- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
günayydınn kızlar :) yarın hastaneye gidip yeni iğnelerimi alma günü:)
günaydın elif..:) hakkında hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız...bende beklemeden 2. aşılamaya geçmek istiyorum vakit kaybetmemek için :))
ya sen test yaptırdın mı canım hala safak saydıgını dusunuyordum?
ya sen test yaptırdın mı canım hala safak saydıgını dusunuyordum?
sen kaç gün sonra test yaptırdıın ??
günaydın elif..:) hakkında hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız...bende beklemeden 2. aşılamaya geçmek istiyorum vakit kaybetmemek için :))
inşallah gerek kalmaz senin için canım :)
selam kızlar dünkü olayı duymuşsunuzdur 20 yasındaki ünvrtli kız doğurup 6. kattan atıyor okadar ağladım okadar üzüldüm ki allah bilir ve yapılan bir araştırmaya göre çin de yılda 330 milyon yani günde 1500 2000 civarı bebek kürtajla yaşamları daha başlamadan sona eriyormuş malum o kahrolasıcalrın nüfusdan kaynaklı her ailenin 1 den fazla çocuk yapması yasak yapanda tazminat vergi falan veriyor yaaa işte böyle yoldaşlar hepimiz bebek bebek die kafayı yiycez yapmadığımız şey kalmıo onlarda diri diri günahlarına giriıo allah yardımcımız olsun bu bir imtihan kim yalanlayabilir....
kızlar bir şey soracam adetin kaçıncı günü aşılama yapıldı sizlere ?:2:
Bugün itibarıyla aşılamamı yaptırmış bulunuyorum.
Doktırum 6 Nisanda gel kanda bakalım dedi!
Herkes için hayırlııs olsun.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım. dinlenmene bak artık :)
Doktor bugün dinlen yarın istersen işe gidebilirsin dedi ve ben bırak yatmayı evde oturmaktan bile hoşlanmamÇok sıkıldımmmm...
Senin durumun ne peki?
bugün ara ara adet sancısı gibi sancılarım var((( adet olmasın yeter ki...
ben bır aşılama yaptırdım ama tutmadı dün adet oldum . yarın doktora gideceğim ve yeniden iğnelere başlayacak. bakalım inşallah 10 gün sonra 2. aşılama olur bende yeniden sizlerle şafak sayarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?