Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günayydınn kızlar :) yarın hastaneye gidip yeni iğnelerimi alma günü:)

selam kızlar dünkü olayı duymuşsunuzdur 20 yasındaki ünvrtli kız doğurup 6. kattan atıyor okadar ağladım okadar üzüldüm ki allah bilir ve yapılan bir araştırmaya göre çin de yılda 330 milyon yani günde 1500 2000 civarı bebek kürtajla yaşamları daha başlamadan sona eriyormuş malum o kahrolasıcalrın nüfusdan kaynaklı her ailenin 1 den fazla çocuk yapması yasak yapanda tazminat vergi falan veriyor yaaa işte böyle yoldaşlar hepimiz bebek bebek die kafayı yiycez yapmadığımız şey kalmıo onlarda diri diri günahlarına giriıo allah yardımcımız olsun bu bir imtihan kim yalanlayabilir....

Yazık çok yazık (

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

UMARIM İŞİNİZE YARAR KIZLAR:)

Son düzenleme:
Bugün itibarıyla aşılamamı yaptırmış bulunuyorum.
Doktırum 6 Nisanda gel kanda bakalım dedi!
Herkes için hayırlııs olsun.

Doktor bugün dinlen yarın istersen işe gidebilirsin dedi ve ben bırak yatmayı evde oturmaktan bile hoşlanmam Çok sıkıldımmmm...
Senin durumun ne peki?

ben bır aşılama yaptırdım ama tutmadı dün adet oldum . yarın doktora gideceğim ve yeniden iğnelere başlayacak. bakalım inşallah 10 gün sonra 2. aşılama olur bende yeniden sizlerle şafak sayarım :)

ben bır aşılama yaptırdım ama tutmadı dün adet oldum . yarın doktora gideceğim ve yeniden iğnelere başlayacak. bakalım inşallah 10 gün sonra 2. aşılama olur bende yeniden sizlerle şafak sayarım :)

Psikolojik olarak süreç yormuyor mu seni yaa! Ben ikinciyi düşünmek bile istemiyorum.Uzuunnnn bir süre ara verip sonra mecburen tüpe bakarım gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…