor umursamiyorum asilama yapildigini unutuyorum kacinci gun diye soruldugunda sayiyorum kac gun olmus diye. Ilk swferde ben rapor aldimnyatim kimildamadim doktor kendi yasantina ayni devam.et dedigi halde . Bunlara gerek yok cnm . Ikinci seferde ben olmazsam hicbirsey olmaz dedim ve kendimin daha degerli oldugunu dusundum ve gercekten cok rahatim . 2 gun sonrada sonuc cikacak tutmamissa uzulecegimi sanmiyorum bu sefer . Is bizim kafamizda bitiyor cnm sikma kendini . Cidden olayin ozu bu aslinda . Neden tup bebek tedavisi beklerken millet hamile kaliyor o tarihte olacahi belli oldugu icin diger zamanlarda kafasini buna yormuyor. Benim cok yakin 3 arkadasim boylehamile kaldi . Birisi asilama oncesi ikisi tup bebek oncesi kendiliginden hamile kaldi . Yapmamaiz gerekenleri yapip gerisini Allah a birakmak lazim .

Bende kullaniyorum cnm pek bi kasinti yapmadi ama ınanilmaz akinti yapti ... Herkese farkli etkilero oluyordur eminim . Birde ilk asilamada hafif bi kanama yapti .
bu akıntıya kanamaya karşı bi ilaç verdimi doktor, sabah saatlerinde çok kötüydü şimdi geçti sanki

canim ilkinde bende aynisini yasadim ikincide daha rhat olucama eminim illa tutsun die delirmiom cunku rahatladim nedense biraz dhaa ve allahda sabrni nedense cok kolay verio alisiosun cok sukur cok iyiyim

Kızlarr ya bu gün aşılamanın 11. Günü ama 3 gündür göbeğimin altı kasıklarım acayip ağrıyo bugün daha azaldı ama ara sıra batıyoo kramp böyle olan varmı ?yarın test yaptırsam mı aacaba?

Benimde hafif agri ve batma vardi iki gundur bugun gecti. Canim gununu bekle bence benimde 12. Gun . 2 gunum kaldi . Seninde 3 gun az daha sabret derim ...

benimde 10. günüm aynı dediğin gibi hafif bi ağrı var

Benimde hafif agri ve batma vardi iki gundur bugun gecti. Canim gununu bekle bence benimde 12. Gun . 2 gunum kaldi . Seninde 3 gun az daha sabret derim ...

benimde 10. günüm aynı dediğin gibi hafif bi ağrı var
hayırlısı yaa nerdeyse tarihler aynı kızlar inş hayırlı sonuçlar yazarız . Beklicem artık perşembe 14. Gün oluyo o zaman yapayım testi fazlasına dayanamıcam sanırım dedim pazartesiyi bekliyim ama yokkk. :)

kizlarrr yaaa cok heyecanliyim sizin adiniza varyaaa icim icime sigmio nedenseeee sanki bana olmus gbi yaaaaaa bi bilseniz insallah hepinizin tutmusturrr
AMİNNN inş canım sağol son iki gün ama sağlık ocağında 2 günde çıkıyomuş sonuç sinir oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…