Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kullandığımız ilaçlar genelde birden fazla yumurta oluşturduğu için bu ihtimal oluyor cnm

Anladım canım daha önce de klomen ve ovitrelle kullanmıştım. klomende de 3 tane ve fazla yumurta olmştu ama çok şükür hiçbir sorun olmamıştı yumurtalarla ilgili. inşallah iğnelerlede sorun olmaz

kızlar benimde 6 nisan aşılama günüm , 20 nisan cumartesi sabah hastaneye kan vermeye gidicem, inş. pozitif bebek haberlerimizi alırız. çok heyecanlıyım . hakkımızda hayırlısı.

kızlar benimde 6 nisan aşılama günüm , 20 nisan cumartesi sabah hastaneye kan vermeye gidicem, inş. pozitif bebek haberlerimizi alırız. çok heyecanlıyım . hakkımızda hayırlısı.

merhaba maratonpark inşallah bebek haberlerini alırız 20 nisanda da benim aşılamam yapılacak:) sabırsızlıkla bekliyorum 20 nisan doğum günüm birde güzel bir hediye olur inşallah

merhaba maratonpark inşallah bebek haberlerini alırız 20 nisanda da benim aşılamam yapılacak:) sabırsızlıkla bekliyorum 20 nisan doğum günüm birde güzel bir hediye olur inşallah

inşallah canım tşkler iyi dileklerin için, sanada kolay gelsin inşallah aşılaman tutar ve iyi haberleri alırsın ,gerçekten çok iyi bir doğum günü hediyesi :)

Anladım canım daha önce de klomen ve ovitrelle kullanmıştım. klomende de 3 tane ve fazla yumurta olmştu ama çok şükür hiçbir sorun olmamıştı yumurtalarla ilgili. inşallah iğnelerlede sorun olmaz

inşallah olmaz cnm. ben de sanırım 3 kez klomen kullandım. ama iğnelerle ohss sendromu oldum. dikkatli olun. sık sık muayeneye git aksatma

merhaba kaptanelif bugün kan tahlili yaptıracaktın merak ettim. inşallah güzel haberlerini alırız:)

merhaba canım. burada bır ıkı sayfada daha sordum herkes gecersız dedı. test yaptıktan sonrakı 5 dk onmlıymıs sonra gecen surede cıkan sonuc olmaz kesın yanlıs dedıler. o yuzden bende gıtmedım. cumma adet gunum onu beklıyorum bende....

12. gun de cıkıyor canım :) yarın da yaptırabılırsın:)

HAYIRLISI OLSUN. inş cuma günü adet olmazsın ve güzel haberler alırız senden. benim de yarın kontrolum var doktora gidem muhtemelen çatlatma yapılacak

HAYIRLISI OLSUN. inş cuma günü adet olmazsın ve güzel haberler alırız senden. benim de yarın kontrolum var doktora gidicem muhtemelen çatlatma yapılacak

hayırlı olsun şimdiden canım inşallah iyi haberlerini alırız.
çok teşekkürler. Allah razı olsun inşallah rabbim en kısa zamanda göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar nasip eder. aşılama günü yaklaştıkça heycanlanıyorum içim içeme sığmıyor. aşılamadan sonra 14 gün nasıl geçer bilmiyorum rabbim daha büyük imtahanla terbiye etmez inşallah

inşallah canım tşkler iyi dileklerin için, sanada kolay gelsin inşallah aşılaman tutar ve iyi haberleri alırsın ,gerçekten çok iyi bir doğum günü hediyesi :)

canım bence de cumartesiyi bekle daha erken test yapma sakın, olumsuz çıkınca üzülmek yetmiyormuş gibi bir de acaba yükselir mi diye soru işaretleri kalıyor aklında.bende 5 nisanda aşılama yapmıştım dün kan testi yaptım 0,8 çıktı, cuma gününe kadar adet olmazsam cuma tekrar kan testi yapacam umudum olmasa bile (

evt erken yapmışın , moralini bozma 15.gün tekrar yaptır inş. Bebeğiniz sizinledir. Inşallah hepimizin bebeği bizlerledir. çoook heyecanlıyım günler geçmiyor.

yarın benimde 12. günüm yaptırsam mı?

canım yaptırma bence, 3 gün daha bekle nolacak ki, kesin sonucu alırsın kafan rahat eder, aklında soru işareti kalmaz. Hamile kaldığında o kadar çok şeyi bekleyeceksin ki; kese oluşmasını, kalp atışlarını, ikili test sonuçlarını, doğumu vs şurda 3 gün beklemişsin çok mu :))) sabırsız olmamakta fayda var bence, hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

arkadaşlar merhaba. bugün kontrlüm vardı gittim çok şükür 22 mm çapında 2 adet yumurtam oluşmuş bu gece saat 2:30 da çatlatma iğnesini vurulacağım ama bu kez ovitrelle iğnesini 2 adet vurulacaksın dedi.biri sağ biri sol tarafa uygulacak dedi. cumartesi günü 14:30 da aşılamam yapılacak. birde doktorum rahimde 3 çizgi görüyorum çok güzel dedi bana da gösterdi ama bişey anladım :) bilgisi olan varmı 3 çizgi ne anlama geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…