Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oy canım yaaaa o kadar duygulu konuştunki inşallah tutar bebeklerimiz inşallahhhh her ay sonu hüsranla karşılaşmaktan yorulduk artık 5 gün kaldı benim adetime bekliyorum inşallah tutunmuştur inşallahhhhhhh

selam bende 11 martta aşılama yaptırdım. şafak5 sanırım. ama bekleyemıyorum cuma kan tahlili yaptırsam sonuç alabilir miyim acaba

Son düzenleme:
Bende bekleyenlerdenim... spor yapmanın bir sakıncası olur mu ? doktoruma sormayı unutmuşumm

offf yaa ben ise neler yapıyorum yürüyüş artı evde kondisyon bisikleti(( inşallah bir probleme sebeb olmaz....(((

olmaz ınsalah sen ıcını rahat tut.
bende bır ıkı aydır 3 kılo aldım kullandıgım ıgnelerden dıyorum ama bılemıyorum tabı. yınede bebek ıcın deger sanırım :)

olmaz ınsalah sen ıcını rahat tut.
bende bır ıkı aydır 3 kılo aldım kullandıgım ıgnelerden dıyorum ama bılemıyorum tabı. yınede bebek ıcın deger sanırım :)

inan bende kilo aldım zaten kilo problemim var...tabiki değer inşallah kısa sürede veririm :)

inan bende kilo aldım zaten kilo problemim var...tabiki değer inşallah kısa sürede veririm :)

Kızlar varmı aşılaması tutan bugün 13. Günüm sadece sarı su gibi akıntım var onun harici ağrı sızı belirti yok cuma günü test yapıcam cesaret edebilirsem bebetom aysın sizler ne yaptınız belirti varmı test gününüz ne zaman?

benim bugun 9. gunum. bende pazartesi test yaptıracagım ınsallah. ama belkı cumada yaptırabılırım cuma11, gun cok sabırsızlanıyorum bende. 11. gün test yaptıran var mı acaba cok mu erken. hıc bılgı vermez mı kı.

Son düzenleme:

genelde doktorların önerisi on iki ve on dördüncü gün test yapılmasından yana sabret sonu pozitif çıkar inşallah

arkadaslar 3 gundur yoktum yazamadim yolculuk yaptigim icin iki gun boyunca herneyse bende adet sancisi gibi belirtiler oluyor sanriim tutmadi 4 gun oncesi test aldim yarin yapacagim asilama tarihim 9 mart yarin 12. gunum cikar degil mi ben oye saniyorumki dogru sonuc alirim hakkimizdan hairlisi realove ne yaptin canim sonucun nasil?
yarin test sonucumu yazarim aksama ancak cunku biraz islerim var evde olmayacagim opuldunuz annis adaylari:)

merhaba arkadaşlar ben henüz yeni katıldım aranıza daha öncesinde google ne sorsam yanıtını bu forumdan okurdum dedim bende üye olmalıyım birebir paylaşmalıyım. ben 3.5 yıllık evliyim 4 kez düşük yaşadım henüz bebegim yok ve mart ayı aşılama yaptıranlardanım :18: bu gün 6. gümüm vakit geçmiyor rabbim inş hepimizi bir an önce yavrularımıza kavuştursun isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın Allahım

canım bugün 14.gün aşılama gününüde sayarsam doktor bana 23 martta yaptır dedi, ama hafta sonumu zehir etmek istemiyorum. zaten tutmadı eminim ama korkuyorum test yapmaya cesaratimi toplayabilrisem bugün yada yarın kanda baktırıcam dua edin kızlar canım sende bekle 14-16.gün kesin sonuç diyolar yanıltmasın

inşallah senden gelecek güzel haberler hepimize moral olur:) beklerken sabır verir buradaki annelere:)

bende sen gibi düşünüp yeni üye oldum :) buradan duydugum cogu sey sayesınde sabretmeyıde ogrendım. bugun 10. gunum benım de bakalım sonuç ne olacak. iki seferdir evde test yapıyorum sabahları ama negatıf tabı daha cok erken idrarda belli olması için ama pazartesiye kadar her sabah yapacak kadar test stokladım eve:)

umutsuz olma tutar inşallah bebeişini kucagına alırsın en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…