Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben 3 yıllık evlıyım hıc korunmadım ama olmadı ılk sene ılac ıle yumurta takıpı yapıldı klomen kullandım 4 kez olmadı rahım fılmı cekıldım hersey normal. sonra catlatma ıgnelerı yapıldı ılıskı onerdı olmadı. en son asılama yapıldı tutmadı. bu ay beklemedeyım gecen ay asılamadan sonra kıs olmus nısan 19 adet gunum onu beklıyorum ıkıncı asılama ıcın işte

inşş. cnm en kısa zamanda hamile kalırsın çok yorucu bi süreç tedavi olmak hele bide sonuç negatif olunca ben resmen yıkılıyorum

eşim de öyle dedi. hemşire yapsa çok mu dikkat edecekti sanki dedi. ucunda hava kabarcığı vardı kocaman. belki de havasını çıkartırken ucuna gelen damla, iğneyi batırırken dışında kalmıştır. yoksa ben sonuna kadar soktum iğneyi.

tamam ıste sen rahat ol dınlenmene bak. yedıgıne ıstıgıne dıkkat et . bırde aklına getrıme dıyecegım ama ne mumkun :)

tamam ıste sen rahat ol dınlenmene bak. yedıgıne ıstıgıne dıkkat et . bırde aklına getrıme dıyecegım ama ne mumkun :)

vaalla ben yediklerime de çok dikkat etmiyorum. işten kurt gibi aç geliyorum, ne bulursam saldırıyorum şimdi 2 hafta nasıl geçer yaa. yarın aşılamam var

vaalla ben yediklerime de çok dikkat etmiyorum. işten kurt gibi aç geliyorum, ne bulursam saldırıyorum şimdi 2 hafta nasıl geçer yaa. yarın aşılamam var

gecer gecer merak etme. bu arada asılamaya gıderken belıne yakı yapıstır sıcak tutuyormus yumurtalar ıcın

inanılmaz bir şey oldu bugun doktora göründüm...2 tane iyi gelişmiş hatta çatlamış yumurtam var çok enteresan tedaviyle böyle olmamıştı...Çok şansın var dedi doktor..inşallah hayırlısı olur...

ayyyyyyyy cok guzel hadı bakalım ıyı calıs bosa gıtmesın :)

hayırlı tatlım yine stres başladı :)))))))))

yok sıtres olarak gorme hersey yolunda gıdecek ınsallah. bu arada dıkkat et kendıne. ılıskıye gırergen belıne yastık koy. yakı yap. adet gunun ne zaman beraber sayalım :) ınsALLAH HAYIRLI HABERLERINI ALIRIZ...

canım ben çaılışıyrm buaralar yoğunuz sağlık ocağına yetişemiyorum eşimde doktor o yüzden onun hastanesinede her zaman gidemiyorum:)) hemşireler arasında çok dedikodu oluyr şahsen hoşlanmıyoruz inşallah rabbim cümlemizi sevindirir bugun bat günüm akşam idrar testi yapar yarında saba kana giderim ama adet ağrılarım başladı((

canım ne güzel inşallah şans değilde nasibi olur ve bu ay bebeğin sana tutunur rabbim gönlünde olanı hayırlısıyla versin..

oyle dusunme adet belırtılerı ıle hamılelık aynı. aynı agrıyı cekıyorsun ama kırmızılar gelmıyor ınsallah ıyı haberlerını alırız. ıdrar testını sabah yapmalısın daha net sonuc alınıyor. ıstersen sabaha kadar bekle onun ıcınde ama buraya mutlaka yaz sonucu cok merak ettım:)

tamam yarın sabah ilk idrarla yaparım tabi halen olmamış isem inşallah çift çizgiyi görürüm sonra hemen kana giderim bakalım hayırlısı canım..

kızlar bugunden sonra kaldı 9 gun :) cok erken bılıyorum ama sımdıden eczaneden test aldım bıle :))) ama ben bunu yapmadan sağlık ocagına kosarım yıne :))))))))

Son düzenleme:
merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım. Aslında uzun süredir forumdan yorumlarınızı okuyordum. Öncelikle Allah herkese sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. Bazen yorumlarınızı okurken kendimi tutamayıp ağladığım bile oldu. İnanın hepiniz için dua ediyorum. Ben 6,5 yıllık evliyim. neredeyse 2 yıldır tedavimiz devam ediyor. Eşimde ilk varikosel tespit edildi ve ameliyat oldu. Ama sperm sayısı yine de pek düzelmedi. Klomen ve çatlatma iğnelerinden sonra doktorumuz sonunda aşılama yapalım dedi ve 29 martta ilk aşılamayı yaptık. Bugün aşılamanın 13. günü ve ben çok stresliyim. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ve inanın bu beni çook üzüyor. Ayrıca ben normalde düşük tansiyonlu biriyimdir. 9,5-6,5 civarı ki, doktorun verdiği progestan benim acayip tansiyonumu yükseltiyor. (14,5-11,5 gibi) Yani çok zor geçiyor benim için bu dönem. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Yarın benim için önemli. Sabah akşam dua ediyorum şu 2-3 günü regl olmadan atlatayım diye. Biraz uzun oldu ve kafanızı şişirdim galiba ama kimseye anlatamıyorum. Benimle birlikte başkalarını da üzmeyi hele eşimi üzmeyi hiç istemiyorum. Burada içimi dökünce biraz rahatladım :))

canım hos geldın. ısın buyuk bır kısmını atlatmıssın masallah. gerıye sadece yarını beklemek kalmıs. :) cok zor donemler bunlar. bırılerını uzmemek ıcın ıcımıze atıncada bız yıpranıyoruz. insallah bebesın senınkedır. hayırlı haberlerını beklıyoruz. mutlaka sonucu yaz...

teşekkür ederim. Umarım hepimiz uzun yıllardır beklediğimiz minik meleklerimize kavuşuruz. Eğer cuma gününü de atlatırsam idrar testi yapmayı düşünüyorum. Aslında sonucu çok merak ediyorum ama bir hüsranla daha karşılaşmaktan da korkuyorum. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Umarım yanılıyorumdur. Artık burada da mutlu haberler almak istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…