güzel cevaplarınız bekliyorum
arkadaşlar merhaba. bugün kontrlüm vardı gittim çok şükür 22 mm çapında 2 adet yumurtam oluşmuş bu gece saat 2:30 da çatlatma iğnesini vurulacağım ama bu kez ovitrelle iğnesini 2 adet vurulacaksın dedi.biri sağ biri sol tarafa uygulacak dedi. cumartesi günü 14:30 da aşılamam yapılacak. birde doktorum rahimde 3 çizgi görüyorum çok güzel dedi bana da gösterdi ama bişey anladım :) bilgisi olan varmı 3 çizgi ne anlama geliyor?
benim aşılama 6 nisanda olmuştu, ilk bir hafta şişkinlik ve sancım vardı. ilk iki gün kanamam oldu. dr 2 gün sonra ilişki demişti uyguladık. bazı arkadaşlara dr progestan vermiş bana hiç bişey vermedi. ilaç kullanmadım. işlemden sonra yarın saat kadar yattım sonra hayatıma devam ettim iş hayatımda dahil olmak üzere. 10. gün idrar testi negatif çıktı bugun yanii 12. günde kan testi yaptım 0.100 çikti değerim. Bazı arkadaşların 12. gün sonuç aldığını gördüm benimki negatif olduguna göre buyuk ihtimal böle gider. Pazar günü falan adet olurum yeni bi süreç başlar büyük ihtimal. Benim olmadı inşallah diğer bekleyen arkadaşlar mutlu olurlar.
benim aşılama 6 nisanda olmuştu, ilk bir hafta şişkinlik ve sancım vardı. ilk iki gün kanamam oldu. dr 2 gün sonra ilişki demişti uyguladık. bazı arkadaşlara dr progestan vermiş bana hiç bişey vermedi. ilaç kullanmadım. işlemden sonra yarın saat kadar yattım sonra hayatıma devam ettim iş hayatımda dahil olmak üzere. 10. gün idrar testi negatif çıktı bugun yanii 12. günde kan testi yaptım 0.100 çikti değerim. Bazı arkadaşların 12. gün sonuç aldığını gördüm benimki negatif olduguna göre buyuk ihtimal böle gider. Pazar günü falan adet olurum yeni bi süreç başlar büyük ihtimal. Benim olmadı inşallah diğer bekleyen arkadaşlar mutlu olurlar.
Canim belki degerin yukselir, 12.gun oldugu icin dusuk cikmis olabilir mi acaba? İnsallah oyledir, degilse de Allah hayirlisini versin. Bugun bir arkadasimla gorustum yumurtalarini aldirmasi gerekicekmis galiba. Onu duyunca sukrettim halime, bizim hic degilse tedavimiz var. Allah dermansiz dert vermesin, uzme kendini.
evet ne yazık ki tutmamış, benim de 5 nisandı aşılamam bugün adet oldum12. gün hcg 0,8 çıkmıştı.çooookkk canım sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti, hiç haketmeyen insanlar anne oluyor, sokağa atıyorlar çocuklarını bizler bu kadar para ve emek harcıyoruz allah vermiyor bize, adalet mi bu allahaşkına............
evet ne yazık ki tutmamış, benim de 5 nisandı aşılamam bugün adet oldum12. gün hcg 0,8 çıkmıştı.çooookkk canım sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti, hiç haketmeyen insanlar anne oluyor, sokağa atıyorlar çocuklarını bizler bu kadar para ve emek harcıyoruz allah vermiyor bize, adalet mi bu allahaşkına............
üzülme vardır bir sebebi.. önümüzdeki ay olur inşallah. Benım ilk aşılamamdı klomenle ovitrelle kullanmıştım, senin kaçıncı?
