- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
aminn cnm ben 11 yıllık evliyim bu 4. aşılamam 1 kerede tüp bebk denedim hiçbiri tutmadı inşş. bu sefer tutar zaten buda olmazsa uzun zaman tedavi görmeyi düşünmüyorum yoruldum artık sende kendinden bahsedermisin
ben 3 yıllık evlıyım hıc korunmadım ama olmadı ılk sene ılac ıle yumurta takıpı yapıldı klomen kullandım 4 kez olmadı rahım fılmı cekıldım hersey normal. sonra catlatma ıgnelerı yapıldı ılıskı onerdı olmadı. en son asılama yapıldı tutmadı. bu ay beklemedeyım gecen ay asılamadan sonra kıs olmus nısan 19 adet gunum onu beklıyorum ıkıncı asılama ıcın işte
kız nasıl yaptın ıgneyı sonuna kadar batırmadın mı... ama bır sey olmaz sanmıyorum . bana hemsıre ılk yaparken kendı bır ıkı damla dısarı attıktan sonra yapmıstı. merak etme ıcını rahat tut. olacagı varsa tek damlayla bıe olur o :) sen calısmalarına dıkkat et yetert:)))
eşim de öyle dedi. hemşire yapsa çok mu dikkat edecekti sanki dedi. ucunda hava kabarcığı vardı kocaman. belki de havasını çıkartırken ucuna gelen damla, iğneyi batırırken dışında kalmıştır. yoksa ben sonuna kadar soktum iğneyi.
tamam ıste sen rahat ol dınlenmene bak. yedıgıne ıstıgıne dıkkat et . bırde aklına getrıme dıyecegım ama ne mumkun :)
vaalla ben yediklerime de çok dikkat etmiyorum. işten kurt gibi aç geliyorum, ne bulursam saldırıyorumşimdi 2 hafta nasıl geçer yaa. yarın aşılamam var
inanılmaz bir şey oldu bugun doktora göründüm...2 tane iyi gelişmiş hatta çatlamış yumurtam var çok enteresan tedaviyle böyle olmamıştı...Çok şansın var dedi doktor..inşallah hayırlısı olur...
ayyyyyyyy cok guzel hadı bakalım ıyı calıs bosa gıtmesın :)
hayırlı tatlım yine stres başladı :)))))))))
canım ya nasıl sabredeceksın yarın sabah gıt kan ver ıste... sorma saglık ocagı benım ayagımın dıbınde ben dayanamayıp hemen gıderdım her ay erkenden :))) hemsıreler bıle artık merakla beklıyor... her seferınde negatıf demekten onlarda bıktı :)
rabbım ınsallah senı sevındırır...
inanılmaz bir şey oldu bugun doktora göründüm...2 tane iyi gelişmiş hatta çatlamış yumurtam var çok enteresan tedaviyle böyle olmamıştı...Çok şansın var dedi doktor..inşallah hayırlısı olur...
canım ben çaılışıyrm buaralar yoğunuz sağlık ocağına yetişemiyorum eşimde doktor o yüzden onun hastanesinede her zaman gidemiyorum:)) hemşireler arasında çok dedikodu oluyr şahsen hoşlanmıyoruz inşallah rabbim cümlemizi sevindirir bugun bat günüm akşam idrar testi yapar yarında saba kana giderim ama adet ağrılarım başladı((
oyle dusunme adet belırtılerı ıle hamılelık aynı. aynı agrıyı cekıyorsun ama kırmızılar gelmıyor ınsallah ıyı haberlerını alırız. ıdrar testını sabah yapmalısın daha net sonuc alınıyor. ıstersen sabaha kadar bekle onun ıcınde ama buraya mutlaka yaz sonucu cok merak ettım:)
tamam yarın sabah ilk idrarla yaparım tabi halen olmamış isem inşallah çift çizgiyi görürüm sonra hemen kana giderim bakalım hayırlısı canım..
merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım. Aslında uzun süredir forumdan yorumlarınızı okuyordum. Öncelikle Allah herkese sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. Bazen yorumlarınızı okurken kendimi tutamayıp ağladığım bile oldu. İnanın hepiniz için dua ediyorum. Ben 6,5 yıllık evliyim. neredeyse 2 yıldır tedavimiz devam ediyor. Eşimde ilk varikosel tespit edildi ve ameliyat oldu. Ama sperm sayısı yine de pek düzelmedi. Klomen ve çatlatma iğnelerinden sonra doktorumuz sonunda aşılama yapalım dedi ve 29 martta ilk aşılamayı yaptık. Bugün aşılamanın 13. günü ve ben çok stresliyim. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Ve inanın bu beni çook üzüyor. Ayrıca ben normalde düşük tansiyonlu biriyimdir. 9,5-6,5 civarı ki, doktorun verdiği progestan benim acayip tansiyonumu yükseltiyor. (14,5-11,5 gibi) Yani çok zor geçiyor benim için bu dönem. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Yarın benim için önemli. Sabah akşam dua ediyorum şu 2-3 günü regl olmadan atlatayım diye. Biraz uzun oldu ve kafanızı şişirdim galiba ama kimseye anlatamıyorum. Benimle birlikte başkalarını da üzmeyi hele eşimi üzmeyi hiç istemiyorum. Burada içimi dökünce biraz rahatladım :))
canım hos geldın. ısın buyuk bır kısmını atlatmıssın masallah. gerıye sadece yarını beklemek kalmıs. :) cok zor donemler bunlar. bırılerını uzmemek ıcın ıcımıze atıncada bız yıpranıyoruz. insallah bebesın senınkedır. hayırlı haberlerını beklıyoruz. mutlaka sonucu yaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?