slm kızlar bugün aşılammın 8.günü çok heyecanlıyım, belirtileri olanlar paylaşsın lütfen. bende çok az 2-3 kez kısa süreli mide bulantısı ama kusma yok, karında şişkinlik ...
kalmıs 2 gun masallah bıtırmısın bıle saymayı sen:) pazartesı test yaptır am sonucu buraya mutlaka yaz merak ederım sımdı...
canım erken değilmi doktor bana 20.sinde kan testi yaptır demişti, yani 10 günde çıkarmı diyosun..
canım erken değilmi doktor bana 20.sinde kan testi yaptır demişti, yani 10 günde çıkarmı diyosun..
Merhaba ben de 3 Nisan'da aşılamamı yaptırdım.doktor 18 Nisan'da test yaptir dedi. Dün 10.günümdü dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.daha belli olmaz diyorlar ama sanki tutmadı gibi.ruyamda da doktora gittim muayene etti keseyi gördüğünü söyledi nasil ağladım şükrettim rüyada bile cok guzel bir duyguydu. Rabbim hepimize tez zamanda gercegini yaşatsın insallah.hayirli sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin tez zamanda insallah.
slmlar bugun sabah 10 itibariyle aşılama gercekleşti eşimin sperm hareketliliği %6 iken yıkama sonrası %88 çıktı ii değilmi kızlar bide çarsamba gel dedi ama ne için olduğunu söylemedi ne için olabılır
İdrarda da çıkar mı 12.gun kesin2 gun sonra tekrarla canım. 12. gun kesın sonuc alabılırsın...
idrarda da çıkar mı 12.gun kesin
benimde bugun asilamadan sonra 5 gunum doktor ayin 22sinde kan ver dedi ama bilmiyorum benim asilama tutmadi heralde ilk gunden beri ne kasiklarimda nede belimde agri var sanki hic bisey olmamis gibi.burda okudugum kadariyla herkesde agri sizi olmus.hayirlisi artik nediyim.
ay kızlar yaaa. iş yerinden yakın arkadaşım doğum iznine ayrılmıştı. tam da aşılamam onun doğumuna denk geldi yaaa. söylememiştim kadına aşılama falan olacağımı. aşılama için doğumhaneye gittim kadınla karşılaştım yaaa şok oldum. suni sancı vermişlerdi. sen ne yapıyorsun burada dedi, tahlil verdim laboratuvarı bekliyorum dedim. sonra gittiler aynı odaya soktular bizi. arada bi bölme vardı sadece. hemşirelere sorarsa yandım yaa. duyulsun istemiyorum. ben hamile kalmaya çalışırken onun sancılarını duymak psikolojimi bozdu. uyku tutmuyor valla. sabahın 6sından beri ayaktayım zaten.hem tutsun istiyorum aşılama hem çok korkuyorum :18: keşke denk gelmeseydim onunla.
Selamlar benim 11 günüm kaldı bekliyorum bir o kadarda heyecanlıyım sizlerin test sonucunuza kaç gün var bu süreçte duygularınız nelerdir
Ben sürekli siteyi takip ediyordum ama aranıza yeni katılma fırsatı bulabildim. Benimde ilk aşılamam ve 1 Nisan'da yapıldı. Heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz. Doktorum adet gecikince kan tahlili yaptırmamı söylediği halde biz dayanamayıp aşılamanın 7. ve 12. günlerinde yaptırdık. 7.günde Beta hcg: 2.05, / 12.günde ise 28.99 çıktı. İnternetten sürekli araştırıyorum. Sizce hamile miyim?? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)
cnm ilk aşılamamda ağrı olmuştu 2 gün kadar ama tutmadı maalesef. ağrı ile ilgili olacağını sanmıyorum. çünkü bebek olduysa bile 5. günden sonra tutunuyormuş. benim 4. günüm hala ağrım var ama yavaş yavaş azalıyor. ama benim de psikolojik olarak ağrılar azalınca tutunmadı gibi geliyor. ama tahminimce ilgisi yoktur.benimde bugun asilamadan sonra 5 gunum doktor ayin 22sinde kan ver dedi ama bilmiyorum benim asilama tutmadi heralde ilk gunden beri ne kasiklarimda nede belimde agri var sanki hic bisey olmamis gibi.burda okudugum kadariyla herkesde agri sizi olmus.hayirlisi artik nediyim.
hayırlı olsun cnm. valla ben de vakit geçiremiyorum ya. haftaiçi çabuk geçer de , çarşamba aşılama oldum o günden beri evde yatıyorum. vakit geçmiyor. okumadığım yazı makale kalmadıKizlarr bende bugun asilama yaptirdimmm! Cok heyecanliyim 14 gun nasil gecicek bilmiyorum. İns hepinizin iyi haberlerini alirim bana da moral olur
hala arayamadım kadını hayırlı olsun demek için ya. soracak diye ödüm kopuyor. aman ne yapayım yaaaa. bıktım artık millet ne der diye düşünmektenayy canım ya ne hissettiğini anlayabiliyorum.çünkü tüp bebek kısmının ne zaman kapısı açılsa kapıya korkuyla bakıyorum :) kolay hamile kalan biri gerçekten bizi anlayamaz.hem anlamayıp hem de ulu orta kendini bilmez konuşan çok kişi var etrafımda o yüzden bende hiç kimseye söylemiyorum.amann o kendi alemine dalmıştır merak etme sen günlerini rahat geçir.hem sorduğunuda sanmıyorum o durumda
Ben sürekli siteyi takip ediyordum ama aranıza yeni katılma fırsatı bulabildim. Benimde ilk aşılamam ve 1 Nisan'da yapıldı. Heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz. Doktorum adet gecikince kan tahlili yaptırmamı söylediği halde biz dayanamayıp aşılamanın 7. ve 12. günlerinde yaptırdık. 7.günde Beta hcg: 2.05, / 12.günde ise 28.99 çıktı. İnternetten sürekli araştırıyorum. Sizce hamile miyim?? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Bence hamilesin canim insallah tabi bir daha yaptir bhcg iki günde iki kat artması gerekir.3.haftada 5-52 arasında oluyor tam tutuyor senin degerin hayirlisiyla hamilesindir insallah.ben de 3 Nisan'da asilama yaptırdım ama adet belirtilerim var afedersin ama Rahmimde ağrı var ben de 9.gun idrar testi yaptım ama negatif çıktı Hayirlisi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?