Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güzel cevaplarınız bekliyorum

Canim oncelikle yumurtalarin cok iyi buyumus maasallah :) sanirim rahim kalinligiyla ilgili bir durum. Cunku ilk yumurtalara bakiliyor ikinci olarak da rahmin kalinlasmis mi ona bakiyorlar. Eger kalinsa bebislerimiz oraya rahat olarak yerlesicek yani tutunacak oraya. İnsallah hayirlisi olur ve tutar bebegin

benim aşılama 6 nisanda olmuştu, ilk bir hafta şişkinlik ve sancım vardı. ilk iki gün kanamam oldu. dr 2 gün sonra ilişki demişti uyguladık. bazı arkadaşlara dr progestan vermiş bana hiç bişey vermedi. ilaç kullanmadım. işlemden sonra yarın saat kadar yattım sonra hayatıma devam ettim iş hayatımda dahil olmak üzere. 10. gün idrar testi negatif çıktı bugun yanii 12. günde kan testi yaptım 0.100 çikti değerim. Bazı arkadaşların 12. gün sonuç aldığını gördüm benimki negatif olduguna göre buyuk ihtimal böle gider. Pazar günü falan adet olurum yeni bi süreç başlar büyük ihtimal. Benim olmadı inşallah diğer bekleyen arkadaşlar mutlu olurlar.

Canim belki degerin yukselir, 12.gun oldugu icin dusuk cikmis olabilir mi acaba? İnsallah oyledir, degilse de Allah hayirlisini versin. Bugun bir arkadasimla gorustum yumurtalarini aldirmasi gerekicekmis galiba. Onu duyunca sukrettim halime, bizim hic degilse tedavimiz var. Allah dermansiz dert vermesin, uzme kendini.

evet ne yazık ki tutmamış, benim de 5 nisandı aşılamam bugün adet oldum 12. gün hcg 0,8 çıkmıştı.çooookkk canım sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti, hiç haketmeyen insanlar anne oluyor, sokağa atıyorlar çocuklarını bizler bu kadar para ve emek harcıyoruz allah vermiyor bize, adalet mi bu allahaşkına............

Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bende sizin yaşadıklarınızı yaşadım şükürler olsun Allahım bana nasip etti.İnşallah sizlerde o güzel haberleri alırsınız. Sizin için dua edeceğim.

haklısın neler var neler... İnşallah dediğin gibi artar eşimde öle söledi ama ben polyana olamıyorum bu ay. Gerçekçi olmak lazım kendimi kandırmayayım zamanı diil demekki.

yaaa allahın gücüne gitmesin ben de öyle düşünüyorum. gonal f in ardından muayeneye giderken otobüse bindim. bi kadının kucağında ufak bi bebek vardı. daha yürüyemiyor bile. kadın tek kolundan tutmuş çanta gibi savura savura otobüsün içinde ilerliyor. içim gitti çocuğun kolu acıyacak bir şey olacak diye (( doğurup atıyorlar çocuklarını sokağa. allahım bizlere güzel güzel yetiştireceğimiz hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

Üzülme vardır bir sebebi.. önümüzdeki ay olur inşallah. benım ilk aşılamamdı klomenle ovitrelle kullanmıştım, senin kaçıncı?

üzülme vardır bir sebebi.. önümüzdeki ay olur inşallah. Benım ilk aşılamamdı klomenle ovitrelle kullanmıştım, senin kaçıncı?

kızlar hayırlısı olsun moral bozmamak gerekir tabii ne kadar eldeki... Bi dahaki aya inşallah olumlu olur iyi haberlerinizi alırız. Benimde 2 günüm kaldı kan testi yaptırıcam,
6 nisanda yaptırdım bende aşılamamı 5 gün klomen 1 tane ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Belirtiler çok ama psikolojikmi bilmiyorum.
Hayırlısı inşallah iyi haberimi yazarım cumartesi.

Kızlar, dün aşımamın 12.günü eşimin ısrarı üzerine idrar testi yaptık sonuç negatif
yarın kan testi yaptırıcam , gerçi testte bile adet gecikmesinde sonra uygulayın diyo ama biz acele ettik, nekadar inanmasamda teste yinede moralim bozuldu. Inşallah yarın kan testi olumlu çıkar, eşim benden heyecanlı ...

kizlar benim bugun 11. gunum test falan yaptirmadim cunku hic umudum yok. yalniz size soracagim bisey var.ben en erken 29 gunde bir regl olurum ve regli olduktan sonra sancim baslar.bu ay daha 25. gunum olmasina ragmen 3 gundur pis bi karin agrisi ve bulanti yasiyorum. ne bisey yiyebiliyorum ne bi is yapabiliyorum cok kotuyum yaa benim gibi olan varmi kizlar lutfen yardim edinnnn

slm benim de aşılamamın 14.günü bugün benimde yaklaşık 4, 5 gündür karnımda ve kasıklarımda sancılar oluyor ama mide bulantısı yok canım içim içimi yiyor her an hasta olucam diye.. inşlhhhh bu hamile olduğunun belirtisi olur hayırlı haber verirsin inşlhhh...:)bende meraktan çatlıycam içimde bir korku aceba test yaptırsam mı ki bilmiyorum napabilirim ama inşlhhhhhh hepimizinde yavrusu içindedir rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşlhhhhhh......

slm canım allahtan umut kesilmez inşlhhhhh tutunabilmiştir yavrun..aynı gün yaptırmışız bende hala bekliyorum dr adetini bekle dedi bugün 14.gün meraktan çatlıycam ama kasıklarımda da sancı var birkaç gündür hasta olucam diye bir korku var içimde inşlhhhh korktuğum olmaz....

benimde 6 nisanda aşılamam oldu, doktor 20.sinde kan tahlili yaptır dedi. Benimde adet sancılrı gibi ağrılarım oldu 2-3 gün önce, merakla ve heyecanla bekliyorum son 1 gün ... Inşallah iyi haberlerimizi paylaşırız.

benim de 9. gün bugün. pazartesi 12. gün idrar testi yapmayı düşünüyorum. ama çok zor duruyorum şu an bile yapmamak için. bi topikte anket yapmışlar, adete 5gün kala idrar testi ile öğrenen 200 küsür kişi varmış. acaba çıkmaz mı diyorum. bugün geç oldu ama haftasonu da eşimin yanında yapmak istemiyorum. çünkü negatifi görünce çok ağlıyorum, eşimi de üzmek istemiyorum. o yüzden pazartesi eşim yokken yapayım diyorum. bazen çok umutsuz oluyorum, bezen de ya çoğul gebelikse ya çıkarsa diye test yapasım geliyor. psikolojim gel gitlerde şu an

canım bence idrarr testi yapma derim çünkü negatif oluyor ben 13.günümde yaptım negatif çıktı yani adetin gecikmeden doğru sonucu vermiyor ama inşlhh tutmuştur bebişlerimiz benim bugün 14.gün merakla bekliyorum hayırlısı olsun inşlhhhh hakkımızda....

canım bende seninle aynı gün yaptırdım aşılama bugün 14.gün ama korkuyorum adet olucam gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…