- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
teşekkür ederim. Umarım hepimiz uzun yıllardır beklediğimiz minik meleklerimize kavuşuruz. Eğer cuma gününü de atlatırsam idrar testi yapmayı düşünüyorum. Aslında sonucu çok merak ediyorum ama bir hüsranla daha karşılaşmaktan da korkuyorum. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Umarım yanılıyorumdur. Artık burada da mutlu haberler almak istiyorum :))
idrar testı yapma canım dırek kan testı yap. idrar testınde cıkmayıp adet olunca bu seferde acaba hamılemıydımde dusuk yaptım dıye kendını alamıyorsun. bır arkadasın ıdrar testınde negatıf cıkmıs. sonra adet olmus. meger o dusuk yapmıs. o yuzden kan testı yaptır derım
aşılamadan kaç gün sonra adet olunuyor bilmiyorum. burdan okuduklarımdan yola çıkarak 14 gün diye düşünüyorum ama emin değilim. geçen ay çatlatma iğnesini olduğum gün de dahil 16. gün adet oldum. bu ay ise 27 martta iğne oldum. yani yarın 16. gün ,ama tereddütteyim. Benim adet düzenim zaten 32-35 gün arası değişiyordu. o sebeple kararsızım çok.bu kan testini sabah aç karnına falan mı yapmak gerek daha önce hiç yapmadım
kan testınde ac tok farketmaz canım ama sabah erkenden gıtmenı tavsıye ederım...
çok teşekkür ederim. çok korkuyorum acaba yarının da geçmesini mi beklesem. Doktorum hiç kan testi yap demedi. Adetin geçerse evde test yaparsın adet olursan da haberleşiriz gelirsin dedi. Galiba beni fazla ümitlendirmek istemiyor(
allahım hiç birimize bir daha bunları yaşatmaz umarım. çok zor bir durum. Insanların acıyarak bakmasından tiksiniyorum artık. Ancak yaşayan bilir ......bizler gibi
kız ben catladım meraktan. Yaptır yarın işte :)))kan testınde kesın cıkıyor zaten ...
canım ne güzel inşallah şans değilde nasibi olur ve bu ay bebeğin sana tutunur rabbim gönlünde olanı hayırlısıyla versin..
yok sıtres olarak gorme hersey yolunda gıdecek ınsallah. bu arada dıkkat et kendıne. ılıskıye gırergen belıne yastık koy. yakı yap. adet gunun ne zaman beraber sayalım :) ınsALLAH HAYIRLI HABERLERINI ALIRIZ...
kalbim dayanmaz diye korkuyorum :) zaten progestan dan dolayı tansiyonum yoyo topu gibi :) yarın iş yerinden izin alabilirsem yaptırıcam artık. Zaten eşimde bu gece yok . Sabaha kadar düşünür dururum :/
eşimle aramızda sıkça geçen diyalog
ben :aşkım bizimde bebişimiz olacak mı?
Eşim : Inş aşkım
artık evde başka muhabbet geçmiyor. Her saat başı bu diyalog tekrarlanıyor nerdeyse. Allaha şükrediyorum yinede psikolojiyi iyice kaybetmedim diye.
Canım senin ikinci aşılama ne zaman olacak umarım sen de biran önce bebişine kavuşursun. Senin için de dua edeceğim...
yakı yap dedin de o nedir ? Beklenen adet günüm 24 nisaninşallah gelmez
Hepinizden güzel haberler bekliyorum inşaallah
yakı yap dedin de o nedir ? Beklenen adet günüm 24 nisaninşallah gelmez
Hepinizden güzel haberler bekliyorum inşaallah
eczanelerde satılan yakı lar var ya su yara bandı gıbı ama kocaman onu belıne yapıstır butun gece kalsın. Sıcak tutuyormus... Bu sıtede bır ıkı yerde okudum ondan dedım:)
hmmm anladım ilk defa senden duyuyorum....senin adet tarihin daha yakın dimi...hayırlısı inşallah gelmezler:)
benım ıkıncı asılamam adet olur olmaz ınsallah. Tahmını adet gunum 19 nısan ınsallah.
mrb kızlar. Ben 16.00da aşılamamı oldum. Dün ovitrelle yapmıtım. Bugün çok yoğun yumurtlama akıntım oldu. Ama dr a söyleyince o yumurtlama akıntısı değil, hormonlardan dolayı oluyor dedi. Ama herkes söylüyor yumurtlama akıntısı diye. Dr lar da söylüyor ama benim dr öyle bir şey yok dedi. Aşılamayı da 45derece açı ile beni yatırıp yaptılar. Tam sırt üstü yatırmadılar. Gerek yok dedi dr o kadar yatık olmaya. 25dakika kadar 45 derecelik açı ile bekledim. Kalkınca birazı geri geldi. Bilmiyorum ya, yanlış bir şeyler mi var benim aşılamada :18:
mrb kızlar. ben 16.00da aşılamamı oldum. dün ovitrelle yapmıtım. bugün çok yoğun yumurtlama akıntım oldu. ama dr a söyleyince o yumurtlama akıntısı değil, hormonlardan dolayı oluyor dedi. ama herkes söylüyor yumurtlama akıntısı diye. dr lar da söylüyor ama benim dr öyle bir şey yok dedi. aşılamayı da 45derece açı ile beni yatırıp yaptılar. tam sırt üstü yatırmadılar. gerek yok dedi dr o kadar yatık olmaya. 25dakika kadar 45 derecelik açı ile bekledim. kalkınca birazı geri geldi. bilmiyorum ya, yanlış bir şeyler mi var benim aşılamada :18:
inş bu sefer tutar canım. Dua ediyorum senin için. Bu arada dayanamadım idrar testi yaptım :)))
ikinci çizginin olması gereken yerde belli belirsiz bir çizgi var gibi. Ya da bilinç altım bana oyun oynuyor. ümitlenmek istemiyorum. Allah hiçbirimizi evlatsız bırakmasın. Artık bebek eşyaları satılan dükkanların sadece vitrinlerine bakınmakla yetinmeyelim inşallah.
Allahım sen içimizdekini biliyorsun . Amin
:))) dıger baslıkta sana cevap yazdım:) sende benım gıbı demek orayıda takıp edıyorsun::)))
benim de doğum masası idi. çatal yani. ama çok yatırmadılar işte çatalı kafama takıldı.yok canım hersey normal merak etme. Benıde doktor dogum masasında asılamamı yapmıstı o yuzden tam sırt ustu degıldı. Bende 15 dk kaldım sonra kaldırdılar. Hersey normal hadı bakalım hayırlısı sımdı gerıye 12 gun beklemek kalıyor :)
benim yumurtlama erken oldu galiba. epey yumurta oluştuğu için çok kasık ağrım vardı. bugün çok akıntım oldu ve ağrılar azaldı. bence çatladılar. akıntıdan birkaç saat sonra da aşılama yapıldı.canım benim bildiğim çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldığı. yani en azından benimki öyle oldu. inş aşılaman tutmuştur. sen kalbini ferah tut. iyi düşün iyi olsun. iyiki varsınız, yoksa bu süreci atlatmak daha dayanılmaz olurdu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?