aşılama

Merhaba. Polikistik overim. Yani adetim düzensiz. Kendiliğinden hamile kalma olasılığım çok düşük. Polikistik over olup kendiliğinden hamile kalanlara da tanık oldum lakin bir buçuk senedir bizim olmadığı için doktora başvurduk. Rahim filmi temiz, tüpler sorunsuz, kist vs. yok, spermiyogram (spermleri ölçüyorlar) sorunsuz; sıkıntı adet düzensizliği yani yumurtaların oluşumu/çatlaması. Bu yüzden, yaşımda 30 olduğu için doktor aşılama yapalım dedi; peki dedik. Adetin üçüncü günü yumurta büyütme iğnesine başladık, yumurta istenilen çapa gelince çatlatma iğnesi oldum, ertesi gün sperm yıkama ve aşılama yapıldı. Doktor aşlamadan sonraki gün ilişki önerdi, kimi doktor gereksiz buluyor. Aşılama sırasında ve sonrasında bir buçuk çay kaşığı ayarında kanamam oldu, sonra hafif lekelenmem. Doktor, aşılama esnasında kullanılan aletin rahim duvarına değdiği için kanama olabileceğini söyledi. Bugün 4 günüm. Ve progestan adlı ilaca başladım. Kasık ve bel ağrım var. Doktor ağır kaldırmamamı, çok yorulmamamı ve stresten uzak durmamı söyledi. Aşılamadan 15 gün sonra kan testinde sonuç çıkıyormuş. Bakalım; biraz umudsuz halledeyim lakin Rabbim bilir; vakti zamanı elbet vardır.

Slm kızlar nasılsınız ?? Bişey sorucam bu aşılsmalar bittikten sonraki ay adet gecikmesi yaşadınız mı ? 3 kere aşılama yaptırdık bıraktım artık tedaviyi hemde ramazan geldi dedim en son adet tarihimi 40 gün geçti yani 10 günlük bi gecikmem var. 2 keretest yaptım nrgatif zaten belirti falanda yok olsada artık dikkat etmiyorum. İlaçlardan heralde diyorum 3 ay kullanıp bırakınca böyle oldu heralde. Benim g

Hosbuldum canım tedavi klomenle başladı bugün 3 gün.2 günüm daha var sonra kontrole gidecem bakalım ne durumdaysam.sen beklemede misin Bu ara
Arkadaşlar merhaba kan tahlil sonucum 81.44 Beta hcg yani hiç umudum yokken ikinci aşılama tuttu sanırım darısı isteyen herkezin başına zorluğunu yaşayanlar anlar...
Oncelikle saglikla kucagina almayi nadip etsin Allahim. Ben 2.asilmani nerde yaptirdigini merak ettim. Ben de ist dayim da

Bugün aşılamamın 13 . günü kan testi 0.484 Allah ' ım şaka gibi yine olmadı

bekliycez canm yapacak bişeynyok inşallah güzel haberler veririz burdan aşılaman nasıl geçti agrı ya da kanaman oldu mu
Aşılamamın 13. Günü kan testim 0.484 ama idrar testlerim 3 adet pozitif

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim 1,5 yıldır korunmuyoruz ve kasımdan beri çapaya gidiyorum hiçbir problem yok çok stres yaptığım için ilk dönemler düzensizlik vardı ama şimdi yok aşılama yapılacak takipteyim bayrama denk geliyor doğumhane de muayene olacağım fakat aşılama yapılıyor mu tatil günlerinde bilmiyorum bilen var mı ?

Kizlar acil yardim lutfen sat 14.06.2015 bhcg sira si ile
10.06.2015 _560
12.06.2016_960
14.06.2015_1605 ama vajinal ultrasonda kese gozukmedi degerlerde tam 2 kati artmiypr dis gebelik olabilir denildi ?sizce nedir ? Tam 2 kati artmasimi gerekiyor? Rahim kalinlasmis belki bebek rahim icine gorulmustir daha erken dedi bi doktor deigeride yuksek ihtinal dis gebelik dedi agri sizi kanama yok bilgisi olan lutfen yazsin cok panigim

Mrb,25 yaşndaym 3yıllık evliym ve pko hastasıym. Bugün ilk defa aşılama yaptırdım,biraz ağrım var aşılama olanlar nelere dikkat etmem gerektiğinden ve tutma ihtimalinden bahsedebilirler mi:) Rabbim herkse nasip etsn hayrlısyla

Ağır fln kaldidrma dinlenme bol bol bende polikistik over var bnde bikere yaptrdim aşılama ama tutmadı inşallah senin tutar ve her aşılama da kactane yumurtanın oluşmuşsa her yumurta başı % 5 ihtimal var

her zaman tam 2 katı artmıyor normal gebeliklerde yaklaşık 2 katı derler zaten,tam 48 saatte ve aynı saatlerdemi ölçüm yaptırmıştın. farklı hastanelerdeki ölçümlerde yanıltabiliyor

dış gebelikte herzaman ağrı ve kanama olmuyor.
sanırım şuanda yeni değerlerini öğrenmişsindir. cuma günü acilde ultrasonla baktır kan ölçümünüde baktırırsın.
hemen banik yapma, herşey olacağına varıyor,
umarım herşey güzel olur.

Ben 3kere aşilama oldum devlette tutmadi.
simdi özele gidiyorum bende polip varmiş yani rahmimde et parçasi varmiş onun için bebek tutunamiyomuş yani yoktan yere 3kere aşilama yaptilar. Ben de her seferinde acaba tutacak mi diye umutla bekledim. 10sene de beklesem polip oldugu için zaten gebe kalmam mümkün degilmiş.önümüzdeki hafta ameliyat olcam.Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.amin.

Kızlar benimde dün yapıldı aşılamam heyecanla bekliyorum hayırlısı olur inşallah :)

Geçen hafta polip oldugunu ögrenmiştim bu hafta da tek tüpümün tikali oldugunu ögrendim. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Ben rabbimden umudumu hiç kesmedim kesmiyorum da o bebekler bize gelecek hayirlisiyla saglikli olsun insallah.amin.

canım poliplerin kaç mm ben geçen ay polip ameliyatı oldum çok basit ağrısız bir işlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…