aşılama

canım poliplerin kaç mm ben geçen ay polip ameliyatı oldum çok basit ağrısız bir işlem

Büyüklügünü söylemedi ama aldigi parça serçe tirnagin yarisi kadar biseydi. işlem 3dakika sürdü az bi agri hissettm uyuşturma faln olmadi zatn sorun yaşamadim çok şükür. Şimdi normal yolla 2ay deneyip olmazsa önce iğneli aşilama o da olmadi tüp bebek.:)

cnm bukadar mı aynı olur :) 25 yasındayım 3 yıllık ewlıyım bnde de pko war malesef..hazıranda asılama oldum tutmadı ( senın surecın nasıldı cnm haplamı buyuttuler iğneylemı yumurtaları??we adetın kac gunde bır oluyordu?benım ılacsız glmez mesela adetım.senın gelırmıydı??çok umutluydum asılamadan oysa kı.Rabbım en ıyısını bılır...yazarsan cok sewınıcem cnm

senin polip rahim ağzında olsa gerek benim içindeydi ve genel anesteziyle alındı doktorum olmazsa aşılama deneriz dedi

Cnm benm ya zatn artk nerdyse herkes pko lu benmde öyle tarlusal kullanmaZsm 3ay regl olmadğm oluyor, ilk defa aşılama yaptrdm ben klomen+gonal f le tuttu çok şükür. Hiç umudum yoktu ama mevlam şükürler olsnki nasip etti rabbim tez zamanda sanada nasip etsn inş

amın cnm saolasın.klomen we gonal fle derken?ıkısınıde aynı anda mı kullandın cnm sen ???anlamadım ?çatlatma ıgnesı yerıne klomen dedın galıba?

amın cnm saolasın.klomen we gonal fle derken?ıkısınıde aynı anda mı kullandın cnm sen ???anlamadım ?çatlatma ıgnesı yerıne klomen dedın galıba?
Yok cnm doğru anladn, ilk 5 gün klomen 3. Gününde klomene ek olarak gonalf. 2 yumrtam gelişti sonra çatlatma iğnesi oldm

Kizlar merhaba bende 13.08.2015te özel hastanede asilama yaptirdim dr.m bana ayni gun iliski ve 5 gun boyunca crinone ve progestan kullanmami soyledi simdiye kadar yatigi 8 asilamada 5i tutmus ilk asilamalar. Benim asilama yaptirdigim gunden beri bel agrisi ve akintim devam ediyo dunde gogus uclarinda hassasiyet basladi bakalim hayirli sonuclar aliriz insallah hepimiz ☺

Hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin inşallah bende eylül gibi aşılamaya başlayacağım sizin amh hormonunuza bakılmışmıydı öncesinde bende de pko var amh 13 çıktı acaba bu değerle aşılama tutma şansı olur mu merak ediyorum

Peki hamile kalabildinizmi

Evet polikostik over var esimde problem yok ikinci asilamam veee Cok SUkur hamileyim :)) umudunuzu kaybetmeyin Rabbim herkese nasip eder ins.

Cnm ayni gun asilamamiz olmustu ne oldu senin sonuc??

Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında iğne tedavisi denedim haziran ayında da aşılama ama tutmadı.
Şuan elimde gonal f iğnesi var sizce tekrar iğne tedavisi mi aşılamamı deneyim karasız kaldım.

Slm kızlar ya bişey sorcam benim bu ikinci asilamam ilkinde hiç agrim olmamıştı bugün cok agrim oldu hala daha devam ediyor kasiklarim batiyor resmen. Sizce bu agrilar normal mi bi de kendimi kasmistim ondan mi oldu ki. Kastigimiz zaman spermler bulur yinede dimi yumurtayi :)

Cnm rahat ol agrilar normal gaz birikmesi Agri yapiyor. Benimde ilkinde hic agrimamisti ikincide 3gun kalkamadim agridan. Sonra azaliyor Rabbim hayirlisiyla nasip etsin ins.

Cnm rahat ol agrilar normal gaz birikmesi Agri yapiyor. Benimde ilkinde hic agrimamisti ikincide 3gun kalkamadim agridan. Sonra azaliyor Rabbim hayirlisiyla nasip etsin ins.
Ay evet canım ya ilkinde hiç agrim olmamisti bugun az daha iyiyim inşallah hayırlısiyla tutar bebislerimiz hersey onlar için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…