Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slmlar bugun sabah 10 itibariyle aşılama gercekleşti eşimin sperm hareketliliği %6 iken yıkama sonrası %88 çıktı ii değilmi kızlar bide çarsamba gel dedi ama ne için olduğunu söylemedi ne için olabılır

slm kızlar bugün aşılammın 8.günü çok heyecanlıyım, belirtileri olanlar paylaşsın lütfen. bende çok az 2-3 kez kısa süreli mide bulantısı ama kusma yok, karında şişkinlik ...

kalmıs 2 gun masallah bıtırmısın bıle saymayı sen:) pazartesı test yaptır am sonucu buraya mutlaka yaz merak ederım sımdı...

canım erken değilmi doktor bana 20.sinde kan testi yaptır demişti, yani 10 günde çıkarmı diyosun..

Merhaba ben de 3 Nisan'da aşılamamı yaptırdım.doktor 18 Nisan'da test yaptir dedi. Dün 10.günümdü dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.daha belli olmaz diyorlar ama sanki tutmadı gibi.ruyamda da doktora gittim muayene etti keseyi gördüğünü söyledi nasil ağladım şükrettim rüyada bile cok guzel bir duyguydu. Rabbim hepimize tez zamanda gercegini yaşatsın insallah.hayirli sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin tez zamanda insallah.

canım erken değilmi doktor bana 20.sinde kan testi yaptır demişti, yani 10 günde çıkarmı diyosun..

canım asılamadan sonra 12 gun say. o zaman kanda cıkıyor kesın merak etme. mesela 10 unda asılamamı yaptırdın 12 gun say 22 sınde test yaptır ama kan testı. 12. gun kesın sonuc alabılıyorsun...

2 gun sonra tekrarla canım. 12. gun kesın sonuc alabılırsın...

sanırım progesteron ıcın falandır . sen dınlenmene bak. hakkında hayırlısı ınsallah

benimde bugun asilamadan sonra 5 gunum doktor ayin 22sinde kan ver dedi ama bilmiyorum benim asilama tutmadi heralde ilk gunden beri ne kasiklarimda nede belimde agri var sanki hic bisey olmamis gibi.burda okudugum kadariyla herkesde agri sizi olmus.hayirlisi artik nediyim.

oyle deme bunyeden bunyeye degısıyor sonucta... ınsallah tutar...

Kizlarr bende bugun asilama yaptirdimmm! Cok heyecanliyim 14 gun nasil gecicek bilmiyorum. İns hepinizin iyi haberlerini alirim bana da moral olur

ayy canım ya ne hissettiğini anlayabiliyorum.çünkü tüp bebek kısmının ne zaman kapısı açılsa kapıya korkuyla bakıyorum :) kolay hamile kalan biri gerçekten bizi anlayamaz.hem anlamayıp hem de ulu orta kendini bilmez konuşan çok kişi var etrafımda o yüzden bende hiç kimseye söylemiyorum.amann o kendi alemine dalmıştır merak etme sen günlerini rahat geçir.hem sorduğunuda sanmıyorum o durumda

Selamlar benim 11 günüm kaldı bekliyorum bir o kadarda heyecanlıyım sizlerin test sonucunuza kaç gün var bu süreçte duygularınız nelerdir

Ben sürekli siteyi takip ediyordum ama aranıza yeni katılma fırsatı bulabildim. Benimde ilk aşılamam ve 1 Nisan'da yapıldı. Heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz. Doktorum adet gecikince kan tahlili yaptırmamı söylediği halde biz dayanamayıp aşılamanın 7. ve 12. günlerinde yaptırdık. 7.günde Beta hcg: 2.05, / 12.günde ise 28.99 çıktı. İnternetten sürekli araştırıyorum. Sizce hamile miyim?? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)

canim tam bi bilgim yok bende asilamami yaptirali 6 gun oldu seni yaniltmak istemem ama matiken 7. gunde degerin daha dusuk 12. gunde daha yuksek olduguna gore bu ilacin etkisi deil bence.hamile olma olasiligin yuksek sanirim :) insallah oyledir :) bizi haberdar et gelismelerden...

gün aşırı 2 katına çıkması lazım.15.gün yine yaptıracak mısın?hayırlı olsun :)

kızlar son 5 gün , bazen var gibi bazen yok gibi garip duygular içindeyim . allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah iyi haberleri verir, alırız...

cnm ilk aşılamamda ağrı olmuştu 2 gün kadar ama tutmadı maalesef. ağrı ile ilgili olacağını sanmıyorum. çünkü bebek olduysa bile 5. günden sonra tutunuyormuş. benim 4. günüm hala ağrım var ama yavaş yavaş azalıyor. ama benim de psikolojik olarak ağrılar azalınca tutunmadı gibi geliyor. ama tahminimce ilgisi yoktur.
Kizlarr bende bugun asilama yaptirdimmm! Cok heyecanliyim 14 gun nasil gecicek bilmiyorum. İns hepinizin iyi haberlerini alirim bana da moral olur
hayırlı olsun cnm. valla ben de vakit geçiremiyorum ya. haftaiçi çabuk geçer de , çarşamba aşılama oldum o günden beri evde yatıyorum. vakit geçmiyor. okumadığım yazı makale kalmadı ( daha fazla dayanamayacağım. haftaiçi olsun istiyorum ilk defa. vakit geçsin diye.
hala arayamadım kadını hayırlı olsun demek için ya. soracak diye ödüm kopuyor. aman ne yapayım yaaaa. bıktım artık millet ne der diye düşünmekten ((

bana hamilesin gibi geliyor canım yaa. çünkü internetten araştırdığım kadarıyla gebe olmayan bi kadında hcg 0-1 arası olurmuş. hayırlısı olsun inşallah.

Bence hamilesin canim insallah tabi bir daha yaptir bhcg iki günde iki kat artması gerekir.3.haftada 5-52 arasında oluyor tam tutuyor senin degerin hayirlisiyla hamilesindir insallah.ben de 3 Nisan'da asilama yaptırdım ama adet belirtilerim var afedersin ama Rahmimde ağrı var ben de 9.gun idrar testi yaptım ama negatif çıktı Hayirlisi artık.

cnm ovitrelle vb. çatlatma iğnesi kullandın mı. ben de en kısa zamanda test yapmak istiyorum ama çatlatma iğnesinin etkisi devam ederse diye korkuyorum. 10-11. gün yapın diyolar en erken. negatifse de öğreneyim bitsin bu işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…