Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar. uzun süredir takip ediyordum bugün üye oldum 19 aylık evliyim ve 15 aydır bebk sahibi olmak istiyoruz. 5 kez yumutlama takibi yapıldı. artık bu ay aşılamaya yapılıyor. kısmetse 4 gün sonra aşılamam yapılacak. bu arada eşim ve bende de hiçbir sorun yok. yaşımda 25 o kadar çok stresliyim ki anlatamam tedavi sürecimizi ailemizden kimse bilmiyor yardım ve desteklerinizi bekliyorum

bu arada 9. günüm ve 3 adet yumurtam var boyutlatı 12, 13,ve 14.20 9. güne göre normalmi? bu ay ki aşılamamızda başırılı olabilirmiyiz. perşembe günü çatlatma işlemi yapılamcak

bu arada 9. günüm ve 3 adet yumurtam var boyutlatı 12, 13,ve 14.20 9. güne göre normalmi? bu ay ki aşılamamızda başırılı olabilirmiyiz. perşembe günü çatlatma işlemi yapılacak

bu arada 9. günüm ve 3 adet yumurtam var boyutlatı 12, 13,ve 14.20 9. güne göre normal mi? bu ay ki aşılamamızda başırılı olabilirmiyiz. perşembe günü çatlatma işlemi yapılacak

cnm tedavinin olumlu geçmesini dilerim. benim de ailemin haberi yok. o yüzden hem zorlukları hem avantajlarını yaşıyorum. kimsenin soru somuyor olması iyi ama destek olan olmadığı için insan kendini yalnız ve çaresiz hissediyor. sık sık buraya gelip arkadaşlarla destek oluyoruz birbirimize. çünkü ancak yaşayanlar anlıyor bizim halimizden

bu arada 9. günüm ve 3 adet yumurtam var boyutlatı 12, 13,ve 14.20 9. güne göre normal mi? bu ay ki aşılamamızda başırılı olabilirmiyiz. perşembe günü çatlatma işlemi yapılacak

cnm bence normal. ama uyarmadan edemiyorum yaşadığım için. dr unuz ohss sendromuna dikkat etsin. çok fazla yumurtam olmamasına rağmen ç.iğnesinin etkisiile yumurtalarım su topladı ve şişti

Yardım edebilicek kimse yok mu?

Merhabaa :) ben ctesi gunu asilama oldum. Benim de 1 tane yumurtam vardi 20mm. Bizim ailelerimizin de haberi yok hem kendimiz yeterince stresliyiz hemde kimseyi uzmek istemedik. Suan 4.gundeyim, belim agriyo sadece ama insallah tutarsa hic bir onemi yok :) bu arada yumurtalar gunde 1mm buyuyor, tahminim senin de 1 yumurtan elverisli olacak. Simdiden hayirli olsun

selam kızlar epeydır bakamıyordum... aramıza yenı katılanlar var hos geldınız... umarım hayırlı haberlerınızı alırız. benım ılk asılamam olmadı.3 yıldır ıstıyoruz bızde. benımde cevrem bılmıyor durumu... asılamadan sonra kis olusmus o yuzden bu ay dr bekleyelım hıc bırsey yapmayalım dedı. bakalım dedım bende sat 23 marttı. bu ay bende kürleri denedım esıme kecıboynuzu kendımede incir kürü hazırladım hergun ve bat a 3 gun kala yanı bugun test yaptım ... sılıkte olsa çizgiyi gördüm ... bakalım ınsallah sonuc pozıtıftır. yarın kanda baktıracagım ınsallah...

çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini... belirtilerin nelerdi tam olarak, bende arar bel ağrısı , adet sancısı gibi arara, ellerimde yanma , sık idrar, 2-3 kez bulantı, karın altında şişlik ve gaz ,uyku halide 2 gündür. psikolojikmidir bilmiyorum ama
bunları hissettim. benim aşımamın 11.günü ...

ALTIN86

Olumsuz demeyeydin ya ( ben umutluyum daha iki gün sonra kan testi yapıcam, kasıklarımda ağrı var göbeğimdede tuhaf şeyler hissediyorum bilmiyorum psikolojikte olabilir :)) İnşallah bu kez olur yaaaaaaaaa

ciddimisin Elif :) hamdolsun inşallah hayırlı haberleri alırız senden... çok sevindim...ya hikayen benimkine çok benziyor subhanaALLAH sanki Rabbim bana üzülme aynı imtihanı başkalarına verdim içini rahat tut der gibi....bendede sürekli kasık ağrısı ve bbel ağrısı var gebeliğe yormak isterdim ama daha çok erken batım 24 nisan çocuk bayramında çocuk haberi alırız inşallah

bende hiç bir belirti yok canım garip olanda bu zaten:)

hayırlısı ınsallah olur canım benımde kesın bırsey yok merakla yarını beklıyorum kan testı yaptırmak ıcın. cok sasırdım bende daha bat a 3 gun var cıkmaz olsa bıle dıyordum ama ne yapayım merak gıttım yaptım. ınsallah dogrudur . bosa umutlenmek ıstemıyorum. ilk asılamadada cok umuıtlıydım ama olmadı. cuma adet gunum ıste bakalım eger olursam bu sefer ıkıncı asılama ıcın ıgnelere baslayacagım her sey hazır ıgneler falan dolapta bakalım canım. senden guzel haber beklıyorum ınsallah

bak bakalım sen ne dıyeceksın :)

bak bakalım sen ne dıyeceksın :)

canım çok belli oluyor hamdolsun:) hakkında hayırlısı tatlım haklısın çok fazla kapılma ki üzülmeyesin....seni o kadar iyi anlıyoruum ki....yüreğimde fırtınalar var inan çok zor süreçler yaşıyoruz beni en çok sinir eden bana acıyan insanların yazık hala çocuğu yok şeklindeki tavırları...ağaçtan düşmeyen ağaçtan düşenin halini anlamaz ki

haklısın canım 3 sendır bende de durum aynıınsallah bu son olur senın ıcınde benım ıcınde. umıtlenmek ıstemıyorum ama ne bıleyım elımdede degıl neler dusunuyorum. 23. gunum benım daha 3 gun varken adetıme bu cıkar mı yoksa hatalı mı bılemıyorum ıste ...

inan bilmiyorum ki hiç öyle bir şey yaşamadım çunkü hayırlısı dua et Rabbimize sığın...kalpleri ferahlatan O'dur elbet...

merak etme hersey normal hatta cok guzel emın ol:)))
çok teşekkür ederim arkadaşlar kimseyle konuşamadığım için o kadar bunaldım ki kullandığım ilaçlarında etkisi var heralde çok sulugöz bişey oldum. benimle aynı dili konuşanlarla paylaşımda bulunmak rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…