Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
15 martta aşılamam oldu

beklemek çok zor

kasıklarımda hafif batmalar oluyor ara ara

göğüslerim sızlıyor şiş ve dokununca acıyor.

sizce bu belirtiler için erken değilmi?

doktorum 29 unda tahlil yaptır demişti. daha bir hafta var

evet canım hakkımızda hayırlısı bakalım :) kendimi iki haberede alıştırmıştım kendimi:) ne gerekirse sonuna kadar yapacağım inşallah. ikinci aşılama için adet olmayı bekliyorum şimdi de:)

herşey çok normal canım benimde senin gibi aynı tarihlerde başladı bu şikayetler. kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış cok zor bir bekleyiş ama inşallah senden güzel haberler alırız...

o zaman sana tavsiyem cumartesiyi bekle. hafta sonu araya girecek ama pazartesi kesin sonucu alırsın. 1 nisan birde unutulmayacak bir tarih:) şafak biraz uzattır ama inşallah olumlu bir sonuç alırsın canım:)

Bakalım hayırlısı inşallah o zamana kadar adetim gelmez.... göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı erkenden hayırlı...ümitlenmek istemiyorum üzülmemek için ama elimde değil yaaa(((

hakkında hayırlısı canım...inşallah güzel sonuçlar alırsın ALLAH'ın takdiriyle...sabretmek zor...adetim geçiksin iki veya üç gün randevu alırım inşallah acele davranmayacam yoksa üzülen yine ben olacammm::::::::::::::::

hakkımızda hayırlısı canım. hep böyle ümitli ol inşallah. sizin gibi umut dolu ınsanlarla karsılastıkca sonucum negatıfte cıksa yola devam demek gelıyor ıcımden sagolasınız

sende saol canım suanda hepimiz yoldaşız aynı yoldayız bilim adamları derki gülücük bide esneme negatif enerji bulaşıcıdır ben umutsuz olduğum anlarda bile umut dagıtrım yetrki karsımdaki insan umudu almaya acık olsun

canım senin adına üzüldüm ama sende daha fazla üzülme emin ol üzüntü sıkıntılar getiri benimde ilk aşılamam negatf pko yum ikinci asılam için gittim ama dr çatlamamış yumurtam olduğunu 2.asılamyaı yapamıycanı söyled bu ay kendimiz denicez olmassa mayısta 2. artık napalım buda bizim imtihanımız senin ilk çocukmu

inşallah 2. ye gerek kalmadan kendiliğinden olur bebişin canım :) bende pazartesi yeniden başlıyorum iğnelere bakalım yumurtalar kaç günde gelişecek :) sanırım 1 nisan gibi aşılamam olur geçen seferki gibi süreç işlerse...

umut radarlarım hep açık :)

Bakalım hayırlısı inşallah o zamana kadar adetim gelmez.... göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı erkenden hayırlı...ümitlenmek istemiyorum üzülmemek için ama elimde değil yaaa(((

ümidimiz her zaman var canım. 8. gün test yaptıran bırını okudum pozitif cıkmıs onun bnede o yuzden 11, gun yaptırdım :) dayanamadım. senden de hayırlı haberler beklıyorum ınsallah

gerçekten çok haklısın söylediklerinde ama hüzün oluyor insanın elinde değil bugun bende test yaptırdım arkadaşlar ama malesef hüsranla sonuçlandı artık ikinciye tutar inşallah yeniden şafak başlayacak anlayacağınız ama umudumu kaybetmedim rabbim görüyor biliyor nasıl bebiş istediğimizi umarım tez zamanda nasip olur hepimize kızlar

ümidimiz her zaman var canım. 8. gün test yaptıran bırını okudum pozitif cıkmıs onun bnede o yuzden 11, gun yaptırdım :) dayanamadım. senden de hayırlı haberler beklıyorum ınsallah

inşallah kardeşim ALLAH razı olsun... ya olumlu sonuç alan hiç yok mu ??? umudumu yitirmek üzereyimmm::::::::::((((

hayırlısı olsun kardeşim en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekleriz inşallahh...

inşallah.. herkes için o kadar üzüldüm ki....(((

ben o kadar üzülmedim nedense. kendimi sanki 2. olur ilki olmaz diye alıştırdım. nedenini bende bilmiyorum ama 2. ye başlamadan heyecanı var içimde :) artık gün gün yazarım buraya . sizlerle paylaşmak buradaki iletileri okumak ıyı geliyor bana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…