Merhaba arkadaslar aşılamam yapıldı. 10 dinlendirip eve yolladılar. Bugün ve yarın ilişki dedi. İlaç falan vermediçok ağrım var normalmi?
Kimse yokmu? Cevap yazının
Kimse yokmu? Cevap yazının
meraba arkadaşlar bende 12 sinde aşılama oldum 26sinı bekliyorum inşallah hepimizin tutar.ben aşılama sonrası idrar yolları enfeksiyonu oldum şimdide gribim ve antibiyotik kullanıyorum ama ümitliyimm:)
canım benimde kasık ağrım oldu zaten aşılamadan önce verdiği iğnelerde oluşmuştu ama aşılamadan sonrada yani dün vardı ve spektrum denilen aletin yarattığı rahatsızlık bugün daha hafif olmakla beraber devam ediyor. Benim doktor pazartesi başlamak üzere 15 tane jel verdi, eğer bebek oluşursa tutunmasınımı ne sağlıyormuş öyle söyledi ama her doktorun tedavi şekli ve hastanın bünyesine göre verdiği ilaç farklı olabilir. Ağrıların çok şiddetli ise doktoruna danış istersen, yani bendede var ama çok diyemem dayanamıyacağım kadar değil.
günaydın arkadaşlar. aşılamamın bugün 3. günü ama ben şimdiden çok umutsuzum. çünkü hastanede sadece 10 dk dinlendirip eve yolladılar. ilaç falan da vermedi doktorum. eve geldim davetsiz misafirlerim geldihatta yatıya kaldılar yani hiç dinlenemedim yatamadım. ne dersiniz aşılamam tutar mı sizce çok moralim bozuk
günaydın arkadaşlar. aşılamamın bugün 3. günü ama ben şimdiden çok umutsuzum. çünkü hastanede sadece 10 dk dinlendirip eve yolladılar. ilaç falan da vermedi doktorum. eve geldim davetsiz misafirlerim geldihatta yatıya kaldılar yani hiç dinlenemedim yatamadım. ne dersiniz aşılamam tutar mı sizce çok moralim bozuk
Bende 15-20 dk. en fazla yattım hastanede, eve gelince düne kadar dinlendim sayılır hep ama işe gitmediğim için yoksa doktora sorduğumda rahat ol demişti yani evde yat dinlen demedide hemşire 2 gün istirahat dedi. Çalışsaydım izin almazdım kesinlikle evdeyim diye kendimi şımarttım bi iş yapmadım, bugün 4. günüm ve nihayet ev kendine geldi ben kalkıncaTutacağı varsa tutacak ama işte bende aynen senin gibi dün bi ara halı kaldırdım sonrası regl olucakmışım gibi hafif ağrım oldu heh işte tutmadı diye umutsuzluğa kapıldım. Bugün jel'e başladım tekrar umutlandım. Beklemek çok zor. Kan testi günüm 4 Mayıs ama ben öncesinde yinede idrar testi yapıcam evde duramam. Ve çift çizgiyi görürsemde resmini çekip koyucam buraya nasıl hasretim o çift çizgiye, daha önceden kullandığım testlerin sayılarını hatırlamıyorum hep tek çizgi hep tek çizgi
Bende 15-20 dk. en fazla yattım hastanede, eve gelince düne kadar dinlendim sayılır hep ama işe gitmediğim için yoksa doktora sorduğumda rahat ol demişti yani evde yat dinlen demedide hemşire 2 gün istirahat dedi. Çalışsaydım izin almazdım kesinlikle evdeyim diye kendimi şımarttım bi iş yapmadım, bugün 4. günüm ve nihayet ev kendine geldi ben kalkıncaTutacağı varsa tutacak ama işte bende aynen senin gibi dün bi ara halı kaldırdım sonrası regl olucakmışım gibi hafif ağrım oldu heh işte tutmadı diye umutsuzluğa kapıldım. Bugün jel'e başladım tekrar umutlandım. Beklemek çok zor. Kan testi günüm 4 Mayıs ama ben öncesinde yinede idrar testi yapıcam evde duramam. Ve çift çizgiyi görürsemde resmini çekip koyucam buraya nasıl hasretim o çift çizgiye, daha önceden kullandığım testlerin sayılarını hatırlamıyorum hep tek çizgi hep tek çizgi
o silik çizgilerin çok net olur inşallah :) rabbim 2 çizgili kırmızılar nasip etsinbugün 8. günüm ama ben de 3 gündür idrar testi yapıyorum.çok silik belli belirsiz 2. çizgi var ama çatlatma iğnesinin etkisi sanırım.umut işte
meraba arkadaşlar bende 12 sinde aşılama oldum 26sinı bekliyorum inşallah hepimizin tutar.ben aşılama sonrası idrar yolları enfeksiyonu oldum şimdide gribim ve antibiyotik kullanıyorum ama ümitliyimm:)
canım erken yaparsan çift çizgiyi görürsün zaten, çatlatma iğnesinin içeriğinde hcg hormonu olduğu için seni yanıltır bence erken yapma, birde ben jeli cumartesi kullanmaya başladım acaba hangimizinki doğru
merhaba :) benden 1 gün önce aşılaman yapılmış rabbim ikimize depozitif sonuçlar almayı nasip etsin. mayısın 4 benimde 14. günüm bende o gün beta hcg baktırıcam inşallah :):) ama doktorum bana jel falan vermedi
Kizlar nolur bana dua edin yarin sabah kan testi yaptiricam. Cok umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?