Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar. rüyamda doğum yaptığımı gördüm. kız bebeğim oldu. rüyayı bütün ayrıntıları ile hatırlıyorum. çok etkilendim yaaa

kızlar çarşamba aşılama olmuştum. bugün hala kasık ağrım var ya. normal mi bu. sizin de bu kadar uzun sürdü mü. yoksa bende mi bi anormallik var.

mrb kızlar bende 6 nisanda aşılama yaptırdım heyecanla 20 nisanı bekliyorum kan testi için, buarada idrar testi yapmak istemiyorum.
çünki negatif çıkabilirmiş. bende bel ağrısı , ellerde yanma hissi, karın ağrısı ara ara, 7 günüm kaldı ...

mrb kızlar. rüyamda doğum yaptığımı gördüm. kız bebeğim oldu. rüyayı bütün ayrıntıları ile hatırlıyorum. çok etkilendim yaaa

bende her gece dogum yapıyorum. artık bılıncaltımıza ıslemıs ... gayet normal gelıyor :)hatta bazen gormedıgım gun allah allah neden bugun ruyamda bebıs gormedım bıle dıyorum dusun artık:)

kızlar çarşamba aşılama olmuştum. bugün hala kasık ağrım var ya. normal mi bu. sizin de bu kadar uzun sürdü mü. yoksa bende mi bi anormallik var.

merak etme canım hersey yolunda bendede aynısı olmustu... ben de umutlenıyordum tutunma agrısı falan dedıklerı bu olsa gerek dıye :) daha bunlar ne gonal-f kullanmıstım ben. bel agrısı göguste ınanılmaz agrılar, sıskınlık, gaz, akıntı,takı adet olana kadar devam edecek. kendını dınlemyı bırak yo0ksa vakıt gecıremezsın. baska seylerle ılgılenmeye bak...

18 nısanda kan testı yaptırabıırsın canım. bencede sakın ıdrar testı yapma. yapacaksan gıt kan ver. ınan ınsan ıdrar testı ıle hep hop oturup hop kalkıyor. bılıyorsun kı kan testı kesn sonuc....

bir hafta önce aşılama yaptırdım ve doktorum bugün e2 ve progesteron testi istedi. sonuçlarımı aldım e2:590 progesteron:29 doktor sonuçlar iyi dedi ama gebeliğe dair bişey söylemedi. Bu testler ve değerler hakkında fikri olan var mı?

henuz gebelık hakkında bırsey demesı ıcın erken canım...

ben de gonal kullanmdım. yumoşlar büyüdükçe hissettim ağrısından.ama aşılama ağrısı farklı. sancı gibi
bende her gece dogum yapıyorum. artık bılıncaltımıza ıslemıs ... gayet normal gelıyor :)hatta bazen gormedıgım gun allah allah neden bugun ruyamda bebıs gormedım bıle dıyorum dusun artık:)

ben de çok görüyorum. AMA AŞILAMA GÜNÜ arkadaşımın doğumuna denk geldim. hep onun sesleri geliyordu. o beni çok etkiledi ve korkuttu açıkçası. rüyamda dr u tehdit ediyordum, bana normal doğum yaptırırsan seni bulurum öldürürüm diye bağırıyordum. para teklif ediyorum, sezaryen yaparsan 30milyar veririm diyorum. sonra epidural sezaryenle bi kızım oldu

:) aman neler gormusun sen :) yınede normal dogumu tercıh et derım....

:) aman neler gormusun sen :) yınede normal dogumu tercıh et derım....

%100 normal doğum yapacağımı bilsem çocuk yapmazdım ben. Büyük konuşmayım ama gebe kalırsam sezaryen için elimden geleni yaparım. Gerekirse bütün dr ları gezer sezaryen yapacak birini bulmaya çalışırım. Bende panik bozukluk var. Gebe kalmadan kabuslar görmeye başladım. çocuk için ruh sağlığımı bozmak istemem. Aklıma geldikçe kötü oluyorum. Gece kafama takılıyor saatlerce uyku tutmuyor hatta ağlıyorum. Benim korkum hastalık derecesinde. Anlatmaya kelimeler yemiyor Eşim için girdim bu yola geri dönemem artık ama beni yıpratmadan bi doğum yapmak istiyorum. Tabi önce allah bana bir çocuk nasip ederse.

slm kızlar bugün aşılammın 8.günü çok heyecanlıyım, belirtileri olanlar paylaşsın lütfen. bende çok az 2-3 kez kısa süreli mide bulantısı ama kusma yok, karında şişkinlik ...

slm kızlar bugün aşılammın 8.günü çok heyecanlıyım, belirtileri olanlar paylaşsın lütfen. bende çok az 2-3 kez kısa süreli mide bulantısı ama kusma yok, karında şişkinlik ...

ben paylasmak ısterdım ama benım asılamam tutmadı... ınsallah senınkı tutar....

sonucu aldın mıııııı erken değil miydi senin daha

yok canım ben ılk asılamada bahsettım. benım adet tarıhım 19 nısan. bu ay beklemedeyım ben 2. asılama adetten sonra olacak. ama ınsallah adet olmam bu ay kendılıguınden hamıle kalırım dıyecegım ama bakalım kıs de olmustu gecen ay bu ay doktor bekleyelım dedı. o yuzden gun gecmıyor ıste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…