aşılama

kizlar bende yarin doktora gidiyim dimi ikinciye ara vermiyim diorum ya ara verirsem kalir bide hemde ilaclara alismisken..sizcede oylemi yapmaliyim

Canim ben de 2ay arka arkaya aşilama yaptirdim krize girmiş gibiydim bir an önce olsun derdindeydim ama o da tutmadi gerçi zaten tutmayacak mantigiyla gitmiştim. Biz, yani eşinde ve kendinde sorun olmayanlar kesin kafamizi rahatlatip düşünmeyi birakinca doğal yolla hamiş olacaz. Ben de bu ay 3.aşilamaya gidecem ama tutmayacagini biliyorum.
sonunda üzülmeyeceksen rahat olacaksan sonuç olumsuz olsa da kafana takmayacaksan git 2.yi de yaptir.
normalde yumurtan oluşuyosa zatn ilaç çok katki yapmiyo hazir ilaca aliştim falan diye düşünmene gerek yok kuzum. Beynin bu duruma hazirsa yaptir.

canim bizde bide soyle bi durum var benim rahim agzim hem dar hemde rahmim ters ve doktorla daha konusmadim ama baska doktorla konusmustum dogru demisti benim hislerimde o yonde benim vucuduma sperm girmio uc snedir bunu hissediorum ilk defa asilamada farkettim ama inanamadim nasi olurdu yani bizim devamli yataklara akiyor belki vucudun atio olabilir dedi,bunu kendi doktorumlada konusmam lazm ve hani eger ole bi durumda varsa ki var seziorum dusunsene uc senedir korunuuo gbiyim vucudun alismasi zaman alck ve bunu bizim kendi yolumuzla yapamicaz gbi gozkuyor..sonradan kimle konussam spermleri hissetiklerini ve geri az ciktiklarinii solediler ama bizmki cidden fena yani asilamada bunu farkettim resmen girdiklerini ve bi fena oldum yani,bunun uzerine dusmek istiyorum bu benim icin ciddi bi sikinti artik

Öyle bi durum varsa tabi işler degişir canim ama yine forumda okumuştum rahmi ters olup dogal yolla hamile kaldim falan yazmişlardi. Doktor bunun gebeligi zorlaştirdigini söyledi mi benim bu konuda hic bilgim yok.

benimde 1,5 yıl oldu. 10 aydır korunmuyoruz ama olmuyor ilk başta sorun yapmıyordum ama artık gerçekten psikolojim çok bozuldu. acaba hiç aşılama değil de direkt tüp bebek mi yapsam diye düşünüyorum. eğer aşılama yaptırırsam ve tutmazssa bu sefer yıkılırım

aşılaman neden başarısız oldu dr hiç açıklama yapmadı mı ?

Öyle bi durum varsa tabi işler degişir canim ama yine forumda okumuştum rahmi ters olup dogal yolla hamile kaldim falan yazmişlardi. Doktor bunun gebeligi zorlaştirdigini söyledi mi benim bu konuda hic bilgim yok.
aynen canim zorlastirma demeeyelimde geciktirir ama engel degil demisti ama ben sperm konusuna taktim cunku asilama yapilirken ilk defa mahvoldum anladim gitttigini icime.ki ben bole biseyi hic yasamadim iki uc gun kasim agrisindan baya zorlandim bunu bi cozersem duzelcek gbi asiri disari cikkiyor bizim

Tüp bebekte de kesin tutacak diye bi kural yok canim ayrica devlette aşilama yapmadan tüp bebek yapmiyolar.
doktor açiklama yapmiyo çünkü tutmuyo bi açiklamasi yok yumurtanin yanina spermi gönderiyolar gerisi sperme kalmiş yumurtayi dölleyemiyosa yapilacak bi açiklama yok.:)
Yikilirim falan deme bak benim 2 aşilamam tutmadi yikilmadim hep diyorum o bebişler gelecek işte o kadar!!:)
bu süreç çok zorlu bizim kafamizin ruhumuzun rahat olmasi lazim insanlar yillarca ugraşiyo sonunda rabbim ol diyo ve oluyo biz o zamani bekliyoruz. Sen aşilamayi dene derim zaten tahlillerin yapilmasi 1ay sürüyo canim o arada sen de bu fikre alişirsin.

