- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
Psikolojik olarak süreç yormuyor mu seni yaa!Ben ikinciyi düşünmek bile istemiyorum.Uzuunnnn bir süre ara verip sonra mecburen tüpe bakarım gibi geliyor.
bende de olmuştu ufak ağrılar inşallah tutunma ağrılarıdır seninki... hafif bir lekelenme de normal karşılaşırsann üzülme sakın :)
kızlar bir şey soracam adetin kaçıncı günü aşılama yapıldı sizlere ?:2:
merhaba arkadaşlar şubartin 5 aşi oldum dayanamadim kan testi yaptirdim 9 gün sonra <10 cikti 3 gün sonra yine yaptirdim 1.23 cikti sizin anicaniz 12 günde sonuç bunardi hayel kırıklı husran mart ayinin 20 hastalanacaktim hastalanmadim idral testi yaptim tek cizgi çikti sabah tekrar test yaptircam tekrar yikilmaktan korkuyorum
hayırlısı olsun inşallah.benimde yarın başlıyor maraton bakalım ikincide tutacakmı?Selam kızlar
bugun adetimin 2. Günü ve doktor yolları başladı:)
hayırlısı olsun inşallah.benimde yarın başlıyor maraton bakalım ikincide tutacakmı?
Selam kızlar
bugun adetimin 2. Günü ve doktor yolları başladı:)
15 martta aşılama yaptıranlar...testi hangi gün yaptırıyorsunuz?
doktorun bişi dedi mi şu gün yaptır die..ben dün idrar testi yaptım.tabiki kocaman tek çizgiben 16.sında oldum....aslında bugün yarın adetim gelmeli ne zaman yaptıracağım testi bilmiyorum(((kararsızım
doktorun bişi dedi mi şu gün yaptır die..ben dün idrar testi yaptım.tabiki kocaman tek çizgi
doktorum hiç bir şey demedi sadece hayırlı haberlerini bekliyoruz dediyarın inşallah ararım gel derse kan testi yaptırır herhalde...adetim gelirse evden çıkmam (
umutsuz olma.ilk aşılaman mı?inş tutar...
hayırlısı olsun canım umarım bu sefer her şey istediğin gibi olur ve güzel haberlerini alırız.
15 martta aşılama yaptıranlar...testi hangi gün yaptırıyorsunuz?
ben 16.sında oldum....aslında bugün yarın adetim gelmeli ne zaman yaptıracağım testi bilmiyorum(((kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?