- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
ne o hamile moduna geçmişsin bile :18:
inşallah cnmcanım takma kafana inşallah senin için hayırlı olur...Rabbim emeklerimizi görüyor elbet bizleri ödüllendirecek inşallah
bır oncekınde degısık bır ılac kullanmısındır belkı ????
inşallah cnm
evet cnm ilaçlar farklıydı.ondan herhalde.
ay moral motıvasyon olsun dıye yabu ay galıba olmadı. bırden umıtsızlıge kapıldım. ondan yaptım....sanada tavsıye ederım....
mrb kızlar. rüyamda doğum yaptığımı gördüm. kız bebeğim oldu. rüyayı bütün ayrıntıları ile hatırlıyorum. çok etkilendim yaaa
kızlar çarşamba aşılama olmuştum. bugün hala kasık ağrım var ya. normal mi bu. sizin de bu kadar uzun sürdü mü. yoksa bende mi bi anormallik var.
mrb kızlar bende 6 nisanda aşılama yaptırdım heyecanla 20 nisanı bekliyorum kan testi için, buarada idrar testi yapmak istemiyorum.
çünki negatif çıkabilirmiş. bende bel ağrısı , ellerde yanma hissi, karın ağrısı ara ara, 7 günüm kaldı ...
bir hafta önce aşılama yaptırdım ve doktorum bugün e2 ve progesteron testi istedi. sonuçlarımı aldım e2:590 progesteron:29 doktor sonuçlar iyi dedi ama gebeliğe dair bişey söylemedi. Bu testler ve değerler hakkında fikri olan var mı?
ben de gonal kullanmdım. yumoşlar büyüdükçe hissettim ağrısından.ama aşılama ağrısı farklı. sancı gibimerak etme canım hersey yolunda bendede aynısı olmustu... ben de umutlenıyordum tutunma agrısı falan dedıklerı bu olsa gerek dıye :) daha bunlar ne gonal-f kullanmıstım ben. bel agrısı göguste ınanılmaz agrılar, sıskınlık, gaz, akıntı,takı adet olana kadar devam edecek. kendını dınlemyı bırak yo0ksa vakıt gecıremezsın. baska seylerle ılgılenmeye bak...
bende her gece dogum yapıyorum. artık bılıncaltımıza ıslemıs ... gayet normal gelıyor :)hatta bazen gormedıgım gun allah allah neden bugun ruyamda bebıs gormedım bıle dıyorum dusun artık:)
ben de gonal kullanmdım. yumoşlar büyüdükçe hissettim ağrısından.ama aşılama ağrısı farklı. sancı gibi
ben de çok görüyorum. AMA AŞILAMA GÜNÜ arkadaşımın doğumuna denk geldim. hep onun sesleri geliyordu. o beni çok etkiledi ve korkuttu açıkçası. rüyamda dr u tehdit ediyordum, bana normal doğum yaptırırsan seni bulurum öldürürüm diye bağırıyordum.para teklif ediyorum, sezaryen yaparsan 30milyar veririm diyorum. sonra epidural sezaryenle bi kızım oldu
:) aman neler gormusun sen :) yınede normal dogumu tercıh et derım....
slm kızlar bugün aşılammın 8.günü çok heyecanlıyım, belirtileri olanlar paylaşsın lütfen. bende çok az 2-3 kez kısa süreli mide bulantısı ama kusma yok, karında şişkinlik ...
ben paylasmak ısterdım ama benım asılamam tutmadı... ınsallah senınkı tutar....
sonucu aldın mııııııerken değil miydi senin daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?