Kuzum ben o disari cikma olayini doktora sormuştum kara delik degil ve orasi açik bi yer degil tabi ki disari cikacak bu çok normal başka nereye gidecek ki demişti. yine de senin durumun biraz farkli doktorla ortak bi sonuca varsan çok daha saglikli olur.
o bebişler gelecek!!

canim disari cikma demeyelimde rahim agzim dar die spermi geri gonderio olabilirmis yani kabul etmio edemio cunku cok dar gecisi zorlanicak ustelikte rahimde dar die dedim,,tabikide gene genisce bi konusmak lazm eger bu netlesirse dahada rahatlarim en azindan o sekilde yoluma bakarim

Kuzum rabbim yüzümüze baksin inşallah tez vakitte isteyen herkesin kucagini doldursun. Bu kadar bekliyoruz ya nasil kiymetli bebişler olacaklar gözümüzden sakinacaz.

Canim bu surecte 10 ay kisa bir sure bircok kisiye gore benim 2 yil 11 ay oldu ve bumdan cok daha fazlasida var. Allah tez zamanda versin insallah ama bu kadar cabuk pes edip yorulma bu yolun ne kadar surecehi belli olmaz cnm . Ayrica yasin gencse 10 ay dersen bisi yapmiyorlar biraz daha zaman veriyorlar ortda buyuk bir sorun yoksa tabi. Umarim kisazamanda guzel gelismeler olur...

G
kizlar bende yarin doktora gidiyim dimi ikinciye ara vermiyim diorum ya ara verirsem kalir bide hemde ilaclara alismisken..sizcede oylemi yapmaliyim
i
Git cnm bence ben ara vermedim ve bu sefer ilaclara ilk seferkine gore daha iyi tepki verdi vucut. Daha rahat gecti. Ara vermeden yapildiginda sans daha fazla artiyormus...

Ne skintili bi olay her seyi biz yaşiyoruz erkekler köşede oturuyo sürekli ultrasona girmek acaba yumoş var mi ne kadar büyüyecek aşi tutacak mi diye beklemek tüm zorluklar bizde valla benim adam sadece ne zaman belli olacak diye soruyo başka bişey demiyo sormuyo.
benim reglim yaklaşti bak yine bunalima giriyorum. :)

benimde yumurtlamayla ilgili sorunum yok ama aynı ilaçları kullanıyorum,bunnunla bi ilgisi yok

31 yaşındayım canım. ben hsg hariç bütün testlerimi yaptırdım bi sıkıntım yok. eşimde de spermde sayı hız ve morfolojide sorun fardı sayı ve hız şuan iyi durumda ama morfoloji % 2 den %5 e çıktı. bazıları iyi diyor morfoloji için bazıları da % 14 normal olanmış. son 2 aydır çok kafama takıyorum. bir de çok korkuyorum aşılama dan falan. ben normal muayenede bile zorlanıyorum o yüzden hsg bile çektiremedim.aşılamada da hsg ile aynı yöntemi uyguluyorlar sanırım.

aşılamadan korkulcak bişey yokta, hsg biraz ağrılı. bizimde morfoloji 6

Aşilama agrisiz bi işlem canim onu hiç düşünme ama yumurta gelişmiş mi diye 2 3gün arka arkaya vajinal ultrasona gireceksin haberin olsun.HSG de kişiye göre degisiyo ben hicbir sey hissetmedm.

canım bende alerjiden dolayı hsg çekilemedim ama onun aynısı olan sis çekildim serum ile ve onda ağrı çektim ama aşılama basit bi işlem gerçekten . Korkma cnm .

aynen kizlar ya baksaniza neler neler bilioruz evlenmeden once bana sorsalardi asilama ne tup ne zerresini bilmezdim sanirdim ki isteyen herkes gebe kalabilir bende yarin doktoruma gidicem adetin 4 gunu oluo ama gene baslamk istiyorum insallah baslatir tedaviyi hayirlisiyla gidemedim bugun esim musait olamadi
bide kizzlar ben size bisi sormam istiyorum simdi benim 3tane yumurtam vardi ya hani adet oldugumuzda ucu birden dusuomu nasi oluo yani ucu dusuosa kanama fazlami olur merak ettim nedense bunu mesela biri dollenip diger ikisi dusermi yada dollenme olupta adet olunmadiginda o duger 2 si noluo kafam karisti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…