Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bize de sebepsiz infertilite tanısı koyuldu. Bu pazar ilk aşılamamızı olduk. Sonucu merakla bekliyoruz. 21 Nisan regl günüm. Bakalım ne olacak.

hadı bakalım hayırlısı. nıhayet bırılerı safak saymaya basladı :) arada durumunu yaz canım merak ettırme... ben 2. asılama ıcın bu ay beklemedeyım gecen seferkınden kıs oldu dr bırsey yapmayalım bu ay demıstı bende beklıyorum ıste nısan 19 adet gunum 20 sınde dr gıdıp iğnelere baslayacagım

o zaman sıkıntı yapma inşallah olur
yumurta gelişimin nasıl?

söyledıgını gore gayet ıyı. klomene basladıgımız zaman her seferınde 3 yada 4 yumurta gelısırdı ama olmadı ılk asılamadada 2 yumurta gelıstı oda olmadı. ama ben yınede kendım ıcın incir kürü yapıyorum bu ay basladım sansım artsın ıstıyorum

bende bu ay olmazsam incirkürüne başlayacağım şimdi hayıt aslanpençesi civanperçemi kürünü kullanıyorum maşallah yumurtaların güzel gelişmiş inşallah allah hayırlı zamanda bebeklerimizi bize nasip eder aşılaman ne zaman buarada klomen mi kullanıyorsun?

yok canım benım ılk asılamam tutmadı ve kıs oldu o yuzden bu ay adetımı beklıyorum. hıc bır ılac kullanmıyorum su an. 19 nısan adet gunum o gun gıdıp ıkıncı asılamaya baslayacagız ınsallah. yanı 10 gun daha bekleyecegım. bende bu beklemede kürleri deneyuım dedım esım ıcın kecıboynuzu kendım ıcın ıncır kurune basladım. sansımız artsın ıstıyorum. yapıp sonucunu alan cok kısı ıle gorustum . bakalım nasıp

benimde ilk klomenden sonra kist oldu o yüzden bende bir ay bekledim
inşallah kürler vesile olur rabbimde şifasını gönderir adetlerin düzenli mi?
bnde incirkürü bal tarcın kürü kullanmaya başlayacağım eşimede keçiboynuzu aldım inşallah olur

mASALLAH ADETLERIM COK DUZENLI OLUR BENIM BEKARKENDE AYNIYDI SIMDIDE SADECE COK AGRILI GECIRIRDIM O DONEMLERI. ILK KLOMENDE BENDEDE OLMUSTU KIS AMA SONRAKINDE OLMADI 4 AY KULLANDIM KLOMEN AMA OLMADI. ASILAMADA ZATEN KLOMEN KULLANMADIK IGNE KULLANDIK GONAL-F 125 DOZLUK O ZAMANDA HERSEY YOLUNDAYDI AMA ASILAMA YAPILACAK TARIH HAFTA SONUNA GELIYORDU BU YUZDEN IKI GUN BEKLEDIK GALIBA O YUZDEN TUTMADI GERCI NASIP AMA SONRADAN HESAPLAYINCA YUMURTLAMA GUNUMUN HAFTA SONU OLMASI GEREKTIGINI GORDUM COK UZULDUM

ama yumurta belli bir büyüklüğe geldikten sonra çatlatma iğnesi yapmadılar mı?
yumurta çok büyür ve çatlama olmaz ise kiste dönüşür niye iki gün beklediler
çatlatma iğnesinden 36 saat sonrada aşılama olmalı neyse canım demek nasip değilmiş sonuçta adetlerin düzenli yumurtaların var ve de gelişiyor inşallah bu aşılama ile olur benmde regl günüm yarın adet ağrılarım başladı sanırım adet olucam((

devlet hastahanesı olunca mecbur kaldık tabı cumartesı kapalı pazartesıye kaldı. Oda dedegın gıbı oldu cok buyudu ve kıste dondu. Ne yapalım ılk asılama ınsan bılıncsız oluyor. Aslında özelde devam edebılırmısız kalan ıslemlere ama ne yaparsın sonradan ogrendım. Bu ay daha dıkkatlı olacagım. ınslalah olurda bebesımı kucagıma alırım.
Adet belırtılerı ıle gebelık aynı.. Keske kan testı yaptırsaydın cıkardı sonuc ben olsam bekleyemezdım :)))

ilk aşılama dediğin gibi bilinçsiz oluyor neyse demek hayırlısı böyleymiş herkes neden test yapmıyorsun diyo çok sabırlı olduğumuda söyleyenler var ama sabırdan ziyade korkuyorum artık hayırlısı yarında olmazsam test yaparım duanı eksik etme inşallah beklediğime değer..

deger ınsallah canım. sakın evdekı testlerden yapma ozellıkle kan testı yaptır . kesın sonuc alırsın en azından. hadı bakalım hakkında haıyrlısı olsun cok merak ettım sımdıden sonucu mutlaka yaz

yok eğer yarın olmazsam bir sonraki gün sabah kan vermeye giderim ama bendeki gidişat kötü gibi hakkımızda hayırlısı elif duanı eksik etme..

yok eğer yarın olmazsam bir sonraki gün sabah kan vermeye giderim ama bendeki gidişat kötü gibi hakkımızda hayırlısı elif duanı eksik etme..
canım ya nasıl sabredeceksın yarın sabah gıt kan ver ıste... sorma saglık ocagı benım ayagımın dıbınde ben dayanamayıp hemen gıderdım her ay erkenden :))) hemsıreler bıle artık merakla beklıyor... her seferınde negatıf demekten onlarda bıktı :)
rabbım ınsallah senı sevındırır...

kızlar ovitrelle yaparken 1-2 damla dışına taştı. normal mi bu. zararı olur mu 2 damla eksik olmasının.

merhaba bende dün aşılama oldum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

merhaba zeynep. hadı bakalım hayırlısı ınsallah demek gun saymaya basladın sende... hadı bakalım . sen neler yaptın bu zamana kadar anlatmak ıstersen okurum :)

kızlar ovitrelle yaparken 1-2 damla dışına taştı. normal mi bu. zararı olur mu 2 damla eksik olmasının.

kız nasıl yaptın ıgneyı sonuna kadar batırmadın mı... ama bır sey olmaz sanmıyorum . bana hemsıre ılk yaparken kendı bır ıkı damla dısarı attıktan sonra yapmıstı. merak etme ıcını rahat tut. olacagı varsa tek damlayla bıe olur o :) sen calısmalarına dıkkat et yetert:)))

merhaba zeynep. hadı bakalım hayırlısı ınsallah demek gun saymaya basladın sende... hadı bakalım . sen neler yaptın bu zamana kadar anlatmak ıstersen okurum :)

aminn cnm ben 11 yıllık evliyim bu 4. aşılamam 1 kerede tüp bebk denedim hiçbiri tutmadı inşş. bu sefer tutar zaten buda olmazsa uzun zaman tedavi görmeyi düşünmüyorum yoruldum artık sende kendinden bahsedermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…