Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inş canım inşş umarım öyle olur.....

aslında ne çıkarsa çıksın umutlanmak yok dedim kendi kendime... biliyorum bu gün yapılan testin gerçekçi bir sonuç vermeyecegini ama dayanamadım bakalım perşembe ne olcak . ben kendimi her duruma hazırlarım zor olsada dayanırım ama eşim o kadar umutlandı ki bu sefer olcak biliyorum diyor hiç kötü ihtimalleri düşünmüyor şimdiden bebeğin odasını konuşmaya başladı eğer bu sefer de olmazsa hem kendim için hem onun için üzülcem demektir. o üzülünce ben daha kötü oluyorum yaa Allahım ne olur her şey güzel olsun senin için de benim için de :)

sen şimdi cuma mı gidiyorsun doktora ?? bu arada hiç belirti falan var mı ??

canım ignenin etkisi 9 10 gün sonra kayboluo etkisi olsa bile en son günler bukadar yüksek çıkmaz sanırım hamilesin tebrik ederm:118: daarısı bize inş

canım ignenin etkisi 9 10 gün sonra kayboluo etkisi olsa bile en son günler bukadar yüksek çıkmaz sanırım hamilesin tebrik ederm:118: daarısı bize inş

ayyyyyyyyyyyyyyyy ağzından bal damlıyooo inş canım inş rabbim bütün isteyenlere bana da hepimize versin :) hepimizi sevindirsin inş

inşallah olumsuz bir haber almayız :))) Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)
evet adetim gelmezse cuma gideceğim inşallah öyle karar aldım zor olsada....
valla canım ara ara kasıklarım ağrıyor adet sancısı gibi 3 GÜN OLDU AMA ADET MADET GELMEDİşişkinlikte çok var :) başka bir şey yok :) hayırlısı inşallah

ben bu sonuçla kendımı hamile ilan ederdim :)

maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...

ben bu ay ikinciyi yaptıramayacağım. bende tüp bebege gecmek ıstedım ama 2 aşılama sonucu negatif olursa devlet tüp bebebge baslıyormus. beklemek zorundayım yanı

bi aşılama daha deneseniz ? 3. ve 4. aşılamada olumlu sonuç alanların sayısı çok bildiğim kadarıyla...hakkında hayırlısı kardeşim...buda bizim imtihanımızelhamdulillah

ben bu sitede aşılama yaptırıp hamile kalanların sayısının cok az oldugu kanaatine vardım. bence hemen tüp bebek denemeli:) benim ikinci olumsuz olur olmaz tüp bebege gececegım:)

doğru diyorsun canım.bu da bizim ihtihanımız..canım benim iki negatif aşılama var.o yüzden artık aşılama denemem.tüp bebek raporu alabilcez artık...oyalanmak istemiyorum

evet naz bencede tüp bebegi dene. sanırım sende devlette tedavi goruyorsun. ben iki ay daha beklemek zorundAYIM

Canım moralini bozmak gibi bi niyetim yok ama benim başıma geleni anlatıyım. Ben de aşılamanın 15. günü kan testi yaptırdım 9.63 çıktı çok sevindim, kağıtta pozitif yazıyordu, acil doktoruna sordum pazar günü, hayırlı olsun, 3 haftalık kadar hamilesin dedi. bi sevinçki anlatamam. Kendi doktorumu aradım sonra, hamilelik görünmüyo şimdilik dedi, 2 gün sonra tekrarla dedi. Aşılamanın 17. günü sonuç 3.63 çıktı. büyük bi hayal kırıklığı tabi. Yeni toparlandım. 1. aşılamamdı. Kasık batmaları, göğüs uçlarının ağrıması hep ilaçların etkisiymiş meğer.. artık tüp bebek düşünüyoruz. bir kaç ay sonra...

yerimde duramıyorum acele davrandım galiba hayırlısı ne kadarda takıntılıymış şu aşılama çok stresli tüp bebeği düşünemiyorummmsen neler yaptın iyimisin ?

cok sukur ıyıyım 2. asılamayı beklıyorum artık benım nısan sonlarını bulacak. keske devlet hastahanelerı ılk asılamadan sonra tup bebegı karsılasa aklım tup bebekte kaLDI. acaba özelde yaptırsam ne olur o zaman devlet hastahanesındekı haklarımdan kayıp olur mu bılemıyorum onun hakkında bılgı arıyorum sıteden

devlet hastanesi tüp bebek tedavisini tamamen karşılamıyor değil mi? özelde isteğin zaman yaptırabilirsin aşılama şartı yok galiba..hayırlısı

devlet hastanesi tüp bebek tedavisini tamamen karşılamıyor değil mi? özelde isteğin zaman yaptırabilirsin aşılama şartı yok galiba..hayırlısı

evet asılama sartı yok özelde de. orada yaptıracagım asılama devlettekı hakkımdan götürür mü onu bılmıyorum sanırım devlet 2 tüp bebegı karsılıyormus

evet asılama sartı yok özelde de. orada yaptıracagım asılama devlettekı hakkımdan götürür mü onu bılmıyorum sanırım devlet 2 tüp bebegı karsılıyormus

aşılamalarını özelde yaptırıp tüp bebeği devletten yapabilirmiyim acaba ? inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…