Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

idrar testı yapma canım dırek kan testı yap. idrar testınde cıkmayıp adet olunca bu seferde acaba hamılemıydımde dusuk yaptım dıye kendını alamıyorsun. bır arkadasın ıdrar testınde negatıf cıkmıs. sonra adet olmus. meger o dusuk yapmıs. o yuzden kan testı yaptır derım

aşılamadan kaç gün sonra adet olunuyor bilmiyorum. burdan okuduklarımdan yola çıkarak 14 gün diye düşünüyorum ama emin değilim. geçen ay çatlatma iğnesini olduğum gün de dahil 16. gün adet oldum. bu ay ise 27 martta iğne oldum. yani yarın 16. gün ,ama tereddütteyim. Benim adet düzenim zaten 32-35 gün arası değişiyordu. o sebeple kararsızım çok.bu kan testini sabah aç karnına falan mı yapmak gerek daha önce hiç yapmadım

Son düzenleme:

kan testınde ac tok farketmaz canım ama sabah erkenden gıtmenı tavsıye ederım...

kan testınde ac tok farketmaz canım ama sabah erkenden gıtmenı tavsıye ederım...

çok teşekkür ederim. çok korkuyorum acaba yarının da geçmesini mi beklesem. doktorum hiç kan testi yap demedi. adetin geçerse evde test yaparsın adet olursan da haberleşiriz gelirsin dedi. Galiba beni fazla ümitlendirmek istemiyor (
allahım hiç birimize bir daha bunları yaşatmaz umarım. çok zor bir durum. İnsanların acıyarak bakmasından tiksiniyorum artık. Ancak yaşayan bilir ......bizler gibi

kız ben catladım meraktan. Yaptır yarın işte :)))kan testınde kesın cıkıyor zaten ...

kız ben catladım meraktan. Yaptır yarın işte :)))kan testınde kesın cıkıyor zaten ...

kalbim dayanmaz diye korkuyorum :) zaten progestan dan dolayı tansiyonum yoyo topu gibi :) yarın iş yerinden izin alabilirsem yaptırıcam artık. zaten eşimde bu gece yok . sabaha kadar düşünür dururum :/

eşimle aramızda sıkça geçen diyalog
ben :aşkım bizimde bebişimiz olacak mı?
eşim : inş aşkım

artık evde başka muhabbet geçmiyor. her saat başı bu diyalog tekrarlanıyor nerdeyse. allaha şükrediyorum yinede psikolojiyi iyice kaybetmedim diye.

canım senin ikinci aşılama ne zaman olacak umarım sen de biran önce bebişine kavuşursun. senin için de dua edeceğim...

Son düzenleme:
canım ne güzel inşallah şans değilde nasibi olur ve bu ay bebeğin sana tutunur rabbim gönlünde olanı hayırlısıyla versin..

tabiki nasib kardeşim doktor şans dedi diyee öyle yazdım :) Rabbim dilemedikçe bir yaprak bile düşmeez.... Rabbim isteyen herkese nasib etsin...inanılmaz umutluyum ama tabi herşey olabilir fazla kaptırmamak gerekiyor

yakı yap dedin de o nedir ? beklenen adet günüm 24 Nisaninşallah gelmez
Hepinizden güzel haberler bekliyorum inşaALLAH

benım ıkıncı asılamam adet olur olmaz ınsallah. Tahmını adet gunum 19 nısan ınsallah.

yakı yap dedin de o nedir ? Beklenen adet günüm 24 nisaninşallah gelmez
Hepinizden güzel haberler bekliyorum inşaallah

eczanelerde satılan yakı lar var ya su yara bandı gıbı ama kocaman onu belıne yapıstır butun gece kalsın. Sıcak tutuyormus... Bu sıtede bır ıkı yerde okudum ondan dedım:)

eczanelerde satılan yakı lar var ya su yara bandı gıbı ama kocaman onu belıne yapıstır butun gece kalsın. Sıcak tutuyormus... Bu sıtede bır ıkı yerde okudum ondan dedım:)

hmmm anladım ilk defa senden duyuyorum....senin adet tarihin daha yakın dimi...hayırlısı inşallah gelmezler:)

mrb kızlar. ben 16.00da aşılamamı oldum. dün ovitrelle yapmıtım. bugün çok yoğun yumurtlama akıntım oldu. ama dr a söyleyince o yumurtlama akıntısı değil, hormonlardan dolayı oluyor dedi. ama herkes söylüyor yumurtlama akıntısı diye. dr lar da söylüyor ama benim dr öyle bir şey yok dedi. aşılamayı da 45derece açı ile beni yatırıp yaptılar. tam sırt üstü yatırmadılar. gerek yok dedi dr o kadar yatık olmaya. 25dakika kadar 45 derecelik açı ile bekledim. kalkınca birazı geri geldi. bilmiyorum ya, yanlış bir şeyler mi var benim aşılamada :18:

Son düzenleme:
benım ıkıncı asılamam adet olur olmaz ınsallah. Tahmını adet gunum 19 nısan ınsallah.

inş bu sefer tutar canım. dua ediyorum senin için. bu arada dayanamadım idrar testi yaptım :)))
ikinci çizginin olması gereken yerde belli belirsiz bir çizgi var gibi. ya da bilinç altım bana oyun oynuyor. ümitlenmek istemiyorum. Allah hiçbirimizi evlatsız bırakmasın. artık bebek eşyaları satılan dükkanların sadece vitrinlerine bakınmakla yetinmeyelim inşallah.
Allahım sen içimizdekini biliyorsun . AMİN

yok canım hersey normal merak etme. Benıde doktor dogum masasında asılamamı yapmıstı o yuzden tam sırt ustu degıldı. Bende 15 dk kaldım sonra kaldırdılar. Hersey normal hadı bakalım hayırlısı sımdı gerıye 12 gun beklemek kalıyor :)

canım benim bildiğim çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldığı. yani en azından benimki öyle oldu. inş aşılaman tutmuştur. sen kalbini ferah tut. iyi düşün iyi olsun. iyiki varsınız, yoksa bu süreci atlatmak daha dayanılmaz olurdu kesin

:))) dıger baslıkta sana cevap yazdım:) sende benım gıbı demek orayıda takıp edıyorsun::)))

:))) dıger baslıkta sana cevap yazdım:) sende benım gıbı demek orayıda takıp edıyorsun::)))

evet yoksa vakitte geçmiyor. şimdi okuyacağım cevabını. zaten eşimde yok bu gece nöbette. sizlerde olmasanız kendi kendime sabaha kadar uyumam kurar da kurarım kafamda :))) iyiki varsınız

benim de doğum masası idi. çatal yani. ama çok yatırmadılar işte çatalı kafama takıldı.
benim yumurtlama erken oldu galiba. epey yumurta oluştuğu için çok kasık ağrım vardı. bugün çok akıntım oldu ve ağrılar azaldı. bence çatladılar. akıntıdan birkaç saat sonra da aşılama yapıldı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…