bende çok iyi bilirim o duyguyuüzülme her şeyin hayırlı bir vakti var bizim bebişlerimiz de o zamanı bekliyor. ben buna çok inanıyorum. inş önümüzdeki ay güzel haberlerini duyarız. tedaviye devam edecek misin??
15 martta aşılamam oldu
beklemek çok zor
kasıklarımda hafif batmalar oluyor ara ara
göğüslerim sızlıyor şiş ve dokununca acıyor.
sizce bu belirtiler için erken değilmi?
doktorum 29 unda tahlil yaptır demişti. daha bir hafta var
o zaman sana tavsiyem cumartesiyi bekle. hafta sonu araya girecek ama pazartesi kesin sonucu alırsın. 1 nisan birde unutulmayacak bir tarih:) şafak biraz uzattır ama inşallah olumlu bir sonuç alırsın canım:)
aslında cumartesi en erken test yaptırmam lazım ama perşembe günü için rendevum var bakalım 12 günü oluyo ama cumaya rendevulara baktım dolu sonrada araya hafa sonu giriyo nasıl dayanırım:18:
birde şaka bir yana bende kan pıhtılaşması problemi var ve eğer gebe isem hemen ilaca başlamam gerekiyor biraz da o yüzden aceleciyim sen ne zaman gidiyorsun doktora??
hakkımızda hayırlısı canım. hep böyle ümitli ol inşallah. sizin gibi umut dolu ınsanlarla karsılastıkca sonucum negatıfte cıksa yola devam demek gelıyor ıcımden sagolasınız
hayırlısı olsun kardeşim adetin geldi mi? geç döllenme olabilir belki...
kızlar pazartesiyi beklemedim 11. gün test yaptım negatif çıktı... artık adetımı bekleyeceğim ki 2. aşılamaya merhaba diyelim. en azından bu sefer başıma ne gelecek biliyorum:) inşallah sizlerden güzel haber alırım. yeniden şafak saymaya başlayınca tekrar görüşürüz:)
canım senin adına üzüldüm ama sende daha fazla üzülme emin ol üzüntü sıkıntılar getiri benimde ilk aşılamam negatf pko yum ikinci asılam için gittim ama dr çatlamamış yumurtam olduğunu 2.asılamyaı yapamıycanı söyled bu ay kendimiz denicez olmassa mayısta 2. artık napalım buda bizim imtihanımız senin ilk çocukmu
yok yok ne erken ne geç döllenme adet oldum şakır şakırinşallah yeni aylar teni umutlar bahar bize müjde getirsin
sende saol canım suanda hepimiz yoldaşız aynı yoldayız bilim adamları derki gülücük bide esneme negatif enerji bulaşıcıdır ben umutsuz olduğum anlarda bile umut dagıtrım yetrki karsımdaki insan umudu almaya acık olsun
Bakalım hayırlısı inşallah o zamana kadar adetim gelmez.... göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı erkenden hayırlı...ümitlenmek istemiyorum üzülmemek için ama elimde değil yaaa(((
umut radarlarım hep açık :)
allah umud radarlarına şifa ve kuvvet versinevet inşlh berber gün sayıp müjdeli haberler veririz canım
sende saol canım suanda hepimiz yoldaşız aynı yoldayız bilim adamları derki gülücük bide esneme negatif enerji bulaşıcıdır ben umutsuz olduğum anlarda bile umut dagıtrım yetrki karsımdaki insan umudu almaya acık olsun
ümidimiz her zaman var canım. 8. gün test yaptıran bırını okudum pozitif cıkmıs onun bnede o yuzden 11, gun yaptırdım :) dayanamadım. senden de hayırlı haberler beklıyorum ınsallah
gerçekten çok haklısın söylediklerinde ama hüzün oluyor insanın elinde değil bugun bende test yaptırdım arkadaşlar ama malesef hüsranla sonuçlandı artık ikinciye tutar inşallah yeniden şafak başlayacak anlayacağınız ama umudumu kaybetmedim rabbim görüyor biliyor nasıl bebiş istediğimizi umarım tez zamanda nasip olur hepimize kızlar
inşallah kardeşim ALLAH razı olsun... ya olumlu sonuç alan hiç yok mu ??? umudumu yitirmek üzereyimmm::::::::::((((
inşallah senden alırız olumlu haberleri...
inşallah.. herkes için o kadar üzüldüm ki....(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?