Aaa oylemi canim ya bizim burdaki saglik ocaginda bir gune cikio ozeller hemen verio ama oda 40 tlAMİNNN inş canım sağol son iki gün ama sağlık ocağında 2 günde çıkıyomuş sonuç sinir oldum :)
merhaba , bende şubat ayında aşılama yaptırdım , fakat tutmadı , daha dogrusu kimyasal gebelikmiş , değerler giderek düştü . evet dr um banada gün aşırı ilişki demişti. Bunun olasılıgı arttıracagını düşün yani zararı yok yararı var. İnşallah tutar seninki hemencecik . 1. aşılamadan sonra ben kanal filmimi çektirdim . biraz ters oldu benımkı ama kanallarda da sorun yok , bu ay tekrar adet olunca gideceğim , herhalde 2. aşılamayı denerim diye düşünüyorum. Herkes için hayırlı zamanda olsun :))Merhabalar bende bugün asilama yatiranlar kervanına katıldım arkadaşlar birazcık geçirdim yazılanlar ama sorma istediğiniz var benimkisi çok ağriliydi halada kasiklarimda ağrı var kanama varmı daha bakmaya cesaret edemedim neyse benim çok yumurta var dediler öyle bir durumda asilama yapıyorlardı sonra başka bi Dr baktı 4 gün yumurtalarim a baktılar asilama yapıldıktan sonra hemşire 1 hafta boyunca eşine ilişkiye gir dedi kafam karıştı zaten aşılama Sperm gönderiyor Rahime neden ilişki olmasını istiyorlardı ilginç geldi bana sizleride aynısını söylediler mi birde 1.asilama tutmazsa nasıl bir yol izleniyor bilgi verirseniz çok sevinirim
ayy hadi inşallah olumlu sonuçla dönersinKizlar benim koca dayanamadiyarin sabahi beklemedi an itibariyle sifa hastanesinedeyiz kan verdik sonuc bekliyoruz ...
Hayırlısı olsun canım vardır bunda da bi hayır. Bakalım bende perşembe yaptjrsam pazartesi alıcam sonucuAaa oylemi canim ya bizim burdaki saglik ocaginda bir gune cikio ozeller hemen verio ama oda 40 tlheyecanla haberinizi bekliorum ya bende bu ay gidemedim adeti gectim baya anlicaginiz kaldi tedavim bu ay
Hadiii bekliyoruz hayıdlısıyla inş .Kizlar benim koca dayanamadiyarin sabahi beklemedi an itibariyle sifa hastanesinedeyiz kan verdik sonuc bekliyoruz ...
canımm hoşgeldin pınar hayıflı olsun aşılaman inş olumlu sonuçlar veririz. Neden bu kadar uzun sürdü aşılamaya geçmen rahim filmi çektiricektik hatırlıyomusun orada konuşmuştuk.Merhabalar bende bugün asilama yatiranlar kervanına katıldım arkadaşlar birazcık geçirdim yazılanlar ama sorma istediğiniz var benimkisi çok ağriliydi halada kasiklarimda ağrı var kanama varmı daha bakmaya cesaret edemedim neyse benim çok yumurta var dediler öyle bir durumda asilama yapıyorlardı sonra başka bi Dr baktı 4 gün yumurtalarim a baktılar asilama yapıldıktan sonra hemşire 1 hafta boyunca eşine ilişkiye gir dedi kafam karıştı zaten aşılama Sperm gönderiyor Rahime neden ilişki olmasını istiyorlardı ilginç geldi bana sizleride aynısını söylediler mi birde 1.asilama tutmazsa nasıl bir yol izleniyor bilgi verirseniz çok sevinirim
ayy hadi inşallah olumlu sonuçla dönersin
haberleini bekliyrz
Hadiii bekliyoruz hayıdlısıyla inş .
Teselli edemicem canım bunun tesellisi çok zor hayırlısı. Benimde 13. Günüm idrar testi yaptım negatif acayip canım sıkıldı. Ateşimide ölçtüm 36.5 dün 36.8 di umut bitmek üzere hayırlısı canım Allahın sınavı bize .maalesef 2. aşılamam da tutmadı
Teselli edemicem canım bunun tesellisi çok zor hayırlısı. Benimde 13. Günüm idrar testi yaptım negatif acayip canım sıkıldı. Ateşimide ölçtüm 36.5 dün 36.8 di umut bitmek üzere hayırlısı canım Allahın sınavı bize .
ne desek boşmaalesef 2. aşılamam da tutmadı
Canim ya elden ne gelir ki solucek soz bile yok bisey dmeesekte seni cok iyi anladigimizi biliosun en azindanmaalesef 2. aşılamam da tutmadı
Amin inş canım 4 gündür kasıklarım çok ağrıdı bu gün iyi gibi akşamları çok oluyo adet olucam diyorum geçiuo bunuda belirti olarak alğılamak istemiyorum. Herkesin farklı ondan önce hiç düşünmemiştim taki ağrılar başladı bende takmaya başladım kısmettt ...Evet cnm kim ne dese boş . Hayırlısı diyorum ... Umarım senden güzel sonuçlar alırız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?