sesimi duyan yokmu neden kimse birşey yazmıyor ilk aşılamanın olasılığı nedir arkadaşlar[/QUOTE
benim ilk aşılamaydı tutmadı... hemen 2. yi yaptırmak istiyorum oda tutmazsa Dr.a gitmicem akışına bırakçam soğan mogan içerim artık ama ilki tutan cok inş sennki tutar
sesimi duyan yokmu neden kimse birşey yazmıyor ilk aşılamanın tutma olasılığı nedir arkadaşlar
henüz sonucum belli değil canım ama aşılamadan sonra eğer varsa bebeğim gelişimini takip edeyim diye özenip ekledim hamilelik takvimini.eger tutunduysa bebeğim doğacağı muhtemel tarihe göre ayarladım :)
kendimce motive oluyorum işte :)))
ben sormuştum. benim doktorum sadece kısa mesafeli yürüyüş yapabilirsin dedi. ama o cok temkınlı bırı. ben dinlenmeni tavsiye ederimBende bekleyenlerdenim... spor yapmanın bir sakıncası olur mu ? doktoruma sormayı unutmuşumm
ben sormuştum. benim doktorum sadece kısa mesafeli yürüyüş yapabilirsin dedi. ama o cok temkınlı bırı. ben dinlenmeni tavsiye ederim
offf yaa ben ise neler yapıyorum yürüyüş artı evde kondisyon bisikleti(( inşallah bir probleme sebeb olmaz.... (((
olmaz ınsalah sen ıcını rahat tut.
bende bır ıkı aydır 3 kılo aldım kullandıgım ıgnelerden dıyorum ama bılemıyorum tabı. yınede bebek ıcın deger sanırım :)
inan bende kilo aldım zaten kilo problemim var...tabiki değer inşallah kısa sürede veririm :)
Kızlar varmı aşılaması tutan bugün 13. Günüm sadece sarı su gibi akıntım var onun harici ağrı sızı belirti yok cuma günü test yapıcam cesaret edebilirsem bebetom aysın sizler ne yaptınız belirti varmı test gününüz ne zaman?
benim bugun 9. gunum. bende pazartesi test yaptıracagım ınsallah. ama belkı cumada yaptırabılırım cuma11, gun cok sabırsızlanıyorum bende. 11. gün test yaptıran var mı acaba cok mu erken. hıc bılgı vermez mı kı.
arkadaslar 3 gundur yoktum yazamadim yolculuk yaptigim icin iki gun boyunca herneyse bende adet sancisi gibi belirtiler oluyor sanriim tutmadi 4 gun oncesi test aldim yarin yapacagim asilama tarihim 9 mart yarin 12. gunum cikar degil mi ben oye saniyorumki dogru sonuc alirim hakkimizdan hairlisi realove ne yaptin canim sonucun nasil?
yarin test sonucumu yazarim aksama ancak cunku biraz islerim var evde olmayacagim opuldunuz annis adaylari:)
genelde doktorların önerisi on iki ve on dördüncü gün test yapılmasından yana sabret sonu pozitif çıkar inşallah
arkadaslar 3 gundur yoktum yazamadim yolculuk yaptigim icin iki gun boyunca herneyse bende adet sancisi gibi belirtiler oluyor sanriim tutmadi 4 gun oncesi test aldim yarin yapacagim asilama tarihim 9 mart yarin 12. gunum cikar degil mi ben oye saniyorumki dogru sonuc alirim hakkimizdan hairlisi realove ne yaptin canim sonucun nasil?
yarin test sonucumu yazarim aksama ancak cunku biraz islerim var evde olmayacagim opuldunuz annis adaylari:)
merhaba arkadaşlar ben henüz yeni katıldım aranıza daha öncesinde google ne sorsam yanıtını bu forumdan okurdum dedim bende üye olmalıyım birebir paylaşmalıyım. ben 3.5 yıllık evliyim 4 kez düşük yaşadım henüz bebegim yok ve mart ayı aşılama yaptıranlardanım :18: bu gün 6. gümüm vakit geçmiyor rabbim inş hepimizi bir an önce yavrularımıza kavuştursun isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın Allahım
canım bugün 14.gün aşılama gününüde sayarsam doktor bana 23 martta yaptır dedi, ama hafta sonumu zehir etmek istemiyorum. zaten tutmadı eminim ama korkuyorum test yapmaya cesaratimi toplayabilrisem bugün yada yarın kanda baktırıcam dua edin kızlar canım sende bekle 14-16.gün kesin sonuç diyolar yanıltmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?