- 1 Mart 2015
- 49
- 7
- 13
- 36
sperm testinide yenilicez canım, eşim grip olmuştu ve ilaç kullanıyordu bunu düşünemedik, hem testi yenilicez hem de başka dr.a gidicez hayırlısı hakkımızdaYapmak istemiyosan doktorunu degistik dene bakalim o ne diycek
Canım mümkün olduğu kadar kasılmamaya kendini rahat bırakmaya çalış seni çok iyi Anlıyorum ama maalesef olabildiğimiz kadar rahat olmamız gerekiyor burada aşılamada kasıp aşılama sonrasında kanama yaşayan birini okumuştum Hamdolsun benim Başıma gelmedi rahat bırakmaya çalıştım kendimi spekulum diye bi alet rahim Ağzına yerleştiriliyor daha işlemi daha rahat gerçekleştirmek için ama emin ol rahat olursan hiç acı hisstemiyorsun ben 3 kere yaptırdım daha sonra spermler küçük bi şırıngaya bağlı serum borusundan daha ince bi boruyla rahim içerisine boşaltılıyor yani aşılamayla en kaliteli hızlı spermler seçilerek rahim içerisine daha ileriye atılmış oluyor yani doğal yolun biraz daha Avantajlı hali hiç korkma Rabbim Muhtaç etmesin ama eksikliğini de göstermesin bu yolla hamile kalan da çok Hakkımızda Hayırlısı olsun inş
Var mı belirtilerin inşallah olur var mıydı her hangi bi sorunArkadslar nasilsiniz bisey sormak istiyorum benim ilk asilamam ve bugunde adet gunum olmadim sizce tutmusmudur cok merak ediyorum
merhaba o dış gebeliğinizde normal yolla mı gebe kaldınız ?Benim 5 senem dıs gebelikten sonra olmadı 3 aşılama denedik olmadı son aşılamam cok sıkıntlı geçti aşılamadan sonra asırı agrı ve kanamam oldu tutmadı sonuç inşallah sizlerin ki tutar
Şimdi sıra tüp bebekte bakalım nasıl olucak..
Rabbim emeklerimizin karsılıgını bosa cıkarmasın inşallah
Kasma canm kendini cok rahat ol ben son aşılamam da kastım kendimi o yüzden de agrılı oluyo rahat olmak lazım inşallah tutar aşılaman güzel haberlerini alırız burdancanım inan 1 yıldır deniyoruz olmuyor. artık muayenelerden iğnelerden nebiliyim herşeyden bıktım. aşılamayla inşallah tutarda hayırlısyla bebek sahibi olabiriz. korkuyorum elimde değil işte. ben çok kasıyorum herşeyde... inşallah rabbim sağlıklı güzel evlatlar nasip eder hepimze. saol canım yardımcı oldugun için.
Evet canm normal oldu ama teşhis konulamadıgı için patlama olmus ameliyat olmak zorunda kaldm üzerinden 5 sene geçti hala hamile kalamadm o kadar üzülüyorum ki anlatamammerhaba o dışameliyat nizde normal yolla mı gebe kaldınız ?
çok geçmiş olsun canım, bende normal yolla gebe kaldım3-5 ay içinde, ikside kürtajla sonlandı. pıhtılaşma çıktı bende. ama eşimdede sperm sayısı çok iyi morfoloji %3 çıktı en az %4 olmalıymış. dr. hemen aşılama dedi bize biz de şok olduk. yani para için mi yaptı bilmiyorum, birdahaki aya aşılama dedi ama kararsız kaldık, duygularımızlamı oynuyor acaba diye. ondan sordum normal gebe kalanlara çok önermiyorlar ama niye böyle yaptı ki ?Evet canm normal oldu ama teşhis konulamadıgı için patlama olmus ameliyat olmak zorunda kaldm üzerinden 5 sene geçti hala hamile kalamadm o kadar üzülüyorum ki anlatamam
BelKide zaman kaybetme diye yaomıstır aşılamayla başarı sansın artıyo diye dene derim canm dr unda iyiyse iyi ilgileniyosa aşılama olablirçok geçmiş olsun canım, bende normal yolla gebe kaldım3-5 ay içinde, ikside kürtajla sonlandı. pıhtılaşma çıktı bende. ama eşimdede sperm sayısı çok iyi morfoloji %3 çıktı en az %4 olmalıymış. dr. hemen aşılama dedi bize biz de şok olduk. yani para için mi yaptı bilmiyorum, birdahaki aya aşılama dedi ama kararsız kaldık, duygularımızlamı oynuyor acaba diye. ondan sordum normal gebe kalanlara çok önermiyorlar ama niye böyle yaptı ki ?
inşallah tüp bebekle sonuç alırsın canım, bende bundan korkuyorum, aşılama, tüp kolay süreçler değil, normal yolu varken niye denemeyeyim diyorum. peki ne sorun varmış canım siz de, yani sen de mi eşinle mi ilgili problem ?Denemediğim yöntem kalmadı bitkisel ilaç aklına ne gelirse en son aşılamamdan önce histeroskopi oldum sonra 3.asılamam oldu tüp bebek için 2 iğneli aşılama gerekiyo onu da tamamlamıs oldum ama cok zor bi aşılamaydı kendime gelemdim hala
şunu düşünüyorum şimdi 220 milyon sperm sayısı, bundan sağlıklı olanlarını seçecekmiş, ama ne kadar seçecekki sağlıklı sperm, hiç araştırmadım ama sanki şans azalıyor gibi geldi ya ne zor işlermiş. Allah beterlerinden korusun tabiki, şükretmek gerek. seninde en tez zamanda olur inşallah canım, o kadar sabretmişsin, yüzün güler inşallahBelKide zaman kaybetme diye yaomıstır aşılamayla başarı sansın artıyo diye dene derim canm dr unda iyiyse iyi ilgileniyosa aşılama olablir
evet özel hastane ve yeni açıldı, piyasa yapmaya çalışıyor şuan, ondan şüpheleniyorum aslında, çünkü morfoloji için ilaç varmış, hiç bişi önermediki bize, direk aşılama dedi. sonuçta nereye kadar yaptırıcam ben aşılama bakalım durmum el verecek mi, hem sorun varsa tedavisi yapılmalı değil mi önceden, düzelme olunca yine aşılma tamam olsun hadi.Ama özel hastaneler genelde para için daha cok calısıyo gibi ben de cok gittim özele zaman kaybından başka bişey olmadı süreci uzattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?