- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
kızlar 2.aşılamamın 10. günündeyim ve dün ovitrelle vuruldum
doktorum bebek varsa tutsun diye vermişti
ancak çok fazla midem bulanıyor,ağzımda demir tadı var
bitkinliğimde cabası
sizede bu etkileri yaptı mı?
bende hiç olmadı ovitrelle yumurta çatlatmak için yapılmıyormu?
bebeğin tutunması gibi bir durumu ilk kez duydum
buarada belkide mide bulantınız başka bir durumdan kaynaklıdır geçmiş olsun
ılk kez senden duydum bende catlama ıgnesını tutsun dıye veren doktoru. sasırdımda. ama benım hamıle olan bır arkadasımın ılk belırtısıydı agzında demır gıbı bır tat... hakkında haıyrlısı sımdı test bıle yapsan pozıtıf cıkar ıgneden dolayı merak ettım nasıl anlayacak senın doktorun hamıle olup olmadıgını 2 gun sonra... dınlenmenı tavsıye ederım sadece....
vucuda pregesteron salgılarmış ve bebek daha sıkı tutunurmuş
ege ünv. has izmirde yapıldı aşılamam
masallah ne guzel sabrına hayran kaldım ben olsam coktan gıtmıstım :) hadı bakalım ınsllah carsamba gunu hayırlı haber verırsın... durumunu yaz mutlaka:)
vucuda pregesteron salgılarmış ve bebek daha sıkı tutunurmuş
ege ünv. has izmirde yapıldı aşılamam
artık buna sabır mı denir korku mu bilemiyorum
inşallah hayırlı haberlerim olur hemen yazarım..
valla ben ilk kez duydum bebeğin tutunması için eğer progesteron eksikliği
varsa progestan hap veriliyor neyse canım inşallah bebeğin sana tutunur..
sabır sabır ... ben adetımın 16. gunundeyım nasıl beklerım bılmıyorum.19 nısanda kırmızlar gelecek ondan sonra 2. aşılama olacak
birşeylerle meşgul olursan zamanda geçer
inşallah 2.aşılaman hayırlı olur
buarada sizdeki problem nedir?
kızlar mrb. bugün dr kontrolüm vardı. 700mg gonal kullandım. 2 tane 18mm yumurtam var. sağda ve solda. onların yanında da biraz daha küçük 3er yumurtam var. yarın ovitrelle yaptır dedi, 11.00'da. ama ben iş yerinde olacağım. 13.00 gibi yaptırsam olur mu acaba. dr olur dedi ama çok da gecikme dedi. kendim de yapamam iğneyi.
inan bana cok kolay kendın yapabılırsın aynı gonal gıbı gonalı sen kullandın sonunda onuda yaprsın ...
gonalı eşim yaptı ama yaptırana kadar mahvoluyordum. iğne fobim var. ama mecbur kendim yapacağım galiba. göbekten yapılıyormuş.
evet ben kendım yapmıstım ılkını hemsıre yaptı asılamadakını ben yaptım. onemlı bırsey degıl bılıyorsun agrımıyor bıle sonucunu dusun mutlu olursun :)
arkadaşlar bugün aşılamamın 7.inci günüydü.sabah merakımdan dayanamayıp test yaptım.maalesef yine negatif i gördüm.her zamanki gibi ...umutlu değildim zaten...olmadığı yine belliydi..hiçbir belirti yoktu.14 nisan adet tarihim..yani bu hafta kırmızıları görürüm...kan vermeye gerek kalmadı...olsa çıkardı testte..ve şu ana kadar benim durumum:1 tüp bebek 2 aşılama....vzageçtim artık herşeyden hep neden sorusunu sormaktan? kendinize iyi bakın her şey gönlünüzce olsun
Nasılsınız anne adayları ?
ıyı cok sukur bugun 16. gunum kaldı 12 dıyelım hala beklemedeyım. senden ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?