selam kızlar epeydır bakamıyordum... aramıza yenı katılanlar var hos geldınız... umarım hayırlı haberlerınızı alırız. benım ılk asılamam olmadı.3 yıldır ıstıyoruz bızde. benımde cevrem bılmıyor durumu... asılamadan sonra kis olusmus o yuzden bu ay dr bekleyelım hıc bırsey yapmayalım dedı. bakalım dedım bende sat 23 marttı. bu ay bende kürleri denedım esıme kecıboynuzu kendımede incir kürü hazırladım hergun ve bat a 3 gun kala yanı bugun test yaptım ... sılıkte olsa çizgiyi gördüm ... bakalım ınsallah sonuc pozıtıftır. yarın kanda baktıracagım ınsallah...
inşallah pozitiftir
ALTIN86
Olumsuz demeyeydin ya( ben umutluyum daha iki gün sonra kan testi yapıcam, kasıklarımda ağrı var göbeğimdede tuhaf şeyler hissediyorum bilmiyorum psikolojikte olabilir :)) İnşallah bu kez olur yaaaaaaaaa
ne demiştim olumsuz olarak hatırlayamadım :26: benim ayın 19u 9. gün oluyor. varsa çıkar mı acaba
cnm bence normal. ama uyarmadan edemiyorum yaşadığım için. dr unuz ohss sendromuna dikkat etsin. çok fazla yumurtam olmamasına rağmen ç.iğnesinin etkisiile yumurtalarım su topladı ve şişti
merhaba :) hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim haftaya güzel haberler almayı nasip eder inş. aramızda tam bir hafta olacak takip edeceğim seni . birde hangi ilaçları kullandın sen ben menopur kullanıyorum yarın bitecek.Merhabaa :) ben ctesi gunu asilama oldum. Benim de 1 tane yumurtam vardi 20mm. Bizim ailelerimizin de haberi yok hem kendimiz yeterince stresliyiz hemde kimseyi uzmek istemedik. Suan 4.gundeyim, belim agriyo sadece ama insallah tutarsa hic bir onemi yok :) bu arada yumurtalar gunde 1mm buyuyor, tahminim senin de 1 yumurtan elverisli olacak. Simdiden hayirli olsun
Yardım edebilicek kimse yok mu?
merhaba :) hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim haftaya güzel haberler almayı nasip eder inş. aramızda tam bir hafta olacak takip edeceğim seni . birde hangi ilaçları kullandın sen ben menopur kullanıyorum yarın bitecek.
maşallah allah nazardan saklasın çok sevindim :) rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah. benim de durumum sana benziyor. sebep yok ilk aşılama sol yumurtalığımda 3 yumurta :):) rabbim böyle güzel haberler vermeyi bana da nasip etsin:) :) çok rahatladımMerhaba canım. Yasadiklarin aynı bizi anlatıyor. Gitmedigimiz doktor kalmadı herseyin normal oldugunu söylediler. En sonunda aşılamaya karar verdik, 1 Nisanda asilamam yapildi. Asilamadan 2 gün önce catlatma ignesi vuruldu. Benimde sadece sol yumurtaligimda 3 tane gelismis yumurta vardi. Sanirim bu durumdan dolayi Ohss oldum ama cok sükür 3-4 gün sonra kendiliginden gecti. Dün asilamamin 15. Gününde kan testim Beta Hcg 157.8 çıktı. Doktor hayirli olsun dedi. Hala inanamiyoruz. Bende hickimseye söylemedim aşılamayı.. Ama böylesi daha iyi bence, en azindan seni sürekli arayip sorup strese sokmuyorlar. İnsallah seninde sonuc güzel olur, hayirli haberlerini bekliyoruz. :))
maşallah allah nazardan saklasın çok sevindim :) rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah. benim de durumum sana benziyor. sebep yok ilk aşılama sol yumurtalığımda 3 yumurta :):) rabbim böyle güzel haberler vermeyi bana da nasip etsin:) :) çok rahatladım
hissettiğin herhangibi bir değişiklik bir belirti varmı ?Cok tesekkur ederim insallah hepimize hayirli evlatlar versin Allahim. Ben yumurta olgunlasma doneminde fostimon 75 igne oldum. Dozumu hic arttirmadi cunku bir problemim yoktu. Simdi de folbiol ve progestan hap kullaniyorum. Aslinda ben asilamaya gidene kadar cok umutsuzdum olmayacak tup bebek mi yapsak diyodum ama yapilirken icime bir umut dogdu :) ins tutar hepimizinki
hissettiğin herhangibi bir değişiklik bir belirti varmı ?
