hayırlı olsun cnm. valla ben de vakit geçiremiyorum ya. haftaiçi çabuk geçer de , çarşamba aşılama oldum o günden beri evde yatıyorum. vakit geçmiyor. okumadığım yazı makale kalmadı( daha fazla dayanamayacağım. haftaiçi olsun istiyorum ilk defa. vakit geçsin diye.
Tesekkur ederim canim seninki de hayirli olur insallah. Cok heyecanlii :)
gün aşırı 2 katına çıkması lazım.15.gün yine yaptıracak mısın?hayırlı olsun :)
Bence hamilesin canim insallah tabi bir daha yaptir bhcg iki günde iki kat artması gerekir.3.haftada 5-52 arasında oluyor tam tutuyor senin degerin hayirlisiyla hamilesindir insallah.ben de 3 Nisan'da asilama yaptırdım ama adet belirtilerim var afedersin ama Rahmimde ağrı var ben de 9.gun idrar testi yaptım ama negatif çıktı Hayirlisi artık.
cnm ovitrelle vb. çatlatma iğnesi kullandın mı. ben de en kısa zamanda test yapmak istiyorum ama çatlatma iğnesinin etkisi devam ederse diye korkuyorum. 10-11. gün yapın diyolar en erken. negatifse de öğreneyim bitsin bu işkence
Canım benimde geçen haftadan beri adet ağrısı gibi ağrılarım var. Adetime az kaldı ve hala karnım ağrıyor. Çok korkuyorumYarın 15. gün bir kan tahlili daha yaptıracağız. İnşallah güzel haberler verebilirim :) Sen benden 2 gün sonra aşılama yaptırmışsın, Beta hcg ye baktırdın mı?? İdrar testin de hemen çıkmaz, adetinin geçmiş olması lazım.
galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördümtuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda :18:
Ne bileyim iste belki silik falan da olsa cikar diye yaptım ama çıkmadı iste.en azından kendimi alıştırdım her sonuca. Ben kanda baktirmadim yarın baktircam kısmet olursa.sen büyük ihtimalle hamilesindir canm kalbini ferah tut.insallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini. Rabbim isteyen herkese de tez zamanda nasip eder insallah.Guzel haberlerini bekliyorum senin de.insallah yarın ben de guzel haberler veririm sizlere .
Çok geçmiş olsun canım. Seninki kadar ağır olmasada OHSS bende geçirdim. Karnım çatlayacak gibi oldu 3-4 gün çok şiddetliydi. Ne oturabildim, ne yürüyebildim. Ama sonra kendiliğinden azalarak geçti. Kendine dikkat et umarım yakında geçer.
Canım bugün kan testi yaptıracaktın sonuç nedir merak ettim.. Bu arada ben yaptırdım bugün 15.gün Beta Hcg 157.8 çıktı :))) Doktor hayırlı olsun dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ayaklarımız yere basmıyor sevinçten. İnşallah bir aksilik olmaz da sağlıkla, hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inşallah.. :)))
galiba ohss sendromu oldum. aşılamadan beri geçmeyen ağrılarım bu gece sabaha karşı aşırı arttı. tansiyonum düştü ağrıdan. başım döndü midem bulandı. lavaboya gitmeye çalışırken bayıldım yere düştüm. sabah kadar ağrılarla bölünse de biraz uyudum. sabah dr a gittik. yumurtaların su toplamış ve büyümüş dedi. ultrasonda kocaman yumurtalarımı gördümtuzu yasakladı. gebelik varsa düşmesin diye bi iğne verdi. biraz hafifledim ama karnım şişti hamile gibi. zor yürüyorum ve hareket etmekte zorlanıyorum. çok fazla yumurtam yoktu aslında. neden böyle oldu anlamadım. benim gibi olan var mı aranızda :18:
Bebeğin hayırlı olsun canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı hepimizin başına olsun....
Canım bugün kan testi yaptıracaktın sonuç nedir merak ettim.. Bu arada ben yaptırdım bugün 15.gün Beta Hcg 157.8 çıktı :))) Doktor hayırlı olsun dedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ayaklarımız yere basmıyor sevinçten. İnşallah bir aksilik olmaz da sağlıkla, hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inşallah.. :)))
hayırlı olsun canım.zaten belliydi ilk değerlerden :)darısı bize inşallah.belirtilerin oldu mu?ve sperm yıkama değerleri neydi
Ben de bugun kan testi yaptırdım negatif çıktı kızlar.cok üzüldüm ama tabi hayirlisi olsun.insallah sizlerin tutar.
çok çok geçmiş olsun, sakın moralini bozma, inş etkilemez aşılamanı. Senin sağlığın şu an daha önemli bunu unutma ve kendine dikkat et.
inşallah cnm. bol bol dinleniyorum. bugün düne göre daha iyiyim.
sağol cnm. inşallah gebe kalırım da unuturum bu sıkıntıları.Geçmiş olsun kardeşim Rabbim şifa versin... herşeyde vardır bir hayır...her zorlukla mutlaka kolaylıklar vardır...Allah a emanet ol
bu sabah 11.gün 3 liralık testle negatifi gördüm,hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?