Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah Elif ALLAH razı olsun...peki o kürleri nasıl uyguluyorsun tariflerini alabilirmiyim??

inşallah Elif ALLAH razı olsun...peki o kürleri nasıl uyguluyorsun tariflerini alabilirmiyim??

tabi canım. aslında saraçoğlunun sitesinde her türlüsü var ama benım bır tanıdıgım yaptı 1 ay boyunca bu kürleri hem eşi hem kendi. tüp bebek ten once doktor bıle sasırmıs sonuca. erkektekı sperm sayısı artmıs ılerı hareketlılıkle bırlıkte. esının sorunu buydu. kendınınde yumurtası olgunlasmıyordu. 3 yumurtası bırden olgunlasmıs bu kurle. bızde bu gıbı sorunlar yok ama ben yınede uygulamak ıstedım. sonucta zararı olmaz dıye dusunuyorum:)

incir kürü(bayan için)

7-8 ıncırı elinle ikiye bölüp kaynamış suya koy. 2,5 su bardagı su yeterli. 15dk kaynatıp ılımasını bekle. ılıyınca içinden incirleri süzerek al. hergun taze yap. bırde aldıgın ıncırlerın üzerinde beyazlık varsa onu yıka. pudra sekerı yapıyorlar yapısmasın dıye. baska bır tenceredede yıne 2,5 su bardaği kaynamış suya 2-3 havuç küçük parçalar halinde koy. bunuda20dk kaynat. ılıyınca incir ve havuç suyunu karıştır.yarısını sabah yarısını akşam aç karna iç.

keçıboynuzu kürü (erkek için)

8-9 keçi boynuzunu parcalayıp kaynamış suya koy. 2,5 su bardagı yeterlı bundada. 3 dk kaynat, altını kapat. 20 dakika dinlensin sonra süz. eşinde bunu sabah akşam aç karna içsin. bunuda her gun taze yap. burdada kırık keçiboynuzu alma hepsi butun olsun. 1 hafta sabah aksam sonrada sadece aksam olarak devam ediyorsun 25 gun. bır hafta ara veriyorsun sonra 25 gün daha aynı sekılde baslayıp devam edıyorsun( gercı ben sadece asılamaya kadar devam ederım sanırımm ) bu arada bütün kürleri ağzı kapalı kaynat.

buda saraçoglunun sitesinden arjinal hali
Sperm sayısını artırıcı
Keçiboynuzu ve Sperm Hareketliliği
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu takdirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olup da baba olan birçok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor?

Uygulanan keçiboynuzu kürü, hem düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik oluşabilmektedir.

Kür: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre klorsuz suya altı-yedi adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve yirmi dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Her gün taze hazırlanmalıdır. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra üç ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
umarım işine yarar:)

Son düzenleme:
gonal f akıntı yapar mı? iğneyi bugün 3. kez vuruldum ve adetin 7. günü. .atlama akıntısı değildir inşallah. şeffaf ve yapışkandı. yumurtlama akıntısı gibi:26:

ALLAH razı olsun zahmet etmişsin...bende soğan kürü deniyorum incir kürü daha sonra yapacam inşallah.))) inşallah faydası olur...çok kişiden duydum bu işi ama güveniyordum nedense ama bugun başladm adetin 7.günü başlanması gerekiyor...HAYIRLISI İNŞALLAH YAVRULARIMIZ GELSİN TEZ ZAMANDA:)

ınsallah canım ya ...

arkadaşlar bugün aşılamamın 7.inci günüydü.sabah merakımdan dayanamayıp test yaptım.maalesef yine negatif i gördüm.her zamanki gibi ...umutlu değildim zaten...olmadığı yine belliydi..hiçbir belirti yoktu.14 nisan adet tarihim..yani bu hafta kırmızıları görürüm...kan vermeye gerek kalmadı...olsa çıkardı testte..ve şu ana kadar benim durumum:1 tüp bebek 2 aşılama.... vzageçtim artık herşeyden hep neden sorusunu sormaktan? kendinize iyi bakın her şey gönlünüzce olsun

kızlar bende 27 martta ilk aşılamamı yaptırdım
bata son 2 gün inşallah bebeğim benimledir

bugun 12. gunun ne guzel :) kan testı yaptırsan cıkar... saglık ocagında bır kan vermenı tavsıye ederım:))) hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah ...

7. gunde ıdrar testınde cıkmaz canım bence bıraz sabret ınsallah olumlu haber alırız.

kızlar 2.aşılamamın 10. günündeyim ve dün ovitrelle vuruldum
doktorum bebek varsa tutsun diye vermişti
ancak çok fazla midem bulanıyor,ağzımda demir tadı var
bitkinliğimde cabası
sizede bu etkileri yaptı mı?

bugun 12. gunun ne guzel :) kan testı yaptırsan cıkar... saglık ocagında bır kan vermenı tavsıye ederım:))) hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah ...

açıkcası çarşamba gününü bekliyorum bat geçtikten sonra
kan vermeyi düşünüyorum hem çokda belirtimde yok
ama inşallah ümitliyim mevla hepimize nasip eder inşallah...

bende hiç olmadı ovitrelle yumurta çatlatmak için yapılmıyormu?
bebeğin tutunması gibi bir durumu ilk kez duydum
buarada belkide mide bulantınız başka bir durumdan kaynaklıdır geçmiş olsun

açıkcası çarşamba gününü bekliyorum bat geçtikten sonra
kan vermeyi düşünüyorum hem çokda belirtimde yok
ama inşallah ümitliyim mevla hepimize nasip eder inşallah...

masallah ne guzel sabrına hayran kaldım ben olsam coktan gıtmıstım :) hadı bakalım ınsllah carsamba gunu hayırlı haber verırsın... durumunu yaz mutlaka:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…