- 9 Nisan 2013
- 3.343
- 7
- 158
benim de doğum masası idi. çatal yani. ama çok yatırmadılar işte çatalı kafama takıldı.
benim yumurtlama erken oldu galiba. epey yumurta oluştuğu için çok kasık ağrım vardı. bugün çok akıntım oldu ve ağrılar azaldı. bence çatladılar. akıntıdan birkaç saat sonra da aşılama yapıldı.
benim de doğum masası idi. çatal yani. Ama çok yatırmadılar işte çatalı kafama takıldı.
Benim yumurtlama erken oldu galiba. Epey yumurta oluştuğu için çok kasık ağrım vardı. Bugün çok akıntım oldu ve ağrılar azaldı. Bence çatladılar. Akıntıdan birkaç saat sonra da aşılama yapıldı.
mrb kızlar. ben 16.00da aşılamamı oldum. dün ovitrelle yapmıtım. bugün çok yoğun yumurtlama akıntım oldu. ama dr a söyleyince o yumurtlama akıntısı değil, hormonlardan dolayı oluyor dedi. ama herkes söylüyor yumurtlama akıntısı diye. dr lar da söylüyor ama benim dr öyle bir şey yok dedi. aşılamayı da 45derece açı ile beni yatırıp yaptılar. tam sırt üstü yatırmadılar. gerek yok dedi dr o kadar yatık olmaya. 25dakika kadar 45 derecelik açı ile bekledim. kalkınca birazı geri geldi. bilmiyorum ya, yanlış bir şeyler mi var benim aşılamada :18:
amin cnm hepiizin inşallahhadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız...Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
dr 10 dk yat dedi. hemşire 15 dakika yat dedi. 15 dk geçince hemşire hadi kalk artık saat geçmedi mi daha dedi. daha 10 dk oldu dedim mahsus. daha çok olması lazım dedi. 3 dakikam daha var dedim. o zaman süren bitince kalkarsın dedi, tamam dedim. 5 dakika daha yattım. 25 dakika yattımkız senı 20-25 dk yatırmıslar benı 15 dk :)
doktorun seni takibe aldığı için en iyisini o bilir canım. herkesin yapısı farklı. benim de çok ağrım olmuştu. bir iki gün sonra geçti. ara ara iğne batmaları hissettim sadece. şuanda da sanki adet belirtilerine benzer hafif ağrılar var.tabi herkeste farklı olabiliyormuş. sakın başkasının yorumlarına göre karamsarlığa kapılma
ay kızlar yaaa. iş yerinden yakın arkadaşım doğum iznine ayrılmıştı. tam da aşılamam onun doğumuna denk geldi yaaa. söylememiştim kadına aşılama falan olacağımı. aşılama için doğumhaneye gittim kadınla karşılaştım yaaa şok oldum. suni sancı vermişlerdi. sen ne yapıyorsun burada dedi, tahlil verdim laboratuvarı bekliyorum dedim. sonra gittiler aynı odaya soktular bizi. arada bi bölme vardı sadece. hemşirelere sorarsa yandım yaa. duyulsun istemiyorum. ben hamile kalmaya çalışırken onun sancılarını duymak psikolojimi bozdu. uyku tutmuyor valla. sabahın 6sından beri ayaktayım zaten.hem tutsun istiyorum aşılama hem çok korkuyorum :18: keşke denk gelmeseydim onunla.
ayyy canım ya sakın ol dusunme onları. Kadın kendı derdıne dusmustur kesın aklına bıle gelmez bence... Bende her seferınde korku ıle gıdıyorum tanıdık bırı gorecek dıyeesımın aılesı cok sık hastahaneye gıder. Allahtan annesı ıle benım gıttıgım hastahane farklı ama gorecek dıye cok korkuyorum. Senı cok ıyı anlıyorum. Bazıları dıyorkı bılsın ne var onda. Ama ben ıstemıyorum.cok anlayıssız ınsanlar. Sen kendını sıkma rahat ol. Asılaman oldu nasıl olsa. Aklına getırme yoksa vakıt gecıremezsın....
ay kızlar yaaa. iş yerinden yakın arkadaşım doğum iznine ayrılmıştı. tam da aşılamam onun doğumuna denk geldi yaaa. söylememiştim kadına aşılama falan olacağımı. aşılama için doğumhaneye gittim kadınla karşılaştım yaaa şok oldum. suni sancı vermişlerdi. sen ne yapıyorsun burada dedi, tahlil verdim laboratuvarı bekliyorum dedim. sonra gittiler aynı odaya soktular bizi. arada bi bölme vardı sadece. hemşirelere sorarsa yandım yaa. duyulsun istemiyorum. ben hamile kalmaya çalışırken onun sancılarını duymak psikolojimi bozdu. uyku tutmuyor valla. sabahın 6sından beri ayaktayım zaten.hem tutsun istiyorum aşılama hem çok korkuyorum :18: keşke denk gelmeseydim onunla.
Kızlar bende 8 nisanda ilk aşılamamı oldum gün sayıyorum ama hiç ümidim yok. burda kimi okusam aşılaması tutmamış genelde. ne bileyim ümitsiz bi bekleyiş işte. hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında...
boşver kimseyi düşünme sadece kendini düşün bencil ol. böyle olanlar bizim halimizi asla anlayamazlar. iki üzülür geçerler. hem özel hayatını herkese anlatmak zorunda da değilsin ki .... sen moralini yüksek tut ve aşılamanı düşün sadece.psikoloji de çok önemli. üzme sakın kendini.
kızarım bak ona göreeeee :)))))
kızlar dün aşılama oldum bugün göğüs uçlarımda sızlama var. ilk aşılamada olmamıştı böyle. normalde göğüs uçlarım belirgin değildir. bugün belirgin ve ağrılı ilk defa. bunu hayra yormak istiyorum yaaa. tek umudum göğüslerimdeki farklılıkaşılama yaptıranlar sizde var mı bi değişiklik?
evet tatlım benım asılamamda da olmustu. gunlerce elmı deyemedım... ılaclardan oluyor....
geçen aşılamada olmadı benim. bu sefer oldu. ama ilaçlar farklı. geçer herhalde. geçmese gebeliğe yorarım. henüz çok erken gebelikle ilişkilendirmek için
aynı şey bendede olmuştu ilk aşılamamda adet günüme kadar devam etmişti...psikolojik olabiliir benimkisikızlar dün aşılama oldum bugün göğüs uçlarımda sızlama var. ilk aşılamada olmamıştı böyle. normalde göğüs uçlarım belirgin değildir. bugün belirgin ve ağrılı ilk defa. bunu hayra yormak istiyorum yaaa. tek umudum göğüslerimdeki farklılıkaşılama yaptıranlar sizde var mı bi değişiklik?
hadi yaaa. ben de 10gün sonra falan göğüslerim ağrırsa umutlanırım diyordumadet olana kadar gecmedı bende. kendını ona gore hazırla. her gecen gun daha da arttı hatta...
aynı şey bendede olmuştu ilk aşılamamda adet günüme kadar devam etmişti...psikolojik olabiliir benimkisi
hadi yaaa. ben de 10gün sonra falan göğüslerim ağrırsa umutlanırım diyordum
benim ilk aşılamada olmamıştı
hadi yaaa. ben de 10gün sonra falan göğüslerim ağrırsa umutlanırım diyordum
benim ilk aşılamada olmamıştı
bır oncekınde degısık bır ılac kullanmısındır belkı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?