- 16 Mart 2015
- 296
- 188
- 53
- 40
Hosbuldum canım tedavi klomenle başladı bugün 3 gün.2 günüm daha var sonra kontrole gidecem bakalım ne durumdaysam.sen beklemede misin Bu ara
Oncelikle saglikla kucagina almayi nadip etsin Allahim. Ben 2.asilmani nerde yaptirdigini merak ettim. Ben de ist dayim daArkadaşlar merhaba kan tahlil sonucum 81.44 Beta hcg yani hiç umudum yokken ikinci aşılama tuttu sanırım darısı isteyen herkezin başına zorluğunu yaşayanlar anlar...
Aşılamamın 13. Günü kan testim 0.484 ama idrar testlerim 3 adet pozitifbekliycez canm yapacak bişeynyok inşallah güzel haberler veririz burdan aşılaman nasıl geçti agrı ya da kanaman oldu mu
Bütün belirtiler var kasık ağrısı Göğüs batması hepsimi psikolojik yaAşılamamın 13. Günü kan testim 0.484 ama idrar testlerim 3 adet pozitif
Ağır fln kaldidrma dinlenme bol bol bende polikistik over var bnde bikere yaptrdim aşılama ama tutmadı inşallah senin tutar ve her aşılama da kactane yumurtanın oluşmuşsa her yumurta başı % 5 ihtimal varMrb,25 yaşndaym 3yıllık evliym ve pko hastasıym. Bugün ilk defa aşılama yaptırdım,biraz ağrım varaşılama olanlar nelere dikkat etmem gerektiğinden ve tutma ihtimalinden bahsedebilirler mi:) Rabbim herkse nasip etsn hayrlısyla
her zaman tam 2 katı artmıyor normal gebeliklerde yaklaşık 2 katı derler zaten,tam 48 saatte ve aynı saatlerdemi ölçüm yaptırmıştın. farklı hastanelerdeki ölçümlerde yanıltabiliyorKizlar acil yardim lutfen sat 14.06.2015 bhcg sira si ile
10.06.2015 _560
12.06.2016_960
14.06.2015_1605 ama vajinal ultrasonda kese gozukmedi degerlerde tam 2 kati artmiypr dis gebelik olabilir denildi ?sizce nedir ? Tam 2 kati artmasimi gerekiyor? Rahim kalinlasmis belki bebek rahim icine gorulmustir daha erken dedi bi doktor deigeride yuksek ihtinal dis gebelik dedi agri sizi kanama yok bilgisi olan lutfen yazsin cok panigim
Gözün aydin .değerin kactiKızlar tuttu aşılamam bugün 2.kez beta baklcak inş 2katıdr:)) rabbim isteyn herkse hayrlısyla nasipetsn inşş
152 idi bugün 316 a çkmş cnmGözün aydin .değerin kacti
Ben 3kere aşilama oldum devlette tutmadi.
simdi özele gidiyorum bende polip varmiş yani rahmimde et parçasi varmiş onun için bebek tutunamiyomuş yani yoktan yere 3kere aşilama yaptilar. Ben de her seferinde acaba tutacak mi diye umutla bekledim. 10sene de beklesem polip oldugu için zaten gebe kalmam mümkün degilmiş.önümüzdeki hafta ameliyat olcam.Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.amin.
Geçen hafta polip oldugunu ögrenmiştim bu hafta da tek tüpümün tikali oldugunu ögrendim. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Ben rabbimden umudumu hiç kesmedim kesmiyorum da o bebekler bize gelecek hayirlisiyla saglikli olsun insallah.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?