Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Psikolojik olarak süreç yormuyor mu seni yaa! Ben ikinciyi düşünmek bile istemiyorum.Uzuunnnn bir süre ara verip sonra mecburen tüpe bakarım gibi geliyor.

ara vermeyi hiç düşünmedim. yorucu bir süreç ama sonucundaki hediye herşeye değer. ben 3 aşılamadan sonra olmazsa tüp deneyeceğim kendimi öyle şartladım. ilk kez şafak sayarken elimden pc yi düşürmedim burada yazılanları tek tek oukudum:) şunu anladım ki nasip varsa gelir elbet :) birde kafaya takmamak gerekiyor aslında... ben bunu yapamıyorum sadece her anım bu konu :) sana tavsiyem düşünme başka şeylerle ilgilen 12 gün. daha kolay geçer o zaman

merhaba arkadaşlar şubartin 5 aşi oldum dayanamadim kan testi yaptirdim 9 gün sonra <10 cikti 3 gün sonra yine yaptirdim 1.23 cikti sizin anicaniz 12 günde sonuç bunardi hayel kırıklı husran mart ayinin 20 hastalanacaktim hastalanmadim idral testi yaptim tek cizgi çikti sabah tekrar test yaptircam tekrar yikilmaktan korkuyorum

kullandığın iğneler hcg nin yüksek cıkmasına sebep oluyor canım. 10 gun kadar bu boyle en erken 12, gün yapılmalı o yuzden kan tahlili. Hakkında hayırlısı ınsallah guzel haberlerini alırız

merhaba arkadaşlar ne şafak pitiyo nede teskere ala biliyoruz adetim 5gün gecmesine ramen kan testi yaptirdim<0.100 yani yine husran. halada hastalanmadim 1.ve 2.aşim tütmadi umudum kalmadi ne den biz bü yalan dünyanin gülünü koklayamiyoruz eşimi çok seviyorum ama ayrilalim diyecegim varsin oda yeni bir hayat kursun oçagini tütürsün bü derte beni mezara götürür saten ben dayanamiyorum artik tek teselim burda olumlu sonuç alan arkadaşlar mutlu oluyorum

merhaba arkadaşlar ne şafak pitiyo nede teskere ala biliyoruz adetim 5gün gecmesine ramen kan testi yaptirdim<0.100 yani yine husran. halada hastalanmadim 1.ve 2.aşim tütmadi umudum kalmadi ne den biz bü yalan dünyanin gülünü koklayamiyoruz eşimi çok seviyorum ama ayrilalim diyecegim varsin oda yeni bir hayat kursun oçagini tütürsün bü derte beni mezara götürür saten ben dayanamiyorum artik tek teselim burda olumlu sonuç alan arkadaşlar mutlu oluyorum

15 martta aşılama yaptıranlar...testi hangi gün yaptırıyorsunuz?

doktorun bişi dedi mi şu gün yaptır die..ben dün idrar testi yaptım.tabiki kocaman tek çizgi

doktorum hiç bir şey demedi sadece hayırlı haberlerini bekliyoruz dedi yarın inşallah ararım gel derse kan testi yaptırır herhalde...adetim gelirse evden çıkmam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…