merhaba arkadaşlar. uzun süredir takip ediyordum bugün üye oldum 19 aylık evliyim ve 15 aydır bebk sahibi olmak istiyoruz. 5 kez yumutlama takibi yapıldı. artık bu ay aşılamaya yapılıyor. kısmetse 4 gün sonra aşılamam yapılacak. bu arada eşim ve bende de hiçbir sorun yok. yaşımda 25 o kadar çok stresliyim ki anlatamam tedavi sürecimizi ailemizden kimse bilmiyor yardım ve desteklerinizi bekliyorum
bu arada 9. günüm ve 3 adet yumurtam var boyutlatı 12, 13,ve 14.20 9. güne göre normal mi? bu ay ki aşılamamızda başırılı olabilirmiyiz. perşembe günü çatlatma işlemi yapılacak
Yardım edebilicek kimse yok mu?
Yardım edebilicek kimse yok mu?
selam kızlar epeydır bakamıyordum... aramıza yenı katılanlar var hos geldınız... umarım hayırlı haberlerınızı alırız. benım ılk asılamam olmadı.3 yıldır ıstıyoruz bızde. benımde cevrem bılmıyor durumu... asılamadan sonra kis olusmus o yuzden bu ay dr bekleyelım hıc bırsey yapmayalım dedı. bakalım dedım bende sat 23 marttı. bu ay bende kürleri denedım esıme kecıboynuzu kendımede incir kürü hazırladım hergun ve bat a 3 gun kala yanı bugun test yaptım ... sılıkte olsa çizgiyi gördüm ... bakalım ınsallah sonuc pozıtıftır. yarın kanda baktıracagım ınsallah...
selam kızlar epeydır bakamıyordum... aramıza yenı katılanlar var hos geldınız... umarım hayırlı haberlerınızı alırız. benım ılk asılamam olmadı.3 yıldır ıstıyoruz bızde. benımde cevrem bılmıyor durumu... asılamadan sonra kis olusmus o yuzden bu ay dr bekleyelım hıc bırsey yapmayalım dedı. bakalım dedım bende sat 23 marttı. bu ay bende kürleri denedım esıme kecıboynuzu kendımede incir kürü hazırladım hergun ve bat a 3 gun kala yanı bugun test yaptım ... sılıkte olsa çizgiyi gördüm ... bakalım ınsallah sonuc pozıtıftır. yarın kanda baktıracagım ınsallah...
çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini... belirtilerin nelerdi tam olarak, bende arar bel ağrısı , adet sancısı gibi arara, ellerimde yanma , sık idrar, 2-3 kez bulantı, karın altında şişlik ve gaz ,uyku halide 2 gündür. psikolojikmidir bilmiyorum ama
bunları hissettim. benim aşımamın 11.günü ...
ciddimisin Elif :) hamdolsun inşallah hayırlı haberleri alırız senden... çok sevindim...ya hikayen benimkine çok benziyor subhanaALLAH sanki Rabbim bana üzülme aynı imtihanı başkalarına verdim içini rahat tut der gibi....bendede sürekli kasık ağrısı ve bbel ağrısı var gebeliğe yormak isterdim ama daha çok erken batım 24 nisan çocuk bayramında çocuk haberi alırız inşallah
ciddimisin Elif :) hamdolsun inşallah hayırlı haberleri alırız senden... çok sevindim...ya hikayen benimkine çok benziyor subhanaALLAH sanki Rabbim bana üzülme aynı imtihanı başkalarına verdim içini rahat tut der gibi....bendede sürekli kasık ağrısı ve bbel ağrısı var gebeliğe yormak isterdim ama daha çok erken batım 24 nisan çocuk bayramında çocuk haberi alırız inşallah
bak bakalım sen ne dıyeceksın :)
canım çok belli oluyor hamdolsun:) hakkında hayırlısı tatlım haklısın çok fazla kapılma ki üzülmeyesin....seni o kadar iyi anlıyoruum ki....yüreğimde fırtınalar var inan çok zor süreçler yaşıyoruz beni en çok sinir eden bana acıyan insanların yazık hala çocuğu yok şeklindeki tavırları...ağaçtan düşmeyen ağaçtan düşenin halini anlamaz ki
haklısın canım 3 sendır bende de durum aynıınsallah bu son olur senın ıcınde benım ıcınde. umıtlenmek ıstemıyorum ama ne bıleyım elımdede degıl neler dusunuyorum. 23. gunum benım daha 3 gun varken adetıme bu cıkar mı yoksa hatalı mı bılemıyorum ıste ...
çok teşekkür ederim arkadaşlar kimseyle konuşamadığım için o kadar bunaldım kimerak etme hersey normal hatta cok guzel emın ol:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?