aşılama

Kolay seyler değil evet hem maddi hem manevi can sıkıyo o kadar yıprandm ki anlatamam tüp bebek için hazırlıyorum şimdi kendimi toparlanma lazım en kısa zamanda güçlü olmamıx lazım

Aynen canm sonuna kadar katıkıyorum sorun çözmek yerine hemen sonuca odaklanıyolar drlar ugrasmak istemiyo lar bence hemen sonuca gidelim aşılamayla diyolar para kazanıcaklar sonucta senin cektiğin acılar umrunda değil kimsenin
güzel dileklerin için sagol hepimizn yüzü güler inşallah

Hastane işleri cok zor cok yıpratıcı ne çektiğimi ben bilirim inşallah tüp bebekte sıkıntı yaşamam

Bizim hiç bi sorun yok sebepsiz deniliyo en cok da canmı sıkan bu geçirdiğim ameliyatla alakalı olabilir olamamsı[/QUOTE]
tek tüple gebe kalan çok canım, hsg de çekildin ozaman sen. bende çekildim bişi çıkmadı, 2 kürtaj sonrası yapışıklık var mı diye çektirdim.
çok zor canım ya, Allah sabır selamet versin sana da, tüp bebekle sonuç alırsın ama hem de ikiz olur, acıların hafifler inşallah :)
bu arada bizim komşu sebepsiz gebe kalamıyordu 7 yıl oldu, normal yolla 1 bebekleri oldu, kadın lohusadan çıkar çıkmaz tekrar gebe kalmış, nasılsa olmuyo diye korunmamışlar :) bebekler arasında 11 ay var sadece ikiside şuan çok sağlıklı ve baraber büyüyorlar :)

Ayy cok güzel ya böyle haberler duymak ne kadar güzel inşallah bize de kısmet olur en kısa zamanda
ne güzel yazmısın iki tane olur inşallah o kadar senemin acısını cıkarırım
Senin ne kadar oldu bebek isteyeli kürtaj da zor Rabbim yardımcn olsn
Kan pıhtılasması tedavi ediliyo diye biliyrm belki bi ilaçla sorun çözülecek aşılama ya bile gerek kalmaz inaşşalh canm benim

Hsg histereskopi hepsini cektirdim evet kalmadı artık yapılacak bişey tüp bebekten başka

ben de çok istiyorum ikiz, dr. olabilir dedi, çünkü hem ailede var, hemde yumurtalarım 2 tarafta da büyüyor. ben 2013 yılında son aylarda istemeye başladım. 3. ayda gebe kaldım, kalbi durdu, sonra 4 ay korundum, bu defa biraz geç oldu 5. ayda gebe kaldım bu da rahmin köşesine yerleşmiş, kornual gebelik oldu, 2. kürtajın üstünden 2 ay geçti korunuyorum şuan. bir dahaki ay gelmeden, testi tekrarlıcak eşim, ve başka dr. a gidicez, eğer düzeldiyse normal devam etçem, diğer dr. da aşılama derse ozaman yapıcak bişi kalmıyor. şimdi tanıdık bi dr. ilaç ismi verdi bize, onu kullanıcak, inşallah düzelir. gebe kalırsam de iğne tedavisi başlanacak

İnşallah kalbine göre olur arkadasm ikiz ikiz burdan yazarız senle
herşey yolunda gidr inşallah
sende baya üzüntü acı yasamıssn bi daha göstermesin Allahm
ilk önce ilaçlarla devam edersiniz artık olmadı aşılamaya geçersinz
inşallah gerek kalmaz aşılamaya

Yasın kaç ben 27 oldum evlendiğimde 21 dim erken anne olucam diye seviniyodum ama kısmet işte olmayınca olmuyo

sen de sağ ol canım iyi dileklerin için, Allah çifter çifter nasip etsin ikimizede, sağlıklı ve hayırlı evlatlar, dua her kapıyı açar inanıyorum ben :)

Yasın kaç ben 27 oldum evlendiğimde 21 dim erken anne olucam diye seviniyodum ama kısmet işte olmayınca olmuyo

ooooo sen daha gençsin canım :) ben 30 oldum, ben 27 de ancak evlendim :)

İkiz tüp bebekte daha cok sansımız ama tek embriyo ya izin veriliyor diye biliyorum senin o konuda sansın var ikiz varmıs ailende bende yok tamamen kısmet kader ama olsm cok isterim

Bendr inanıyorum pes etmek yok 5 sene oldu hala ugrasıyorum
Ablacm diyim o zaman inşallah kısmet olur ikimzi de ikizler
Tanıstıgıma memnun oldum güzel şeyler de paylaşırız inşallah

İkiz tüp bebekte daha cok sansımız ama tek embriyo ya izin veriliyor diye biliyorum senin o konuda sansın var ikiz varmıs ailende bende yok tamamen kısmet kader ama olsm cok isterim
ben de duydum onu, sebep olarak ta, ikiz aslında riskli bir durummuş, bunun için istenmiyormuş, özellikle de ilk tüp bebekte, herhalde yaşta etkilidir, mesela 35 üstüne tek koymak saçmalık olur. nasip kısmet aslında koysunlar 2 tane tutarsa tutar, bakarsın ikiside sağlıklı olur, çok var aslında böyle, 10-12 yıl sonra tüp bebekle ikizlere kavuşanlar
Bendr inanıyorum pes etmek yok 5 sene oldu hala ugrasıyorum
Ablacm diyim o zaman inşallah kısmet olur ikimzi de ikizler
Tanıstıgıma memnun oldum güzel şeyler de paylaşırız inşallah
ben de çok memnun oldum canım, her şey gönlümüzce olsun :)

Valla koysunlar bi kaç tane o kadar hasret kaldık ki işimizi saglama alalım; )

new smiles, post: 39727822, member: 662843"]tüp bebek garanti canım bak gör, sıkma canını az kaldı bence, hasret sona erecek :)[/QUOTE]
İnşaşlah canm duanı beklerim yazarım burdan tüp bebişim oldu diye

Hepimiz yazalım bütün isteyenlere kısmet olur inşallah annelik sana da tez zamandad daha fazla uhrasugrasmak zorunda kalmazsın

new smiles, post: 39727822, member: 662843"]tüp bebek garanti canım bak gör, sıkma canını az kaldı bence, hasret sona erecek :)
İnşaşlah canm duanı beklerim yazarım burdan tüp bebişim oldu diye[/QUOTE]
dua ederim tabi canım, özelden ismini yaz istersen bende sana yazayım, seni izlemeye alıyorum, ainşallah hayırlı haberler alırız :)

sema_41 .!.:
Benim ikinci aşılamam ve hiç bi değişiklik yok.bugun 3.gün ilkinde karnım şişti gaz şikayeti batmlr faln vardı ama bunda hiç biri yok niye acaba ??
İyiye işarettir belki arkadaşım sonucunda iyi olur inşallah

İnşaşlah canm duanı beklerim yazarım burdan tüp bebişim oldu diye
dua ederim tabi canım, özelden ismini yaz istersen bende sana yazayım, seni izlemeye alıyorum, ainşallah hayırlı haberler alırız :)[/QUOTE]
Telefondan yazıyorum suan ismim zuhal ablacm özele yazarım bi ara da ordan da konusuruz bende Dualarım a aldm seni sonucumuz iyi olur inşallah yer gök dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…