- 16 Mart 2015
- 296
- 188
- 53
- 40
Canim arkadaşlarım bugün benim adetimin 13. Gunu ve aşılama yapılıio kontrole gittim 13mm boyutunda 4 tane yumurtam var ve gebe kalma oranim daha mi yukselio
iyi akşamlar kızlar bende bugün beta-hcg me baktırdım sonuc 0,100 referans değerlerimde gebe olmayan 0-5 1 hafta 5-50 2. hafta 50-500 hafta hafta artıyo en sonundada erkek 0,5-2,75 yazıyo orada başka bir doktara gösterdim hamilelik yok dedi çok canım sıkıldı yarın kendi doktarıma gidicem inşallah kistte dönüşmemiştirSlm kızlar bugün 15. Günüm hiç bi belirtim yok ve kan testim 0.18 çıktı daha da yükselmez heralde
bennimde bu ay aşılama olmadı galiba kan testi yaptırdım gebe olmaya yazıyo orada başka bir doktatra gösterdim gebelik yok dedi çok canım sıkıldı yarın kendi doktarıma gidicem muayne olmaya hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimizdenAyy hepimizin boş çikti demek bu ay.
haydi kizlar yilmak yok önümüzdeki aylara bakacaz.rabbim sabir versin güç versin hepimize insallah.
neden 3 sene evli olma şartı varmışki ben duymadım onu hiç ben birkez yumurta çatlatma iğnesi vurdurdum birde aşılama yaptırdım hep raporla aldım iğnelerimi sen raporla almıyormuydun ilaçlarını zaten çok pahalı ilaçlarBen de bugün doktora gittm 4.aşilama için iğne kullanmaya başlayacağim rapor cikmasi lazimmiş ama en az 3sene evli olma şarti var benim dolmasina 4ay var . Bu süre içinde kendi haline biraktim. zaten ilaçlardan yüzüm faln kipkirmizi oldu vücutta şişlik de vardi hormon yüklemesi fazla geldi diye istemedm. Bakalim belki kendiliginden olur.nasip kismet kizlar moral bozmak yok. O bebişler gelecek allahin izniyle.
neden 3 sene evli olma şartı varmışki ben duymadım onu hiç ben birkez yumurta çatlatma iğnesi vurdurdum birde aşılama yaptırdım hep raporla aldım iğnelerimi sen raporla almıyormuydun ilaçlarını zaten çok pahalı ilaçlar
ben 1,5 senelik evliyim 29 yaşındayım ama doktarım hiç demedi 3 sene şartı var diye ben özele gidiyorum buarada bende 1 hafta yumurta geliştirmek için iğne kullandın gonalf diye( yanlış yazmış olabilirim adını )valla raporla 180 tlye falan aldım galiba hatırlamıyorum raporsuz 600 falan varmış daha sonrda ovitrelle kullandım yumurta çatlatmak için oda raporla 70 tl falandıBen 3kez klomen kullandm o pahali bi ilaç degil çatlatma ignesini de karsilamiyodu 10-15lira gibi biseydi. Simdi klomen yerine yumurta oluşumu için iğne kullanacagim onu da 3sene evli olmazsan devlet karsilamiyomus. 1200 lira civari tutar dediler ben de bekleyim dedm.
ben 1,5 senelik evliyim 29 yaşındayım ama doktarım hiç demedi 3 sene şartı var diye ben özele gidiyorum buarada bende 1 hafta yumurta geliştirmek için iğne kullandın gonalf diye( yanlış yazmış olabilirim adını )valla raporla 180 tlye falan aldım galiba hatırlamıyorum raporsuz 600 falan varmış daha sonrda ovitrelle kullandım yumurta çatlatmak için oda raporla 70 tl falandıHayırlısı artık hepimiz fos çıktık bu ayda . Bende çapaya gidiyorum iğneli aşılama için rapor çıkarıcaktım normalde ama ara vericem vazgeçtim bu 3. Aşılama çok koydu bana. Ayrıca rapor için 3 yıl evlilik şartını karaladı hemşire böyle bişey yok diye. Yani bende yok diye biliyorum çünkü bende tam 2 yıllık evliyim. Bi daha araştır canım. Bende şimdi dr gidiyorum ve bu son gidişim olacak oraya bırakıcam.
