Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
15 nisanda aşılama yaptırdım arkadaşlar.doktorum 25 nisanda kan tahlili için gelmemi söyledi.çok heyecanlı ve stresliyim.2 kızım var .o kadar gonal f kullandım yine de sadece 1 yumurtam büyüdü.bugün 5. gün ,çok sabırsızım.yarın dışarı çıktığımda bikaçtane gebelik testi alıp hergün bakıcam.Rabbim hayırlı evlat versin inşallah ama Peygamberimizin kutlu doğum haftasında hamile kalmış olmayı ve bi de oğlum olmasını çok istiyorum.birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar

Evet ama benim doktorum asilamayla oyalanmamiza gerek yok durumunuza tup daha uygun olacak dedi. Kafam karisti ya iyice

canım senin durumunu,tedavini bilmiyorum ama şöyle bi durum var .aşılamanın tutma yüzdesi pek yüksek değil.mesela ben 35 yaşındayım ve doktorum bana aşılamayla %10-15 hamile kalabilirsin dedi.ben yine de denedim ve bekliyorum.bugün 5. günüm.herkesin sorununa ve yaşına göre bu yüzde değişir tabi

Benimde bugün ilk aşılamam yapıldı. Mayıs'ın 4'ünde test yaptırmam istendi. 2 Gün istirahat tavsiye etti hemşire. Bende evde fazla bir iş yapmadan uzanıyorum yada oturuyorum. Kolay bir işlem ama yinede insan ameliyathane kıyafetlerini giyince bi kötü oluyor.

Şimdi şafak saymaya başladım ve umarım hayırlısı ne ise o olsun. 15 Gün meraklı bekleyiş başladı

Son düzenleme:
canım benimde 2-3 gün öle adet sancısı gbi belirtiler vardı. hamilelik belirtileride olabliyyormuş bi umut inaşllah öledir , inşallah hepimiz iyi haberler alırız.

İnsallah hamilesinizdir canim. Benimde asilamam 1 Nisanda yapildi ve cok sükür tuttu.. :) Adet zamanima 3-4 gün kala benimde adet olacakmisim gibi sancilarim oldu. Hamilelik belirtisi olabiliyor bu sancilar :))

bence de beklemeye gerek yok.bildiğim kadarıyla 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendiriyor doktorlar

devlet hastahanelerınde 2 asılama sonrasında tup bebege gecılebılıyor. rapor alıp orda daha uygun fıyata yapılabılıyor. yada rapor alıp ılacları uygun alabııorsun ve asılamayı ozelde yapabılırsınız.

Kizlar eger bu asilamam tutmazsa 1 ay beklemeliyim 2. İcin??

canım ınsallah asılaman tutar. ama soyle bır durum var. asılama ıcın yapılan ıgneler yumurtaların daha cok sayıda olgunlasmasını saglıyor bu ıyı bırsey ama asılama tutmaz catlamayan yumurta olursa onlar kıste donuyor . ıste bu yuzden hemen hemen her asılamadan sonra tutmazsa bır ay beklenıyor.
bende ılk asılamamı yaptırdım ama tutmadı. kıs yuzunden de bu ay beklıyoum 2. asılama ıcın adet olmam lazım ama hala olmadım

Son düzenleme:

canım benimde dün aşılamam yapıldı 3 mayısta baktıracam bhcg ye,Allah ım herkesin gönlüne göre verir inşallah

Canim merhaba, benim yumurtlamayla ilgili bir problemim yok. Hatta doktorum bana igne bile vermek istemedi ama garanti olsun diye verdi. Normalde ben 30 gunde bir regl oluyorum ve her 15.gun yumurtam 20 mm oluyo. Bu ay igne kullandim ama cok dusuk dozla kullandim, 1 tane yumurtam 20 mm oldu ve catlattik. Yani kendi doktorum benim bu duzenimi bildigi icin yapariz dedi. Belki de bana 1 ay bekle diyen doktor bunu bilmedigi icin oyle dusundu. İnsallah tutar da gerek kalmaz ama insan dusunuyor simdiden

ya zaten negatif çıkarsa hem olumsuz sonuca psikolojik olarak hazırlanırım diyorum. kanda baktırıp kesin sonuç negatif derlerse hastanede çok kötü olurum. en iyisi kötü sonuca kendimi alıştırmak. bu yüzden 12.gün idrar testi yapmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaslar aşılamam yapıldı. 10 dinlendirip eve yolladılar. Bugün ve yarın ilişki dedi. İlaç falan vermedi çok ağrım var normalmi?

Kızlar bugün aşılamamın 2. günü, göğsümün alt kısımları dokununca oldukça acıyor. Dün iyi hissetmiyordum kendimi bugünde çok iyi sayılmam. Şişliğim ve kasık ağrım hala var iğnelerden kalma sanırım yumurtalıklardan ve bide doktor bugün ve yarın ilişki vermişti ama yapmadık yarında olacağını sanmıyorum. Zaten bebek istemeye başladıkdan sonra cinsel hayatımız çok berbat oldu bide bugün durumu eşime söylemiştim oralı olmadı bende küstüm ona işte, o kadar stres ve korku yaşadım onunda biraz çabalayıp ilişki olmasını sağlaması gerekmezmiydi? Yarında yapmayız yani biz aşılamayla kalıcaz anlaşıldı, ilişki şansı yükselticekti oysa hazır yumurtalar bu kadar büyüyüp çatlamışken. Neyse bakalım 14 gün daha bekliycez artık. Biraz canım sıkıldı açıkcası bu duruma

Merhaba arkadaslar aşılamam yapıldı. 10 dinlendirip eve yolladılar. Bugün ve yarın ilişki dedi. İlaç falan vermedi çok ağrım var normalmi?

Bana da aşılamanın ertesi günü birliktelik dedi doktorum. Benimde agrılarım oldu hatta oturup kalkamadım bile. Çatlatma ignesinin etkisi sanırım sonra kendiliginden gecti agrılar. İnsaallah hayırlısı ile tutar aşılaman canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…