Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gün aşırı 2 katına çıkması lazım.15.gün yine yaptıracak mısın?hayırlı olsun :)

Evet yarın 15. günüm tekrar yaptırmayı düşünüyorum. Kaç olması lazım acaba?? Adetime de bir kaç gün kaldı, karnım belim de ağrıyor

Bu arada hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ederim. İnşallah Allah'ım bütün isteyenlere evlat nasip etsin.

Canım benimde geçen haftadan beri adet ağrısı gibi ağrılarım var. Adetime az kaldı ve hala karnım ağrıyor. Çok korkuyorum Yarın 15. gün bir kan tahlili daha yaptıracağız. İnşallah güzel haberler verebilirim :) Sen benden 2 gün sonra aşılama yaptırmışsın, Beta hcg ye baktırdın mı?? İdrar testin de hemen çıkmaz, adetinin geçmiş olması lazım.

Son düzenleme:

Evet canim ovitrelle kullandım ben de. Bugun 12.gunumdu yine idrar testi yaptım ama negatif çıktı galiba tutmadı.yarin da randevu aldım kan tahlili yaptircam o da negatif çıkarsa ilaçları bırakacam crinone jeli kullanmak rahatsız ediyor cunku.hakkimizda Hayirlisi olsun.

Ne bileyim iste belki silik falan da olsa cikar diye yaptım ama çıkmadı iste.en azından kendimi alıştırdım her sonuca. Ben kanda baktirmadim yarın baktircam kısmet olursa.sen büyük ihtimalle hamilesindir canm kalbini ferah tut.insallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini. Rabbim isteyen herkese de tez zamanda nasip eder insallah.Guzel haberlerini bekliyorum senin de.insallah yarın ben de guzel haberler veririm sizlere .

galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördüm tuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda :18:

Çok geçmiş olsun canım. Seninki kadar ağır olmasada OHSS bende geçirdim. Karnım çatlayacak gibi oldu 3-4 gün çok şiddetliydi. Ne oturabildim, ne yürüyebildim. Ama sonra kendiliğinden azalarak geçti. Kendine dikkat et umarım yakında geçer.

Canım bugün kan testi yaptıracaktın sonuç nedir merak ettim.. Bu arada ben yaptırdım bugün 15.gün Beta Hcg 157.8 çıktı :))) Doktor hayırlı olsun dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ayaklarımız yere basmıyor sevinçten. İnşallah bir aksilik olmaz da sağlıkla, hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inşallah.. :)))

kendiliğinden geçmesine sevindim cnm. inşallah benimki de geçer

Bebeğin hayırlı olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı hepimizin başına olsun....

çok çok geçmiş olsun, sakın moralini bozma, inş etkilemez aşılamanı. Senin sağlığın şu an daha önemli bunu unutma ve kendine dikkat et.

hayırlı olsun canım.zaten belliydi ilk değerlerden :)darısı bize inşallah.belirtilerin oldu mu?ve sperm yıkama değerleri neydi

Ben de bugun kan testi yaptırdım negatif çıktı kızlar.cok üzüldüm ama tabi hayirlisi olsun.insallah sizlerin tutar.

hayırlı olsun canım.zaten belliydi ilk değerlerden :)darısı bize inşallah.belirtilerin oldu mu?ve sperm yıkama değerleri neydi

Tesekkürler canım darısı başınıza insallah. Belirti yok aslında hala. Çatlatma ignesinden sonra 3-4 gün karnım cok agırdı oturup kalkmakta zorlandım, zaman zaman sancım oldu ama ilacın etkisi oldugunu düsündüm. Sperm yıkama sonrası sayı 70x10 üzeri 6 Hareketlilik %90, progresif hareket %20 (a) %60 (b) canım bu şekilde yazıyor. Eşim 1 ay öncesinden baslayarak ilac kullandi ve aşılama günü doktor degerlerinin cok iyi oldugunu söyledi. Zaten bende hicbir sorun yoktu. 3 senedir istiyorduk. Psikolojik dediler, tanımlanamayan infertilite deniyordu bizde bir anda aşılama yaptırmaya karar verdik cok şükür hemen sonuç aldık. Sizden de güzel haberleri bekliyorum. Sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevap veririm cünkü bu sürecte sormak, bilgi almak, seninle aynı seyleri yasayan insanların oldugunu bilmek rahatlatıyor, moral veriyor. :))

bu sabah 11.gün 3 liralık testle negatifi gördüm,hayırlısı...

Geçmiş olsun kardeşim Rabbim şifa versin... herşeyde vardır bir hayır...her zorlukla mutlaka kolaylıklar vardır...Allah a emanet ol
sağol cnm. inşallah gebe kalırım da unuturum bu sıkıntıları.
bu sabah 11.gün 3 liralık testle negatifi gördüm,hayırlısı...

ya olumsuz sonuçları duydukça çok üzülüyorum. allah daha fazla bekletmeden kucaklarımızı doldursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…