ben bu ay ikinciyi yaptıramayacağım. bende tüp bebege gecmek ıstedım ama 2 aşılama sonucu negatif olursa devlet tüp bebebge baslıyormus. beklemek zorundayım yanı
Canım moralini bozmak gibi bi niyetim yok ama benim başıma geleni anlatıyım. Ben de aşılamanın 15. günü kan testi yaptırdım 9.63 çıktı çok sevindim, kağıtta pozitif yazıyordu, acil doktoruna sordum pazar günü, hayırlı olsun, 3 haftalık kadar hamilesin dedi. bi sevinçki anlatamam. Kendi doktorumu aradım sonra, hamilelik görünmüyo şimdilik dedi, 2 gün sonra tekrarla dedi. Aşılamanın 17. günü sonuç 3.63 çıktı. büyük bi hayal kırıklığı tabi. Yeni toparlandım. 1. aşılamamdı. Kasık batmaları, göğüs uçlarının ağrıması hep ilaçların etkisiymiş meğer.. artık tüp bebek düşünüyoruz. bir kaç ay sonra...
evet canım öylede olabiliyormuş doktorum söyledi nasip inş güzel sonuçlar alırz hepimiz :)
arkadaşlar bu gün yeniden beta hcg bakıldı 28.36 çıktı doktorum pozitif dedi ve bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne aspirin ve elevit verdi 10 gün sonra gene gel dedi ama ben hala inanamıyorum salı 12.16 iken bu gün 28.36 olmuş az değilmi yaa bu arada aşılamanın 12. Günüymüş doktorum öle dedi sizce durum nedir sağlıklı mı????????
bugün kahverengimsi akıntlarım oldu peşinden adet gelecekmiş gibi sankisabahtan beri sabırla bekliyorum...gözyaşlarım sel oldu (
doğru diyorsun canım.bu da bizim ihtihanımız..canım benim iki negatif aşılama var.o yüzden artık aşılama denemem.tüp bebek raporu alabilcez artık...oyalanmak istemiyorum
kızlar hep duyuyorum ama hiçbir bilgim yok. bu yaz 3 yılımızı dolduracağız evlilikte. bir kez aşılama oldum tutmadı. bu ay tekrar aşılama yaptıracağım. özel hastanede tedavi görüyorum. tüp bebek çok pahalı, bu rapor dediğiniz şey kime verilir, ne zaman verilir ve ne işe yarar?
kızlar hep duyuyorum ama hiçbir bilgim yok. bu yaz 3 yılımızı dolduracağız evlilikte. bir kez aşılama oldum tutmadı. bu ay tekrar aşılama yaptıracağım. özel hastanede tedavi görüyorum. tüp bebek çok pahalı, bu rapor dediğiniz şey kime verilir, ne zaman verilir ve ne işe yarar?
merhaba
rapor devlet hastahanesınden alınıyor. devlet hastahanesınde 2 aşılama yaptıran ve bu asılamaların sonucu olumsuz olanlar kurula gırıp rapor alıyor bu raporla devlet hastahanesınde tup bebek tedavısıne baslıyor. bu tedavının buyuk bır bolumunu devlet karsılıyor. aynı zamanda bu raporla bırlıkte anlasmalı özel hastahanelerde de tüp bebek tedavısıne baslayabılıyorsun.burdada bellı bır bolumunu devlet karsılıyor. ama hastahanenın devletle anlasması olması gerekıyormus
umarım yardımcı olabılmısımdır.
lütfen canını sıkma. ınsallah hersey yolunda gıder canım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
malesef 1.aşılama olumsuz ... inşallah bu pazartesi yeni bir dönem başlıyor...hakkımızda hayırlısı...
Anladım canım sağol. iyi bir devlet hastanesinde yapılabilir aşılama neden olmasın. ama ben özelde yaptırdım ve 2. de özelde olacak
arkadaşlar bu gün yeniden beta HCG bakıldı 28.36 çıktı doktorum pozitif dedi ve bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne aspirin ve elevit verdi 10 gün sonra gene gel dedi ama ben hala inanamıyorum salı 12.16 iken bu gün 28.36 olmuş az değilmi yaa bu arada aşılamanın 12. günüymüş doktorum öle dedi sizce durum nedir sağlıklı mı????????
canım hakkında haırlısı olsunınan cok uzuldum . bende 2. ye baslamak ıstıyordum ama bu seferde kıst olustu bu ay beklemedeyım artık. bu arada aşılamaların devlette olması gerekıyor dıye bılıyorum ben bu yuzden devlette basladım tüp bebek ıcın. ama ınsallah yanlıs bılıyorumdur. bu asılama ısının olma olasılıgı cok dusuk ama bıle bıle yaptırmak zorundayım ıste. devlette tup bebek olması ıcın . özel ıcın durumumuz musaıt degıl cunku
canım durumun nasıl merak ettım ınsallah olumlu haberlerını alırız....
iyiyim canım çok korkuorum birşey olacak diye nisanın 8inde tekrar gitcez doktora bebegin kalp sesini duymaya inş olumsuz üzücü birşey olmaz. daha önce yazdımmı bilmiyorum ama ben daha önce 4 kez düşük yaptım ve çok korkuyorum bana dua et ve umarım bir an önce sende bu duyguyu tadarsın bende senin için dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?