Canim oncelikle yumurtalarin cok iyi buyumus maasallah :) sanirim rahim kalinligiyla ilgili bir durum. Cunku ilk yumurtalara bakiliyor ikinci olarak da rahmin kalinlasmis mi ona bakiyorlar. Eger kalinsa bebislerimiz oraya rahat olarak yerlesicek yani tutunacak oraya. İnsallah hayirlisi olur ve tutar bebegin
merhaba nasılsın musmutlukiz :) doktorun dün söyledikleri beni baya motive ettti sende güzel şeyler yazmışsın inşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder. var mı sende değişiklikler yarın tam 1 hafta olacak :) 14 gün nasıl geçer bilmiyorum rabbim sabır versin inş hepimize
Canim oncelikle yumurtalarin cok iyi buyumus maasallah :) sanirim rahim kalinligiyla ilgili bir durum. Cunku ilk yumurtalara bakiliyor ikinci olarak da rahmin kalinlasmis mi ona bakiyorlar. Eger kalinsa bebislerimiz oraya rahat olarak yerlesicek yani tutunacak oraya. İnsallah hayirlisi olur ve tutar bebegin
merhaba nasılsın musmutlukiz :) doktorun dün söyledikleri beni baya motive ettti sende güzel şeyler yazmışsın inşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder. var mı sende değişiklikler yarın tam 1 hafta olacak :) 14 gün nasıl geçer bilmiyorum rabbim sabır versin inş hepimize
Gunaydin :) bugun ruh halim biraz degisik. Bu isin belirtisi olmadigi icin anlamak cok zor. Aradayim, umutlu da degilim umutsuz datup bebek merkezlerini arastrmaya basliycam bugun. Cunku adetime 7 gun var ve 3. Gunu gitmem gerekicek eger tutmadiysa.
Gunaydin :) bugun ruh halim biraz degisik. Bu isin belirtisi olmadigi icin anlamak cok zor. Aradayim, umutlu da degilim umutsuz datup bebek merkezlerini arastrmaya basliycam bugun. Cunku adetime 7 gun var ve 3. Gunu gitmem gerekicek eger tutmadiysa.
İyi düşünelim iyi olsun inşallah:) umutsuzluğa kapılman için çok erken eminim tüp bebek merkezine gerek kalmayacak rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah
kizlar benim bugun 11. gunum test falan yaptirmadim cunku hic umudum yok. yalniz size soracagim bisey var.ben en erken 29 gunde bir regl olurum ve regli olduktan sonra sancim baslar.bu ay daha 25. gunum olmasina ragmen 3 gundur pis bi karin agrisi ve bulanti yasiyorum. ne bisey yiyebiliyorum ne bi is yapabiliyorum cok kotuyum yaabenim gibi olan varmi kizlar lutfen yardim edinnnn
slm canım allahtan umut kesilmez inşlhhhhh tutunabilmiştir yavrun..aynı gün yaptırmışız bende hala bekliyorum dr adetini bekle dedi bugün 14.gün meraktan çatlıycam ama kasıklarımda da sancı var birkaç gündür hasta olucam diye bir korku var içimde inşlhhhh korktuğum olmaz....
Kızlar, dün aşımamın 12.günü eşimin ısrarı üzerine idrar testi yaptık sonuç negatif
yarın kan testi yaptırıcam , gerçi testte bile adet gecikmesinde sonra uygulayın diyo ama biz acele ettik, nekadar inanmasamda teste yinede moralim bozuldu. Inşallah yarın kan testi olumlu çıkar, eşim benden heyecanlı ...
benim de 9. gün bugün. pazartesi 12. gün idrar testi yapmayı düşünüyorum. ama çok zor duruyorum şu an bile yapmamak için. bi topikte anket yapmışlar, adete 5gün kala idrar testi ile öğrenen 200 küsür kişi varmış. acaba çıkmaz mı diyorum. bugün geç oldu ama haftasonu da eşimin yanında yapmak istemiyorum. çünkü negatifi görünce çok ağlıyorum, eşimi de üzmek istemiyorum. o yüzden pazartesi eşim yokken yapayım diyorum. bazen çok umutsuz oluyorum, bezen de ya çoğul gebelikse ya çıkarsa diye test yapasım geliyor. psikolojim gel gitlerde şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?