rumeysa hakkında hayırlısı olsun.üzüldüm.neler hissetigini anlayabiliyorum.inşallh rabbim daha fazla bekletmez seni
merhaba arkadaşlar ben de 4 nisanda öğrenicem sonucumu 21 martta aşılama yapıldı bugün 10. günüm 2. günümden beri çok aşırı kasık ağrılarım var karnımda şişkinlik göğüslerimde şişti ve sızlıyo bugünde tuhaf bi şekilde kasık ağrılarım adet sancısı gbi ağrılara bıraktı bıçak saplanır gbi kramplar griyo sanki her an adet olacakmışım gbi bu kadar erken adet sancısı gbi ssancılar olması normal mi hayırlısı bakalım pek umudum yok ama yinede merak ve heyecan var rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bakalım cnm kısmet artık. hemen tüp düşünmüyorum. belki aşılama tutar diye umut ediyorum.bence hemen tüp bebek deneyın cunku sonuclar genelde negatıf oluyor tüp bebek sansı daha yuksek ....
aynı durumdayız kardeşim bende 3 yılı dolduracam bu yaz..ve 1. aşılamam olumsuz ikinciyi adım atıyor...çok zor bir süreç..bende özelde yaptırıyorum ... aşılamaları özelde yaptırıpta devlet hastanesinde tüp bebeğe geçebilirmiyim ?
Bakalım cnm kısmet artık. hemen tüp düşünmüyorum. belki aşılama tutar diye umut ediyorum.
ben tüp bebek hakkında pek bir şey bilmiyorum cnm. inşallah da gerek kalmaz.
inşallah gerek kalmaz evet...yep yeni bir dönem başlıyorum...2.AŞILAMA İNŞALLAH:44:
evet ya ben de aynı şeyi hissediyorum. ya bu ay hamile kalacağız ya da bir hayal kırıklığı daha yaşayacağız. bakalım çok heyecanlıyım yarın dr kontrolüm var. iğnelere başlayacağım inşallah :))
bana klomen hiç yaramadı. aşılama menogon iğne ile oldu ama dr 2 yumurta var falan dedi net bir şey söylemedi. bu sefer milim milim soracağım bütün yumurtaları. o kadar para döküyoruz acı çekiyoruz, sıkıntı yaşıyoruz. çatlatma iğnesinden sonra da muayene edin, ya çatlamamışsa, boşuna aşılama olacağım dedim. çatlamıştır dedi. şöyle adam gibi konuşmuyor sinir oluyorum doktorlaraaynen bende yarın başlıyorum randevum var...1.aşılama klomenle oldu 2.aşılamaya iğne verir inşallah doktorum
arakadaşlar merhaba...benim de 2. aşılamam.27 martta aşılama gerçekleşti...bakalım hayırlısıyla bekliyoruz :)
merhaba arkadaşlar ben de 4 nisanda öğrenicem sonucumu 21 martta aşılama yapıldı bugün 10. günüm 2. günümden beri çok aşırı kasık ağrılarım var karnımda şişkinlik göğüslerimde şişti ve sızlıyo bugünde tuhaf bi şekilde kasık ağrılarım adet sancısı gbi ağrılara bıraktı bıçak saplanır gbi kramplar griyo sanki her an adet olacakmışım gbi bu kadar erken adet sancısı gbi ssancılar olması normal mi hayırlısı bakalım pek umudum yok ama yinede merak ve heyecan var rabbim hepimizin yardımcısı olsun
arakadaşlar merhaba...benim de 2. aşılamam.27 martta aşılama gerçekleşti...bakalım hayırlısıyla bekliyoruz :)
evet ya ben de aynı şeyi hissediyorum. ya bu ay hamile kalacağız ya da bir hayal kırıklığı daha yaşayacağız. bakalım çok heyecanlıyım yarın dr kontrolüm var. iğnelere başlayacağım inşallah :))
en azından ıkıncı asılamaya hemen baslayabılıyorsun:) ben bır ay beklemek zorundayım ve gunler gecmıyor
hemen yapamadım ben de 2. aşılamayı. ilk aşılamayı kasımda yaptırdım. aralıkta dr şansımızın yüksek olduğunu söyledi, normal yolla denedik, olmadı. ocakta tekrar aşılama yapalım dedi, ben önce hsg yaptırmak istedim, ocakta da olmadı aşılama. sonra şubat tatiline gittik. şubat boşa geçti, mart ayında da geç kaldık kıl payı kaçırdık. şimdi nisan geldi. az kaldı bunu da kaçıracaktık, dr izindeydi. adetin 4. günü bugün, ancak başlayabildim gonal'a. beklemek gerçekten çooook zor
bende dün gonalf ile 2.aşılamaya başlayacaktık ki................hiç bir eczanede bulamadık bugune ulaşır dediler bize..bugunde doktor istedemedi iyi sonuç alamayız dedi......bir ay sonraya kaldı derken doktorum buyuk ihtimalle tatile çıkacakmış.........neyse dedik sabır sabır sabır.............vardır bundada bir HAYIR...Hayırlısı olsun hepimiz için...hakikaten beklemek çok zor!!!
bu ay başlayamadın mı yani. dr beni 4. gün başlattı valla. yumurtalıklarımda ağrı yapıyor. işe yaramıştır inşallah.
hayır başlamadık ne yazık ki canım...benim dün 5.günümdü bugünse 6. gün çok geç olur dedi.....
Yaaa 1 ay bile çok zor beklemek. dr izinde miydi. bizimki de izindeydi, 4. günü döndü hemen başladık. hayırlısı olsun artık.
bende dün gonalf ile 2.aşılamaya başlayacaktık ki................hiç bir eczanede bulamadık bugune ulaşır dediler bize..bugunde doktor istedemedi iyi sonuç alamayız dedi......bir ay sonraya kaldı derken doktorum buyuk ihtimalle tatile çıkacakmış.........neyse dedik sabır sabır sabır.............vardır bundada bir HAYIR...Hayırlısı olsun hepimiz için...hakikaten beklemek çok zor!!!
Yaaa 1 ay bile çok zor beklemek. dr izinde miydi. bizimki de izindeydi, 4. günü döndü hemen başladık. hayırlısı olsun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?