- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
doktorun bişi dedi mi şu gün yaptır die..ben dün idrar testi yaptım.tabiki kocaman tek çizgi
doktorum hiç bir şey demedi sadece hayırlı haberlerini bekliyoruz dediyarın inşallah ararım gel derse kan testi yaptırır herhalde...adetim gelirse evden çıkmam (
yarın daha erken bence sabret iğneler 10 gün geçmeyınce hcg degerinin yüksek çıkmasına sebep oluyormuş seni yanıltabilir.
hayırlısı olsun canım umarım bu sefer her şey istediğin gibi olur ve güzel haberlerini alırız.
erken mi sence ? ama ben iğne kullanmadım elif ...:18:
erken mi sence ? ama ben iğne kullanmadım elif ...:18:
yumurta catlatma ıgnesi kullanmadın mı sen
ya aslında ben ilk aşılamamda 14. güne kadar beklemeye kararlıydım. sonra burada diger konu baslıklarında okuduklarımdan 8. gun test yaptırn bırının sonuc aldıgını okudum pozıtıfmiş( rabbım bızede nasıp eder ınsallah) onu okuyunca bende 11. gunde yaptırdım. aslında hamıle ısen cıkıyormus8. gun ama onun cogul gebelikmiş forma sonradan yazmış.bence 12. gune kadar beklemeli yınede tabı bunu burdan soylemesı kolay :) ben11 gun dayanbıldım :)
anlıyorum haklısın sabretmek çok zor ben bide adetime göre hareket ediyorum her an olmam lazım bugün yarın o yüzden içimden hemen test yapmak geliyor neyse bakalım neler olacak...doktoru aramakta fayda var...insanoğlu çok ACELECİ...adete hazırlıyorum kendimi...psikolojim bozuldu galiba :44:
Benimde gelecek ay aşılama dedi doktor ilk olacak umarım tutar moralim çok bozuk
maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...
arkadaşlar ne olur yardım edin bana bir cevap verin aşılamamın 11. günü ve ben dayanamadım test yaptırdım sonuç beta HCG 12.16 testi yaptırdığım hastanede bir kadın dogumcuya sordun sınırda bir değer dedi perşembe yenilettir dedi ne yani şimdi aşılamam tuttu mu tutmadı mı . birde iğnenin etkisi 11. günde bu kadar etkili olabilir mıı ben şimdi perşembeye kadar nasıl dayancamm :18:
bu ay aşılama yapamayacağızkis oluşmuş galiba... bir ay beklemem gerekecek. ya 14 gunu cok buluyordum şimdi 30 gün saymam gerek
arkadaşlar ne olur yardım edin bana bir cevap verin aşılamamın 11. günü ve ben dayanamadım test yaptırdım sonuç beta HCG 12.16 testi yaptırdığım hastanede bir kadın dogumcuya sordun sınırda bir değer dedi perşembe yenilettir dedi ne yani şimdi aşılamam tuttu mu tutmadı mı . birde iğnenin etkisi 11. günde bu kadar etkili olabilir mıı ben şimdi perşembeye kadar nasıl dayancamm :18:
maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...
bi aşılama daha deneseniz ? 3. ve 4. aşılamada olumlu sonuç alanların sayısı çok bildiğim kadarıyla...hakkında hayırlısı kardeşim...buda bizim imtihanımızelhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?