Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben bu ay ikinciyi yaptıramayacağım. bende tüp bebege gecmek ıstedım ama 2 aşılama sonucu negatif olursa devlet tüp bebebge baslıyormus. beklemek zorundayım yanı

maalesef devlette öle.ben de tutmayacagını bile bile 2. aşılamayı yaptırdım sırf bu yüzden...neyseki o aşamada bitti gitti.cuma günü kurula giriyor dosyam.pzt evrakları teslim edecem.10 gün sonra raporum çıkarmış..inş senin ikinci aşılamada tutar da bunlara gerek kalmaz canım

evet canım öylede olabiliyormuş doktorum söyledi nasip inş güzel sonuçlar alırz hepimiz :)

Bugün kahverengimsi akıntlarım oldu peşinden adet gelecekmiş gibi sanki sabahtan beri sabırla bekliyorum...gözyaşlarım sel oldu(

arkadaşlar bu gün yeniden beta HCG bakıldı 28.36 çıktı doktorum pozitif dedi ve bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne aspirin ve elevit verdi 10 gün sonra gene gel dedi ama ben hala inanamıyorum salı 12.16 iken bu gün 28.36 olmuş az değilmi yaa bu arada aşılamanın 12. günüymüş doktorum öle dedi sizce durum nedir sağlıklı mı????????

her sey cok guzel gorunuyor. Hayırlı olsun canım :) masallah. Rabbım ısteyen herkese nasip eder inşallah...

doğru diyorsun canım.bu da bizim ihtihanımız..canım benim iki negatif aşılama var.o yüzden artık aşılama denemem.tüp bebek raporu alabilcez artık...oyalanmak istemiyorum

kızlar hep duyuyorum ama hiçbir bilgim yok. bu yaz 3 yılımızı dolduracağız evlilikte. bir kez aşılama oldum tutmadı. bu ay tekrar aşılama yaptıracağım. özel hastanede tedavi görüyorum. tüp bebek çok pahalı, bu rapor dediğiniz şey kime verilir, ne zaman verilir ve ne işe yarar?

merhaba
rapor devlet hastahanesınden alınıyor. devlet hastahanesınde 2 aşılama yaptıran ve bu asılamaların sonucu olumsuz olanlar kurula gırıp rapor alıyor bu raporla devlet hastahanesınde tup bebek tedavısıne baslıyor. bu tedavının buyuk bır bolumunu devlet karsılıyor. aynı zamanda bu raporla bırlıkte anlasmalı özel hastahanelerde de tüp bebek tedavısıne baslayabılıyorsun.burdada bellı bır bolumunu devlet karsılıyor. ama hastahanenın devletle anlasması olması gerekıyormus
umarım yardımcı olabılmısımdır.

bu arada yazmayı unutmusum:) devlette sadece 2 tüp bebek sansın oluyor :)

Anladım canım sağol. iyi bir devlet hastanesinde yapılabilir aşılama neden olmasın. ama ben özelde yaptırdım ve 2. de özelde olacak

aynı durumdayız kardeşim bende 3 yılı dolduracam bu yaz..ve 1. aşılamam olumsuz ikinciyi adım atıyor...çok zor bir süreç..bende özelde yaptırıyorum ... aşılamaları özelde yaptırıpta devlet hastanesinde tüp bebeğe geçebilirmiyim ?

malesef 1.aşılama olumsuz ... inşallah bu pazartesi yeni bir dönem başlıyor...hakkımızda hayırlısı...

canım hakkında haırlısı olsun ınan cok uzuldum . bende 2. ye baslamak ıstıyordum ama bu seferde kıst olustu bu ay beklemedeyım artık. bu arada aşılamaların devlette olması gerekıyor dıye bılıyorum ben bu yuzden devlette basladım tüp bebek ıcın. ama ınsallah yanlıs bılıyorumdur. bu asılama ısının olma olasılıgı cok dusuk ama bıle bıle yaptırmak zorundayım ıste. devlette tup bebek olması ıcın . özel ıcın durumumuz musaıt degıl cunku

Anladım canım sağol. iyi bir devlet hastanesinde yapılabilir aşılama neden olmasın. ama ben özelde yaptırdım ve 2. de özelde olacak

bence hemen tüp bebek deneyın cunku sonuclar genelde negatıf oluyor tüp bebek sansı daha yuksek ....

canım durumun nasıl merak ettım ınsallah olumlu haberlerını alırız....

hayırlısı olsun bakalım Rabbim kolaylıklar versin hepimize...her zorlukla mutlaka kolaylık veriyor..elhamdulillah...tüp bebek tedavisini özelden bende yapamıyorum yakın zaman için...defalarca tüp bebek deneyip sonuç alamayanda çok...gayret edelim tabi ama sonuçta Rabbimin takdiri...hayırlı akşamlar hepinize

canım durumun nasıl merak ettım ınsallah olumlu haberlerını alırız....

iyiyim canım çok korkuorum birşey olacak diye nisanın 8inde tekrar gitcez doktora bebegin kalp sesini duymaya inş olumsuz üzücü birşey olmaz. daha önce yazdımmı bilmiyorum ama ben daha önce 4 kez düşük yaptım ve çok korkuyorum bana dua et ve umarım bir an önce sende bu duyguyu tadarsın bende senin için dua edicem

hakkında hayırlısı kardeşim.. .çok mutlu olacağın haberleri alırsın...

rumeysa hakkında hayırlısı olsun.üzüldüm.neler hissetigini anlayabiliyorum.inşallh rabbim daha fazla bekletmez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…