Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar bende bir degisklik yok hersey rutin yani sadece iki kere alttan igne batirmislar gibi oldu okadar buarada bana doktor 10 gun sonra test yap dedi 9 martta yapildi yani 19 martta yapicam testi bakalim hayirlisi..

Arkadaslar bende bir degisklik yok hersey rutin yani sadece iki kere alttan igne batirmislar gibi oldu okadar buarada bana doktor 10 gun sonra test yap dedi 9 martta yapildi yani 19 martta yapicam testi bakalim hayirlisi..

Ya canım çok ilginç her doktor farklı söylüyor ben 8 Mart'ta oldum bana 23 Mart'ta yaptır dedi testi bende de hiç bir değişiklik yok ama ben sanırım bekleyemicem 23 Mart'a kadar 19 Mart'ta bende yaptırayım diyorum 12.günün çıkarım sence?

bence cikar canim idrar testini yalniz 4 gun once sonuc gosteren teslerden al yada direkt git kan testi yaptir sen bilirsinn cunku benim doktorum kendin evde yap testi dedi ve buna istinaden kanda kesin cikacagini dusunuyorum bizi de haberdar et insallahhh guzel sonucunu aliriz canim..

s.a. arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum...sperm örneğini aldıktan sonra laboratuardan aşılama hemen yapılamadı doktor 30 dakika geçikti nerdeyse...bir sorun olur mu size ??? kafama takıldı doktorda bir şey demedi53:

Canım biz 2 de sperm örneği verdik saat 5:30 da aşılamam yapıldı yıkama işlemi spermleri iki saat sürüyor

Benimde bugün 8. günüm belitin var mı? ne zman test yapıcaksın ?

tatlım aşılama ile ilgili sayfaları okurken senı gördüm burda ne yaptın varmı bi belirtin bende biraz nadir aralıklarla adet sancısı gibi ağrı oluyor bide yüzümde sivilce cıktı baskada belirti falan yok tam 1 hafta kaldı adetime cok heyecanlıyım...

Canım bende tık yok hiçbirşey hissetmiyorum olmadı galiba 12 .gün yaptırmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı buarada işyerinde bi arkadasımda aşılama yaptırdı hiçbirşey hissetmiyorum diyodu hamile şuan 3. Haftada başladı belirtiler belki bizimde öyle olur bebetom hayırlısı

vala ben olumsuz düşünüyorum olrsada süpriz olsun inşallah cnm hepimiz bi an önce sağlıklı haYRlı evlad sahıbı olalım....

merhaba arkadaşlar bende yeni üye olanlardanım ve aşılama yaptıranlardanım sitedeki yazıları okuyunca bende katılmak istedim gerçekten çok şey öğrendim ve bende aşılamanın sonucunu büyük bir heyecanla bekliyorum

heyyy millet yarın sonucumu öğrenmeye gideceğim inş. malum şafakları saya saya sonuna geldik :) ne alemdesiniz kaç gününüz kaldı????

selam anne adayları aşılamadan sonra hamilelik belirtisi hisseden oldumu benım sanki adet olacak gibi sancım oluyor ara ara bide belime vuruyor ağrısı bu hamilelik belirtisi olablirmi sizce 5gün kaldı reglime inşallahh bu ay hepimizin bebişleri tutar

sesimi duyan yokmu neden kimse birşey yazmıyor ilk aşılamanın tutma olasılığı nedir arkadaşlar

neden internetten araştırmıyor veya doktoruna sormuyorsun cnm?? buraya herkes uğramadığı için yardımcı olamayabilirler ve bizde bekliyoruz doktorum tutma olasılığı yüksek der ama olmayabilir cünkü ALLAHIN takdiri sende ALLAHA tevekkül ol....

ALLAHIN izni ile hepimizinki tutar cnm bizde cok heyecanlıyız wala

merhaba sen hamişmi kaldın hamilelik takvimi yapmışsın hayırlı olsun

henüz sonucum belli değil canım ama aşılamadan sonra eğer varsa bebeğim gelişimini takip edeyim diye özenip ekledim hamilelik takvimini.eger tutunduysa bebeğim doğacağı muhtemel tarihe göre ayarladım :)
kendimce motive oluyorum işte :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…