aminnn inşallah. son 2 gündür inanılmaz gerginim.bide hamile kalma ihtimali düşük olduğundan daha aşılama yapmadan olumsuz düşüncere kapıldımİnsallah canim. İcini ferah tut, rahat ol, stresten uzak dur. Bize 1. asilamada tutmaz fazla ümitlenmeyin demislerdi. O yüzden cok kaptırmadık kendimizi, %2 gibi bir sansimiz oldugunu duyunca. Ama Allahima binlerce kez sükürler olsun. 3 sene bekledik, sabrettik demek ki varmıs zamanı. İnsallah darisi hepinizon basina. :)
ne demiştim olumsuz olarak hatırlayamadım :26: benim ayın 19u 9. gün oluyor. varsa çıkar mı acaba
merhaba. benimde aşılamam 6 nisanda oldu.dayanamadım bende sen gibi idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı moralim bozuldu. hayırlısı bakalım. bende cuma kan vermeye gideceğim. cumartesi doktorum hastanede değil çünkü.hakkımızda hayırlısı olsunçıkmaz yapma boşuna moral bozukluğu olmasın, söylendiği gibi 14. günü beklemeni tavsiye ederim. Bende hcg testi yaptırsam çıkar mı acaba diyorum. HCG belki azcık yükselse bile rahatlarım diye düşünüyorum. 6nisanda aşılama oldu benim bugun 10. gün idrar testi negatif çıktı. Cumartesiye kadar beklemeye çalışacağım. Burdanda ayrılamıyorum sürekli arkadaşları takip ediyorum neler olup bitiyor merak ediyor insan.
10. veya 11. gün test yapıp hcg değeri yükselenler var mı?
kızlar aranızda adet olmadan gebelık testı yaptırıp once negatıf cıkan ,aradan 4-5 saat gecınce çif cızgı goren var mı....negatıf cıkan testlerınızın uzerınden 4-5 saat gecınce yıne mı negatıf gorunuyor.....
Çok geçmiş olsun dr um hiçbirşeyden bahsetmedi herşey normal dedi. he birde çoğul gebelik olma ihtimali var dedi :) ama aklıma takılır şimdi perşembe günü sorarım ..
yine kk da bir arkadAŞIN SANIRIM ÖYLE OLMUŞTU. YAPMIŞ NEGATİF ÇIKINCA GİTMiş yatmış. kalkınca bakmış ki silik çift çizgi.kızlar aranızda adet olmadan gebelık testı yaptırıp once negatıf cıkan ,aradan 4-5 saat gecınce çif cızgı goren var mı....negatıf cıkan testlerınızın uzerınden 4-5 saat gecınce yıne mı negatıf gorunuyor.....
çıkmaz yapma boşuna moral bozukluğu olmasın, söylendiği gibi 14. günü beklemeni tavsiye ederim. Bende hcg testi yaptırsam çıkar mı acaba diyorum. HCG belki azcık yükselse bile rahatlarım diye düşünüyorum. 6nisanda aşılama oldu benim bugun 10. gün idrar testi negatif çıktı. Cumartesiye kadar beklemeye çalışacağım. Burdanda ayrılamıyorum sürekli arkadaşları takip ediyorum neler olup bitiyor merak ediyor insan.
10. veya 11. gün test yapıp hcg değeri yükselenler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?