Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doğru söylüyorsun güzel kardesim beklemek çok zor ama inanıyorum RABBİM verecek bugün olmadı belki ama yarın inşaallah verecek..
sabredelim ümidedelim

evet sabretmek ve dua etmek Rabbimize ... defalarca aşılamadan sonra ve 2 tüp bebek tedavisinden sonra 14 yıl aradan sonra hamile kalan bir kardeşimiz var çevremde...sabretti Rabbim zamanı gelince lutfetti...ALLAH herşeyin hayırlısını nasib etsin

şafak bitti NEGATİF amma ve lakin 2. şafak ufukta hadi hayırlısıyla....

en kısa sürede nasip olur inşallah hayırlısı diyelim bende pazar günü test yaptırıcam bakalım sonuç ne olacak.umudumuzu kaybetmek yok inşallah hepimizin kucağında bebişlerimiz olacak allahın izni ile sabır ve dua kızlar

arkadaslar testımı yaptım sonuc negatıf cıktı fakat aldıgım test bır gun gecınce gosterenmıs neyse sıze bır sorum var rıca etsem cevaplayabılır mısınız sımdı ben 9 martta asılama yaptırdım 21martta testımı yaptım cok mu erken yaptım acaba ama adet sancılarım da var bılmıyorum sonucu cok merak edıyrumm hakkımzıda ne hayırlıysa o olsun ınanın uzulmuyorum ben sızde uzulmeyınn ser gıbı gorunende bızım bılomedıgımız hayır vardır sabır sadece...

Canım yok direk kanda baktırdım sonuç 0 yani hakkımızda hayırlsı eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Allahın takdiri herşey , veren de o vermeyende yüce rabbim

haklısın canım her şeyin hayırlı bir vakti zamanı var. senin içinde hayırlısı. bizde sizingibiyız sadece bende kan pıhtılaşması problemi var eşimde hiç bir problem yok ama 1 yıldır hamile kalamıyorum ama onun öncesinde düşük yaptım kendiliginden hamile kalmıştım ama artık olmuyor sebebsiz anlamıyorum herşeyin hayırlısını Alllah bilir. ama insan üzülmeden yapamıyor ama belkide biz bu kadar taktığımız için olmuyordur duyuyoruz tam artık çocugum olmaz deyip tedaviyi bırakanların hamile kaldığını. Rabbim bizede nasip etsin. O zamana kadar da bekleyecek sabır versinn :)

evet gercekten beklemek çok zor ya neyse bugunde gectı sayılır. pazartesi de benım şafak bakalım ne olacak.

bende aynıyım her gün geçtiğinde bi mutlu oluyorum ki sorma bir gün daha geçtii yubiii hayırlı haberlerini bekliyorum. inş güzel bir haber verirsin de bize de moral olur. benim şafakta perşembe daha bir hafta var

canım 12. gün test yaptırmısın. 14 den sonralar daha guvenlı oluyor. hala adet olmamıssan hala umut var demektır :) bence bır ıkı gun daha bekle belkı gec dollenme olmustur.

aslında beklemekte bır problem yok. dusunsene hamıle oldugunu ogrenıyorsun ve 9 ay beklıyorsun. daha sonra onu buyutmek ıcın bır omur.... bızım beklerken sabırsızlanmamızın sebebı onun var olup olmadıgını bılmek ... ınsallah tez zamanda kucagımıza alırız bebıslerımızı:)

kızlar pazartesiyi beklemedim 11. gün test yaptım negatif çıktı... artık adetımı bekleyeceğim ki 2. aşılamaya merhaba diyelim. en azından bu sefer başıma ne gelecek biliyorum:) inşallah sizlerden güzel haber alırım. yeniden şafak saymaya başlayınca tekrar görüşürüz:)

Son düzenleme:

kanda yaptın testi idrar da mi ???

ya ben adet günüme göre hesapladım ondan olabilir

o zaman sana tavsiyem cumartesiyi bekle. hafta sonu araya girecek ama pazartesi kesin sonucu alırsın. 1 nisan birde unutulmayacak bir tarih:) şafak biraz uzattır ama inşallah olumlu bir sonuç alırsın canım:)

Son düzenleme:
öyle mi ? :) hayırlısı olsun inşallah sen ne zamana kadar bekleyeceksin canım
:44:?

aslında cumartesi en erken test yaptırmam lazım ama perşembe günü için rendevum var bakalım 12 günü oluyo ama cumaya rendevulara baktım dolu sonrada araya hafa sonu giriyo nasıl dayanırım:18:

birde şaka bir yana bende kan pıhtılaşması problemi var ve eğer gebe isem hemen ilaca başlamam gerekiyor biraz da o yüzden aceleciyim sen ne zaman gidiyorsun doktora??

kanda yaptım canım. hcg 1 çıktı :) çok alışık olduğum bir an . hemşire bile artık bakmadan negatif diyecek :)))

bende çok iyi bilirim o duyguyu üzülme her şeyin hayırlı bir vakti var bizim bebişlerimiz de o zamanı bekliyor. ben buna çok inanıyorum. inş önümüzdeki ay güzel haberlerini duyarız. tedaviye devam edecek misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…