- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
Telefondan yazıyorum suan ismim zuhal ablacm özele yazarım bi ara da ordan da konusuruz bende Dualarım a aldm seni sonucumuz iyi olur inşallah yer gök dua ile[/QUOTE]dua ederim tabi canım, özelden ismini yaz istersen bende sana yazayım, seni izlemeye alıyorum, ainşallah hayırlı haberler alırız :)
merhaba arkadaşm soruların varsa elimizden geldiği kadar cevaplarız aklıına takılan şeyleri sorabilirsingünaydın kızlar yarın regilin 2 . günü ve doktora gidecegim ilaç tedavimde tutmadı bebegim malesef aşılmaya geçmeyi düşünüyorum sizden bu konuda fikir alışverişi yapmak istiyorum kayseride yaşıyorum
merhaba arkadaşm soruların varsa elimizden geldiği kadar cevaplarız aklıına takılan şeyleri sorabilirsin
inşallah iyi geçer tedavin ve iyi sonuç alırsın..
bende kayseriye geldim özel bi dr du memnun kalmadım tüp bebek dedi gönderdiler hangi hastaneye gidiyosn
özel di gittiğimiz yılmaz şahin ayrıntılı bakmadı bile hemen tüp bebek dedierciyes kartal zeki yılmaz canım sadece bir kere ilaç tedavisi uyguladık olmadı oda bakalım yarın kontrolde ne diyecek canım sen hangi doktora gittin _?
arkadaşm cok sevindimm inşallah tutunmuştur bebişin dualarımız seninle..Arkadaslar nasilsiniz asilama yaptirmistim adetim gecti 3gun oldu yarin test yapicam ne olur dua edin benim icin
Arkadaslar nasilsiniz asilama yaptirmistim adetim gecti 3gun oldu yarin test yapicam ne olur dua edin benim icin
arkadaşm sıkma canını dua et inşallah yükselir değerin bi dahaki test eHeralde bende oyle saniyorum doktorumu aradim bisey demedi insallah birdahaki tahlilde yukselir canim cok sikkin
canm agrı olması ya da olmaması bi belirti değil ki kafana takmamaya çalış inşallah tutmusturArkadaslar dun asilama oldum 2. Asilamam bu ama hiv kasiklarimda falan agri yok ilkinde com olmustu sizce bu olumsuzmu yani budami olmadi acaba
arkadaşm kanama neden olur mus ki adet mi oluyosn acaba inşallah değildirArkadaslar nasilsiniz benim ara kanamam basladi ne yapacam bilmiyorum doktorumu aradim noormal dedi cok korkuyorum sizce tutuyomudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?