Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ılk kez senden duydum bende catlama ıgnesını tutsun dıye veren doktoru. sasırdımda. ama benım hamıle olan bır arkadasımın ılk belırtısıydı agzında demır gıbı bır tat... hakkında haıyrlısı sımdı test bıle yapsan pozıtıf cıkar ıgneden dolayı merak ettım nasıl anlayacak senın doktorun hamıle olup olmadıgını 2 gun sonra... dınlenmenı tavsıye ederım sadece....

bende hiç olmadı ovitrelle yumurta çatlatmak için yapılmıyormu?
bebeğin tutunması gibi bir durumu ilk kez duydum
buarada belkide mide bulantınız başka bir durumdan kaynaklıdır geçmiş olsun

vucuda pregesteron salgılarmış ve bebek daha sıkı tutunurmuş
ege ünv. has izmirde yapıldı aşılamam

geçen aşılamamdada aynı sistemde olmuştu
o zaman kanda bhcg baktık
pregesteron aramadık dedi

evet bende hep duyarım metal tadı olur diye ama bugün başladı
tesadüfmüdür bilmiyorum,iğneyi dün yaptım çünkü

artık buna sabır mı denir korku mu bilemiyorum
inşallah hayırlı haberlerim olur hemen yazarım..

sabır sabır ... ben adetımın 16. gunundeyım nasıl beklerım bılmıyorum.19 nısanda kırmızlar gelecek ondan sonra 2. aşılama olacak

kızlar mrb. bugün dr kontrolüm vardı. 700mg gonal kullandım. 2 tane 18mm yumurtam var. sağda ve solda. onların yanında da biraz daha küçük 3er yumurtam var. yarın ovitrelle yaptır dedi, 11.00'da. ama ben iş yerinde olacağım. 13.00 gibi yaptırsam olur mu acaba. dr olur dedi ama çok da gecikme dedi. kendim de yapamam iğneyi.

inan bana cok kolay kendın yapabılırsın aynı gonal gıbı gonalı sen kullandın sonunda onuda yaprsın ...

gonalı eşim yaptı ama yaptırana kadar mahvoluyordum. iğne fobim var. ama mecbur kendim yapacağım galiba. göbekten yapılıyormuş.

evet ben kendım yapmıstım ılkını hemsıre yaptı asılamadakını ben yaptım. onemlı bırsey degıl bılıyorsun agrımıyor bıle sonucunu dusun mutlu olursun :)

Allah yardımcın olsun kardeşim sakın pes etme hep umutlu belki hiç beklemediğin anda tedavisiz hamile olduğunu öğrenirsin...ALLAH herşeye kadirdir...

Kızlar bize de sebepsiz infertilite tanısı koyuldu. Bu pazar ilk aşılamamızı olduk. Sonucu merakla bekliyoruz. 21 Nisan regl günüm. Bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
ıyı cok sukur bugun 16. gunum kaldı 12 dıyelım hala beklemedeyım. senden ne haber

hamdolsun bende iyiyim...adet gününü mü bekliyorsun? ALLAH herşeyin hayırlısını nassib etsin....benimde bugun 12.GÜNÜM yarın doktora görünecem bakalım neler gelişmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…