doğru diyorsun canım.bu da bizim ihtihanımız..canım benim iki negatif aşılama var.o yüzden artık aşılama denemem.tüp bebek raporu alabilcez artık...oyalanmak istemiyorum
gerçekten arada bir değer ama 5 ten büyük olması iyi diyebilirim.
çok yeni bir hamilelik olabilir.
o yüzden 2 gün sonra tekrar yaptırmalısın...
2 gün sonraki değer 2 katından fazla ise inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin diyebiliriz
canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir:) bende bugun test yapacaktım ama doktorum gerek yok dedi 11.gün yapılan test gerçekçi olmaz dedi...cuma cumartesiyi bekle daha net konuşuruz dedi...bende çok sabırsızım aynen senin gibi(( idrar testi denedin mi???
arkadaşlar ne olur yardım edin bana bir cevap verin aşılamamın 11. günü ve ben dayanamadım test yaptırdım sonuç beta HCG 12.16 testi yaptırdığım hastanede bir kadın dogumcuya sordun sınırda bir değer dedi perşembe yenilettir dedi ne yani şimdi aşılamam tuttu mu tutmadı mı . birde iğnenin etkisi 11. günde bu kadar etkili olabilir mıı ben şimdi perşembeye kadar nasıl dayancamm :18:
canım ignenin etkisi 9 10 gün sonra kayboluo etkisi olsa bile en son günler bukadar yüksek çıkmaz sanırım hamilesin tebrik ederm:118:daarısı bize inş
aslında ne çıkarsa çıksın umutlanmak yok dedim kendi kendime... biliyorum bu gün yapılan testin gerçekçi bir sonuç vermeyecegini ama dayanamadımbakalım perşembe ne olcak . ben kendimi her duruma hazırlarım zor olsada dayanırım ama eşim o kadar umutlandı ki bu sefer olcak biliyorum diyor hiç kötü ihtimalleri düşünmüyor şimdiden bebeğin odasını konuşmaya başladı eğer bu sefer de olmazsa hem kendim için hem onun için üzülcem demektir. o üzülünce ben daha kötü oluyorum yaa Allahım ne olur her şey güzel olsun senin için de benim için de :)
sen şimdi cuma mı gidiyorsun doktora ?? bu arada hiç belirti falan var mı ??
arkadaşlar ne olur yardım edin bana bir cevap verin aşılamamın 11. günü ve ben dayanamadım test yaptırdım sonuç beta HCG 12.16 testi yaptırdığım hastanede bir kadın dogumcuya sordun sınırda bir değer dedi perşembe yenilettir dedi ne yani şimdi aşılamam tuttu mu tutmadı mı . birde iğnenin etkisi 11. günde bu kadar etkili olabilir mıı ben şimdi perşembeye kadar nasıl dayancamm :18:
maalesef....olmadı arkadaşlar yine olmadı..2 aşılama da negatif.aşılamanın 11.günüydü adet oldum...tüp bebeğe geçiyoruz artık...
bi aşılama daha deneseniz ? 3. ve 4. aşılamada olumlu sonuç alanların sayısı çok bildiğim kadarıyla...hakkında hayırlısı kardeşim...buda bizim imtihanımızelhamdulillah
doğru diyorsun canım.bu da bizim ihtihanımız..canım benim iki negatif aşılama var.o yüzden artık aşılama denemem.tüp bebek raporu alabilcez artık...oyalanmak istemiyorum
idrar testim negatif çıktı(( 43: yinede adetim gelmedi ona seviniyorum en azından
Aşılmadan sonraki kaçıncı gündesin? Benim de dün yaptığım test negatif çıktı da.
idrar testim negatif çıktı(( 43: yinede adetim gelmedi ona seviniyorum en azından
canım 11. gün idrar testinden sonuc alamazsın. 2 gün daha bekle
yerimde duramıyorum acele davrandım galiba hayırlısı ne kadarda takıntılıymış şu aşılama çok stresli tüp bebeği düşünemiyorummmsen neler yaptın iyimisin ?
cok sukur ıyıyım 2. asılamayı beklıyorum artık benım nısan sonlarını bulacak. keske devlet hastahanelerı ılk asılamadan sonra tup bebegı karsılasaaklım tup bebekte kaLDI. acaba özelde yaptırsam ne olur o zaman devlet hastahanesındekı haklarımdan kayıp olur mu bılemıyorum onun hakkında bılgı arıyorum sıteden
devlet hastanesi tüp bebek tedavisini tamamen karşılamıyor değil mi? özelde isteğin zaman yaptırabilirsin aşılama şartı yok galiba..hayırlısı
evet asılama sartı yok özelde de. orada yaptıracagım asılama devlettekı hakkımdan götürür mü onu bılmıyorum sanırım devlet 2 tüp bebegı karsılıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?