Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah hamileyim dediğin mesajlarını okuruz yarın:) benim bugün 13. günüm. Dün akşam duramadım test yaptım negatif çıktı. Moralim bozuldu tabi. Artık cumartesi sabaha kadar yapmamaya karar verdim. 15. gün sabah idrar testi yapacağım, belki kan testi de yaptırabilirim... merakla bekliyorum...... Doktorum herhangi bi tarih vermedi.

12. gün test yapmayı düşünen arkadaşlar yapmasın bence. Çünkü ister istemez umutsuzluğa kapılıyo insan.

Kızlar test yaptım sonuç negatif çok ama çok üzgünüm şuan resmen yıkım oldu benim için. insan ister istemez umutlanıyor , tedaviyi bırakıyorum benim istememle olmuyor bu iş , Rabbim ol derse olur

Kızlar test yaptım sonuç negatif çok ama çok üzgünüm şuan resmen yıkım oldu benim için. insan ister istemez umutlanıyor , tedaviyi bırakıyorum benim istememle olmuyor bu iş , Rabbim ol derse olur

sanırım 8 marttı senin aşılama tarihin bu durumda bugun 13. günün. kan testi mi yaptırdında sonuç negatif yoksa idrar mı idrar testi için erken çünkü.

Son düzenleme:

bence idrar testi yapmadan kan testi yap o daha kesin sonuç böylece kafanda soru işareti kalmaz. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

bence idrar testi yapmadan kan testi yap o daha kesin sonuç böylece kafanda soru işareti kalmaz. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

cumartesi kan tahlilini kesin yaparım bi mani olmazsa, regl olmazsam... hastaneyi aradım cumartesi saat 12 de belli olurmuş sonucum. inşallah güzel haber veririm...

10 gün olmuş bence biraz daha sabretmelisin ve 15. gün kan testi yaptırmalısın çünkü ben çok iyi biliyorum o testlerde negatif sonucu görmenin zorluğunu resmen yıkım oluyor kendine bunu yapma unutmaya çalış kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış (biliyorum olmuyor ama) inş hayırlı haberleri çabucak alırız :)

kızlar sonucum negatif...
ama umudum var biliyorum meleğim gelecek Allahımın izni ile
YÜCE MEVLAM ÇOK ARATMASIN HİÇ BİRİMİZE :)

benim daha 6.günüm ümitlenmek istemiyorum inşallah hepinizden olumlu hayırlı haberleri alırım...((
kaç gün bekleliyim daha ? adet 7 veya 8 gün var o tarihi mi bekliyoruz ? ??

Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasib etsin kardeşimmm... beklemek ne kadar zormuş...insanın başına gelmeden anlamıyor...

benim daha 6.günüm ümitlenmek istemiyorum inşallah hepinizden olumlu hayırlı haberleri alırım...((
kaç gün bekleliyim daha ? adet 7 veya 8 gün var o tarihi mi bekliyoruz ? ??

slm. Genelde herkesin doktoru bi tarih vermiş. benim doktor bişey söylemedi, bende sormayı unutmuşum o hengamede. Benim burdan öğrendiğim kadarıyla aşılama gününden 14 gün sonra kanda belli oluyormuş. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canım yok direk kanda baktırdım sonuç 0 yani hakkımızda hayırlsı eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Allahın takdiri herşey , veren de o vermeyende yüce rabbim

Canım Allah hepimizin hayılrısını nasip etsin , seninde mi ilk aşılamandı ? Ne yapmayı düşünüyosun ? Ben bi kaç ay ara vericem, sonrasında 2. aşılamaya devam . Belliki bu süreç bizi maddi manevi yıpratıcak , Allahım yardımcımız olsun ,

hepimiz için hayırlı haberler bekliyoruz inşallah...benim doktorda bir şey demedi( ilk aşılamam çok heyecanlıydım..o yüzden çok panik yapmıştım hastanede inşallah mutlu olacağımız sonuçlar alırız...

Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasib etsin kardeşimmm... beklemek ne kadar zormuş...insanın başına gelmeden anlamıyor...

doğru söylüyorsun güzel kardesim beklemek çok zor ama inanıyorum RABBİM verecek bugün olmadı belki ama yarın inşaallah verecek..
sabredelim ümidedelim

yok canım ikinci aşılamaydı tüpe geçmeyi planlıyoruz nasipse.... evet bu durum bizi biraz zorlayacak belki ama değer o cennet kokuluyu kucağımıza alabilme cabası bu nihayetinde. valla harcamalardan kısıp para biriktiriyorum yeniden daha güçlü başlayacağız inşaallah
yeis(ümitsizlik ) yok. çok ağladım ama isyan etmedim şükür. biraz fazla beklentim vardı galiba :)
ALLAH var :) ve Allah var gam yok keder yok...

evet gercekten beklemek çok zor ya neyse bugunde gectı sayılır. pazartesi de benım şafak bakalım ne olacak.

şafak bitti NEGATİF amma ve lakin 2. şafak ufukta hadi hayırlısıyla....

hakkımızda hayırlısı canım. hep böyle ümitli ol inşallah. sizin gibi umut dolu ınsanlarla karsılastıkca sonucum negatıfte cıksa yola devam demek gelıyor ıcımden sagolasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…