canım bende seninle aynı gün yaptırdım aşılama bugün 14.gün ama korkuyorum adet olucam gibi....
Kizlar eger bu asilamam tutmazsa 1 ay beklemeliyim 2. İcin??
bence de beklemeye gerek yok.bildiğim kadarıyla 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendiriyor doktorlar
Evet ama benim doktorum asilamayla oyalanmamiza gerek yok durumunuza tup daha uygun olacak dedi. Kafam karisti ya iyice
canım benimde 2-3 gün öle adet sancısı gbi belirtiler vardı. hamilelik belirtileride olabliyyormuş bi umut inaşllah öledir , inşallah hepimiz iyi haberler alırız.
günaydın kızlar bugün saat 1'de aşılamam yapılacak dualarınız bekliyorumEvet ama benim doktorum asilamayla oyalanmamiza gerek yok durumunuza tup daha uygun olacak dedi. Kafam karisti ya iyice
bence de beklemeye gerek yok.bildiğim kadarıyla 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe yönlendiriyor doktorlar
günaydın kızlar bugün saat 1'de aşılamam yapılacak dualarınız bekliyorum
Benimde bugün ilk aşılamam yapıldı. Mayıs'ın 4'ünde test yaptırmam istendi. 2 Gün istirahat tavsiye etti hemşire. Bende evde fazla bir iş yapmadan uzanıyorum yada oturuyorum. Kolay bir işlem ama yinede insan ameliyathane kıyafetlerini giyince bi kötü oluyor.
Şimdi şafak saymaya başladım ve umarım hayırlısı ne ise o olsun. 15 Gün meraklı bekleyiş başladı
canım ınsallah asılaman tutar. ama soyle bır durum var. asılama ıcın yapılan ıgneler yumurtaların daha cok sayıda olgunlasmasını saglıyor bu ıyı bırsey ama asılama tutmaz catlamayan yumurta olursa onlar kıste donuyor . ıste bu yuzden hemen hemen her asılamadan sonra tutmazsa bır ay beklenıyor.
bende ılk asılamamı yaptırdım ama tutmadı. kıs yuzunden de bu ay beklıyoum 2. asılama ıcın adet olmam lazım ama hala olmadım
canım bence idrarr testi yapma derim çünkü negatif oluyor ben 13.günümde yaptım negatif çıktı yani adetin gecikmeden doğru sonucu vermiyor ama inşlhh tutmuştur bebişlerimiz benim bugün 14.gün merakla bekliyorum hayırlısı olsun inşlhhhh hakkımızda....
Merhaba arkadaslar aşılamam yapıldı. 10 dinlendirip eve yolladılar. Bugün ve yarın ilişki dedi. İlaç falan vermediçok ağrım var normalmi?
Merhaba arkadaslar aşılamam yapıldı. 10 dinlendirip eve yolladılar. Bugün ve yarın ilişki dedi. İlaç falan vermediçok ağrım var normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?