merhaba bebde 2. aşılamalamama başladım gonalf kuklanıyorum sizin kaç gün oldu aşılama yapılalı aşılamadan sonra biraz kanamanız falan oldumu. sizin için hayırla sonuçlanır inşallah aşılamanız.Bende nır buçuk yıllık evliyim 23 yaşındayım ilk aşılama yapıldı iğne kullandım gonal f 120 liraya aldım ama özele gidiyorum raporunu doktorum hmn yazdırdı 3 yıllık evli şartı fln demedi iki gün oldu yapilali insallh herkesin olur bebeği
Bugün 3 günü canm hafif pembemsi azcik bi kanam am oldu dvm etmedi siz ne kdrdir istiyorsnz bebek inşallah hepimiz hayırlı sonuclar alirizmerhaba bebde 2. aşılamalamama başladım gonalf kuklanıyorum sizin kaç gün oldu aşılama yapılalı aşılamadan sonra biraz kanamanız falan oldumu. sizin için hayırla sonuçlanır inşallah aşılamanız.
1.5 yıldır bebiş istiyoruz 29 yaşındayı 2 yıldır evliyiz.sizde bir sorun falan varmı bende bir sorun yok rahim filmide çekildi sadece eşimde biraz sprem sıkıntısı var bakalım hayırlısı olsun hepimiz içiçn cumartesi 2. aşılamam olacak hepimiz için hyırlısı olsunBugün 3 günü canm hafif pembemsi azcik bi kanam am oldu dvm etmedi siz ne kdrdir istiyorsnz bebek inşallah hepimiz hayırlı sonuclar aliriz
Bende polikistik over var kesimde perm azlığı ve harektte azlık vr insallh dizinde tutar bizimde1.5 yıldır bebiş istiyoruz 29 yaşındayı 2 yıldır evliyiz.sizde bir sorun falan varmı bende bir sorun yok rahim filmide çekildi sadece eşimde biraz sprem sıkıntısı var bakalım hayırlısı olsun hepimiz içiçn cumartesi 2. aşılamam olacak hepimiz için hyırlısı olsun
iyi geceler kızlar yarın saat 11 2aşalam olacak inşallah bu sefer tutar gelir bebişim dualarınızı bekliyorum :)Benim ikinci asilamam diğerinde de aynı belirtilerim oldu ve sonuç negatif bu yüzden adeti bekleyeceğim 11 Mayıs hayırlısı
Bende polikistik over var kesimde perm azlığı ve harektte azlık vr insallh dizinde tutar bizimde
iyi geceler kızlar yarın saat 11 2aşalam olacak inşallah bu sefer tutar gelir bebişim dualarınızı bekliyorum :)Bende polikistik over var kesimde perm azlığı ve harektte azlık vr insallh dizinde tutar bizimde
iyi geceler kızlar yarın saat 11 2aşalam olacak inşallah bu sefer tutar gelir bebişim dualarınızı bekliyorum :)Arkadasim hamile oldugu ay adet belirtilerinin tümünü yaşamişti. Sivilceler bel ve kasık agrilari ama hamileymiş. Rabbim büyük umudu kesmemek lazim.
iyi geceler kızlar yarın saat 11 2aşalam olacak inşallah bu sefer tutar gelir bebişim dualarınızı bekliyorum :)Aşılamamın 3. günü ama hiçbir ağrı kasıklarda batma hiçbir şey yok. aşılama anında ve sonrasındada kanama yada ağrı olmadı. Sadece ilk gün kasıklarda şişkinlik vardı şuan oda geçti bu durum normal mi sizce?
iyi geceler kızlar yarın saat 11 2aşalam olacak inşallah bu sefer tutar gelir bebişim dualarınızı bekliyorum :)Aşılamamın 3. günü ama hiçbir ağrı kasıklarda batma hiçbir şey yok. aşılama anında ve sonrasındada kanama yada ağrı olmadı. Sadece ilk gün kasıklarda şişkinlik vardı şuan oda geçti bu durum normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?