doğru söylüyorsun güzel kardesim beklemek çok zor ama inanıyorum RABBİM verecek bugün olmadı belki ama yarın inşaallah verecek..
sabredelim ümidedelim
evet gercekten beklemek çok zor ya neyse bugunde gectı sayılır. pazartesi de benım şafak bakalım ne olacak.
benimde şafak perşembe galiba:2:
şafak bitti NEGATİF amma ve lakin 2. şafak ufukta hadi hayırlısıyla....
Canım yok direk kanda baktırdım sonuç 0 yani hakkımızda hayırlsı eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Allahın takdiri herşey , veren de o vermeyende yüce rabbim
evet gercekten beklemek çok zor ya neyse bugunde gectı sayılır. pazartesi de benım şafak bakalım ne olacak.
arkadaslar testımı yaptım sonuc negatıf cıktı fakat aldıgım test bır gun gecınce gosterenmıs neyse sıze bır sorum var rıca etsem cevaplayabılır mısınız sımdı ben 9 martta asılama yaptırdım 21martta testımı yaptım cok mu erken yaptım acaba ama adet sancılarım da var bılmıyorum sonucu cok merak edıyrumm hakkımzıda ne hayırlıysa o olsun ınanın uzulmuyorum ben sızde uzulmeyınn ser gıbı gorunende bızım bılomedıgımız hayır vardır sabır sadece...
bende aynıyım her gün geçtiğinde bi mutlu oluyorum ki sorma bir gün daha geçtii yubiiihayırlı haberlerini bekliyorum. inş güzel bir haber verirsin de bize de moral olur. benim şafakta perşembe daha bir hafta var
14 martta mı asılama yaptırdın canım
yok canım 16 sında:)
yok canım 16 sında:)
kızlar pazartesiyi beklemedim 11. gün test yaptım negatif çıktı... artık adetımı bekleyeceğim ki 2. aşılamaya merhaba diyelim. en azından bu sefer başıma ne gelecek biliyorum:) inşallah sizlerden güzel haber alırım. yeniden şafak saymaya başlayınca tekrar görüşürüz:)
o zaman 14, gunun cumartesıye denk gelmıyor mu? yoksa ben mı yanlıs bılıyorum . ben 11 ınde asılama yaptırdım 25inde test gunum olarak hesaplıyorum da ya sende 2 gun erken ya ben de 2 gün geç :)
benimki de 16 sında oldu :)
kanda yaptın testi idrar da mi ???
ya ben adet günüme göre hesapladım ondan olabilir
öyle mi ? :) hayırlısı olsun inşallah sen ne zamana kadar bekleyeceksin canım
:44:?
kanda yaptım canım. hcg 1 çıktı :) çok alışık olduğum bir an . hemşire bile artık bakmadan negatif diyecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?