Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktorum hiç bir şey demedi sadece hayırlı haberlerini bekliyoruz dedi yarın inşallah ararım gel derse kan testi yaptırır herhalde...adetim gelirse evden çıkmam (

yarın daha erken bence sabret iğneler 10 gün geçmeyınce hcg degerinin yüksek çıkmasına sebep oluyormuş seni yanıltabilir.

erken mi sence ? ama ben iğne kullanmadım elif ...:18:

ya aslında ben ilk aşılamamda 14. güne kadar beklemeye kararlıydım. sonra burada diger konu baslıklarında okuduklarımdan 8. gun test yaptırn bırının sonuc aldıgını okudum pozıtıfmiş( rabbım bızede nasıp eder ınsallah) onu okuyunca bende 11. gunde yaptırdım. aslında hamıle ısen cıkıyormus8. gun ama onun cogul gebelikmiş forma sonradan yazmış.bence 12. gune kadar beklemeli yınede tabı bunu burdan soylemesı kolay :) ben11 gun dayanbıldım :)

anlıyorum haklısın sabretmek çok zor ben bide adetime göre hareket ediyorum her an olmam lazım bugün yarın o yüzden içimden hemen test yapmak geliyor neyse bakalım neler olacak...doktoru aramakta fayda var...insanoğlu çok ACELECİ... adete hazırlıyorum kendimi...psikolojim bozuldu galiba :44:

kızlar 2. aşılamam için yarın doktor gününün başladıgını soylemıstım
ilkini araştırma hastahanesınde yaptırdım. orda bıraz işler rutinleşmiş herkese aynı sey yapılıyor. cok fazla test yapmadılar mesela ilk gittiğim gun test utrason bırde catlatma iğnesinin yapılacagı gun tahlıl ultrason yapıldı toplamda ıkı kez. burada okuduklarıma gore daha sık tahlıl yaptıranlar varmıs gözlemlemek ıcın. özelde işler daha mı dikkatlıdır. her ıkısınde de aşılama yaptıran arkadaşlar ne dersiniz özel hastahane mı baksam ???

sakın ol canım. o zaman yarın doktorun ne derse onu yap. sonucta uzman olan o :) bizim soyledıklerımız burada okuduklarımızla sınırlı :) inşallah senden hayırlı haberler alırız sabırla beklıyorum bende canım:)

bu ay aşılama yapamayacağız kis oluşmuş galiba... bir ay beklemem gerekecek. ya 14 gunu cok buluyordum şimdi 30 gün saymam gerek

arkadaşlar ne olur yardım edin bana bir cevap verin aşılamamın 11. günü ve ben dayanamadım test yaptırdım sonuç beta HCG 12.16 testi yaptırdığım hastanede bir kadın dogumcuya sordun sınırda bir değer dedi perşembe yenilettir dedi ne yani şimdi aşılamam tuttu mu tutmadı mı . birde iğnenin etkisi 11. günde bu kadar etkili olabilir mıı ben şimdi perşembeye kadar nasıl dayancamm :18:

maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...

maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...

hayırlısı kendini hiç üzme her şeyin hayırlı bir vakti var unutma inş tüp bebekten olumlu sonuç alırsın

gerçekten arada bir değer ama 5 ten büyük olması iyi diyebilirim.
çok yeni bir hamilelik olabilir.
o yüzden 2 gün sonra tekrar yaptırmalısın...
2 gün sonraki değer 2 katından fazla ise inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin diyebiliriz

[SUB][/SUB]
bu ay aşılama yapamayacağız kis oluşmuş galiba... bir ay beklemem gerekecek. ya 14 gunu cok buluyordum şimdi 30 gün saymam gerek

hakkında hayırlı elif kardeş inşallah bir ay sonra yep yeni bir dönem olur senin için...sağlık ve mutlu haberlerle inşallah:)

canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir:) bende bugun test yapacaktım ama doktorum gerek yok dedi 11.gün yapılan test gerçekçi olmaz dedi...cuma cumartesiyi bekle daha net konuşuruz dedi...bende çok sabırsızım aynen senin gibi(( idrar testi denedin mi???

bi aşılama daha deneseniz ? 3. ve 4. aşılamada olumlu sonuç alanların sayısı çok bildiğim kadarıyla...hakkında hayırlısı kardeşim...buda bizim imtihanımızelhamdulillah

bi aşılama daha deneseniz ? 3. ve 4. aşılamada olumlu sonuç alanların sayısı çok bildiğim kadarıyla...hakkında hayırlısı kardeşim...buda bizim imtihanımızelhamdulillah

doğru diyorsun canım.bu da bizim ihtihanımız..canım benim iki negatif aşılama var.o yüzden artık aşılama denemem.tüp bebek raporu alabilcez artık...oyalanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…