- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
canım bugün 14.gün aşılama gününüde sayarsam doktor bana 23 martta yaptır dedi, ama hafta sonumu zehir etmek istemiyorum. zaten tutmadı eminim ama korkuyorum test yapmaya cesaratimi toplayabilrisem bugün yada yarın kanda baktırıcam dua edin kızlar canım sende bekle 14-16.gün kesin sonuç diyolar yanıltmasın
İnşallah hamileyim dediğin mesajlarını okuruz yarın:) benim bugün 13. günüm. Dün akşam duramadım test yaptım negatif çıktı. Moralim bozuldu tabi. Artık cumartesi sabaha kadar yapmamaya karar verdim. 15. gün sabah idrar testi yapacağım, belki kan testi de yaptırabilirim... merakla bekliyorum...... Doktorum herhangi bi tarih vermedi.
12. gün test yapmayı düşünen arkadaşlar yapmasın bence. Çünkü ister istemez umutsuzluğa kapılıyo insan.
Kızlar test yaptım sonuç negatifçok ama çok üzgünüm şuan resmen yıkım oldu benim için. insan ister istemez umutlanıyor , tedaviyi bırakıyorum benim istememle olmuyor bu iş , Rabbim ol derse olur
İnşallah hamileyim dediğin mesajlarını okuruz yarın:) benim bugün 13. günüm. Dün akşam duramadım test yaptım negatif çıktı. Moralim bozuldu tabi. Artık cumartesi sabaha kadar yapmamaya karar verdim. 15. gün sabah idrar testi yapacağım, belki kan testi de yaptırabilirim... merakla bekliyorum...... Doktorum herhangi bi tarih vermedi.
12. gün test yapmayı düşünen arkadaşlar yapmasın bence. Çünkü ister istemez umutsuzluğa kapılıyo insan.
bence idrar testi yapmadan kan testi yap o daha kesin sonuç böylece kafanda soru işareti kalmaz. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
bende sen gibi düşünüp yeni üye oldum :) buradan duydugum cogu sey sayesınde sabretmeyıde ogrendım. bugun 10. gunum benım de bakalım sonuç ne olacak. iki seferdir evde test yapıyorum sabahları ama negatıf tabı daha cok erken idrarda belli olması için ama pazartesiye kadar her sabah yapacak kadar test stokladım eve:)
Kızlar varmı aşılaması tutan bugün 13. Günüm sadece sarı su gibi akıntım var onun harici ağrı sızı belirti yok cuma günü test yapıcam cesaret edebilirsem bebetom aysın sizler ne yaptınız belirti varmı test gününüz ne zaman?
kızlar sonucum negatif...
ama umudum var biliyorum meleğim gelecek Allahımın izni ile
YÜCE MEVLAM ÇOK ARATMASIN HİÇ BİRİMİZE :)
benim daha 6.günüm ümitlenmek istemiyorum inşallah hepinizden olumlu hayırlı haberleri alırım...((
kaç gün bekleliyim daha ? adet 7 veya 8 gün var o tarihi mi bekliyoruz ? ??
10 gün olmuş bence biraz daha sabretmelisin ve 15. gün kan testi yaptırmalısın çünkü ben çok iyi biliyorum o testlerde negatif sonucu görmenin zorluğunuresmen yıkım oluyor kendine bunu yapma unutmaya çalış kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış (biliyorum olmuyor ama) inş hayırlı haberleri çabucak alırız :)
kızlar sonucum negatif...
ama umudum var biliyorum meleğim gelecek Allahımın izni ile
YÜCE MEVLAM ÇOK ARATMASIN HİÇ BİRİMİZE :)
slm. Genelde herkesin doktoru bi tarih vermiş. benim doktor bişey söylemedi, bende sormayı unutmuşum o hengamede. Benim burdan öğrendiğim kadarıyla aşılama gününden 14 gün sonra kanda belli oluyormuş. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasib etsin kardeşimmm... beklemek ne kadar zormuş...insanın başına gelmeden anlamıyor...
Canım Allah hepimizin hayılrısını nasip etsin , seninde mi ilk aşılamandı ? Ne yapmayı düşünüyosun ? Ben bi kaç ay ara vericem, sonrasında 2. aşılamaya devam . Belliki bu süreç bizi maddi manevi yıpratıcak , Allahım yardımcımız olsun ,
10 gün olmuş bence biraz daha sabretmelisin ve 15. gün kan testi yaptırmalısın çünkü ben çok iyi biliyorum o testlerde negatif sonucu görmenin zorluğunuresmen yıkım oluyor kendine bunu yapma unutmaya çalış kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış (biliyorum olmuyor ama) inş hayırlı haberleri çabucak alırız :)
şafak bitti NEGATİF amma ve lakin 2. şafak ufukta hadi hayırlısıyla....
şafak bitti NEGATİF amma ve lakin 2. şafak ufukta hadi hayırlısıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?