kullandığımız ilaçlar genelde birden fazla yumurta oluşturduğu için bu ihtimal oluyor cnm
merhaba. benimde aşılamam 6 nisanda oldu.dayanamadım bende sen gibi idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı moralim bozuldu. hayırlısı bakalım. bende cuma kan vermeye gideceğim. cumartesi doktorum hastanede değil çünkü.hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar benimde 6 nisan aşılama günüm , 20 nisan cumartesi sabah hastaneye kan vermeye gidicem, inş. pozitif bebek haberlerimizi alırız. çok heyecanlıyım . hakkımızda hayırlısı.
merhaba maratonpark inşallah bebek haberlerini alırız 20 nisanda da benim aşılamam yapılacak:) sabırsızlıkla bekliyorum 20 nisan doğum günüm birde güzel bir hediye olur inşallah
Anladım canım daha önce de klomen ve ovitrelle kullanmıştım. klomende de 3 tane ve fazla yumurta olmştu ama çok şükür hiçbir sorun olmamıştı yumurtalarla ilgili. inşallah iğnelerlede sorun olmaz
merhaba kaptanelif bugün kan tahlili yaptıracaktın merak ettim. inşallah güzel haberlerini alırız:)
kızlar benimde 6 nisan aşılama günüm , 20 nisan cumartesi sabah hastaneye kan vermeye gidicem, inş. pozitif bebek haberlerimizi alırız. çok heyecanlıyım . hakkımızda hayırlısı.
hayırlısı olsun. Inş cuma günü adet olmazsın ve güzel haberler alırız senden. Benim de yarın kontrolum var doktora gidem muhtemelen çatlatma yapılacak
HAYIRLISI OLSUN. inş cuma günü adet olmazsın ve güzel haberler alırız senden. benim de yarın kontrolum var doktora gidicem muhtemelen çatlatma yapılacakmerhaba canım. burada bır ıkı sayfada daha sordum herkes gecersız dedı. test yaptıktan sonrakı 5 dk onmlıymıs sonra gecen surede cıkan sonuc olmaz kesın yanlıs dedıler. o yuzden bende gıtmedım. cumma adet gunum onu beklıyorum bende....
çok teşekkürler. Allah razı olsun inşallah rabbim en kısa zamanda göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar nasip eder. aşılama günü yaklaştıkça heycanlanıyorum içim içeme sığmıyor. aşılamadan sonra 14 gün nasıl geçer bilmiyorumhayırlı olsun şimdiden canım inşallah iyi haberlerini alırız.
inşallah canım tşkler iyi dileklerin için, sanada kolay gelsin inşallah aşılaman tutar ve iyi haberleri alırsın ,gerçekten çok iyi bir doğum günü hediyesi :)
canım bence de cumartesiyi bekle daha erken test yapma sakın, olumsuz çıkınca üzülmek yetmiyormuş gibi bir de acaba yükselir mi diye soru işaretleri kalıyor aklında.bende 5 nisanda aşılama yapmıştım dün kan testi yaptım 0,8 çıktı, cuma gününe kadar adet olmazsam cuma tekrar kan testi yapacam umudum olmasa bile(
HAYIRLISI OLSUN. inş cuma günü adet olmazsın ve güzel haberler alırız senden. benim de yarın kontrolum var doktora gidicem muhtemelen çatlatma yapılacak
evt erken yapmışın , moralini bozma 15.gün tekrar yaptır inş. Bebeğiniz sizinledir. Inşallah hepimizin bebeği bizlerledir. çoook heyecanlıyım günler geçmiyor.
12. gun de cıkıyor canım :) yarın da yaptırabılırsın:)
yarın benimde 12. günüm yaptırsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?