Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaslar aşılamam yapıldı. 10 dinlendirip eve yolladılar. Bugün ve yarın ilişki dedi. İlaç falan vermedi çok ağrım var normalmi?

canım benimde kasık ağrım oldu zaten aşılamadan önce verdiği iğnelerde oluşmuştu ama aşılamadan sonrada yani dün vardı ve spektrum denilen aletin yarattığı rahatsızlık bugün daha hafif olmakla beraber devam ediyor. Benim doktor pazartesi başlamak üzere 15 tane jel verdi, eğer bebek oluşursa tutunmasınımı ne sağlıyormuş öyle söyledi ama her doktorun tedavi şekli ve hastanın bünyesine göre verdiği ilaç farklı olabilir. Ağrıların çok şiddetli ise doktoruna danış istersen, yani bendede var ama çok diyemem dayanamıyacağım kadar değil.

kizlar bendende sonuc negatif dün lekelenmem oldu doktoru aradim bi kan ver bakalim dedi sonuc 1.2 ne yapalim buda Allahtan.Allahtan gelene ne denirki cok uzgunum ama kismet degilmis... carsamba gitcem doktora buay dinlencem oyle karar aldik.bazen asilamadan sonraki ayda kendiliginden olabiliomus yumurtalar uyarildigi icin.doktor bekliyelim bu ay dedi o yuzden.

günaydın arkadaşlar. aşılamamın bugün 3. günü ama ben şimdiden çok umutsuzum. çünkü hastanede sadece 10 dk dinlendirip eve yolladılar. ilaç falan da vermedi doktorum. eve geldim davetsiz misafirlerim geldi hatta yatıya kaldılar yani hiç dinlenemedim yatamadım. ne dersiniz aşılamam tutar mı sizce çok moralim bozuk

meraba arkadaşlar bende 12 sinde aşılama oldum 26sinı bekliyorum inşallah hepimizin tutar.ben aşılama sonrası idrar yolları enfeksiyonu oldum şimdide gribim ve antibiyotik kullanıyorum ama ümitliyimm:)

meraba arkadaşlar bende 12 sinde aşılama oldum 26sinı bekliyorum inşallah hepimizin tutar.ben aşılama sonrası idrar yolları enfeksiyonu oldum şimdide gribim ve antibiyotik kullanıyorum ama ümitliyimm:)

Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah aşılama yaptıranların yorumuna baktım hep dinlenmişler falan ya ben dinlenemediğim için tutmaz diye düşünüyorum. senin de 4 günün kalmış hayırlısı iolsun inşallah. herhangibi bir farklılık var mı ?

bende çok dinlenmedim misafir ağırlamadım ama evde de yattmadım her işimi yaptım aşılama öncesi nasılsa şimdide öyleyim..bende ilk günden beri kasık ağrısı ve ağırlığı var ama idrar yolu enfeksiyonundanda olabilir..onun dışında belirgin bi belirti yok sabırsızlıkla cuma gününü bekliyorum:)

Rabbim nasip ettikten sonra ,izin verdikten sonra tutuyor arkadaşlar .sakın dinlenemedim diye moralinizi bozmayın .aşılama olan pekçok kişinin yorumlarını okudum.aşılamadan 10 dk sonra kalkıp normal hayatına dönen ,hatta seyehat eden ,ev işinde de yorulan ama aşılaması tutanlar var.mesela aşılamadan sonra 2 saat hastanede yatan ,evde de bi bardak bile kaldırmadan sonuç alana kadar yatan ama aşılaması tutmayan var.ben de 15 nisanda yaptırdım ve perşembe günü gidip kan tahlili yaptırıcam.herşeye rağmen umutluyum

canım o jelden banada verdi dr

arkadaşım bunlar hep sebep oluyor, sebepsiz hiçbirşey olmuyor dua etki Allah ım hayırlısıyla nasip etsin, yoksa 24 saat amuda kalksanda herşey olacağına varır

Bende 15-20 dk. en fazla yattım hastanede, eve gelince düne kadar dinlendim sayılır hep ama işe gitmediğim için yoksa doktora sorduğumda rahat ol demişti yani evde yat dinlen demedide hemşire 2 gün istirahat dedi. Çalışsaydım izin almazdım kesinlikle evdeyim diye kendimi şımarttım bi iş yapmadım, bugün 4. günüm ve nihayet ev kendine geldi ben kalkınca Tutacağı varsa tutacak ama işte bende aynen senin gibi dün bi ara halı kaldırdım sonrası regl olucakmışım gibi hafif ağrım oldu heh işte tutmadı diye umutsuzluğa kapıldım. Bugün jel'e başladım tekrar umutlandım. Beklemek çok zor. Kan testi günüm 4 Mayıs ama ben öncesinde yinede idrar testi yapıcam evde duramam. Ve çift çizgiyi görürsemde resmini çekip koyucam buraya nasıl hasretim o çift çizgiye, daha önceden kullandığım testlerin sayılarını hatırlamıyorum hep tek çizgi hep tek çizgi

canım erken yaparsan çift çizgiyi görürsün zaten, çatlatma iğnesinin içeriğinde hcg hormonu olduğu için seni yanıltır bence erken yapma, birde ben jeli cumartesi kullanmaya başladım acaba hangimizinki doğru

bugün 8. günüm ama ben de 3 gündür idrar testi yapıyorum.çok silik belli belirsiz 2. çizgi var ama çatlatma iğnesinin etkisi sanırım.umut işte

merhaba :) benden 1 gün önce aşılaman yapılmış rabbim ikimize depozitif sonuçlar almayı nasip etsin. mayısın 4 benimde 14. günüm bende o gün beta hcg baktırıcam inşallah :):) ama doktorum bana jel falan vermedi

hayırlısı olsun, bende 17. sinde 2. aşılamamı oldum. seninle aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse bende aşılamadan bir kaç gün önce hastalandığım için antibiyotik kullandım mecburen yani aşılama sırasında hala kullanıyordum sonra o bitti tam iyileştim derken aşılamanın 3. günü sistit başladı hala devam ediyor bugün kan geldi çok sıkıntım var acaba aşılamadan dolayı idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirmiyiz? ben arka arkaya ilişiki olduğu için olabileceğini düşündüm ama...

Ben geçtiğimiz cuma günü aşılama oldum, bugün 5. gün. Bana doktor cumartesi pazar ilişki, pazarteside jel verdi. Her doktorun tedavisi farklı oluyor herkeze jel verilmiyo sanırım okuduklarımdan öyle anlıyorum. Benim test zamanım 4 Mayıs, hani diyorum bari son 3-4 gün kala dayanamayıp test yapabilirim evde umut işte.
Aslında şöle bişey var, sürekli kendimizi dinliyoruz hepimiz bi işaret gelirmi diye, bende bugün tık yok göğüslerde daha az acımaya başladı. Yine umutsuza bağladım. Birde sanki idrar yollarımı üşütmüşüm gibi bi his var içimde henüz sistis gibi olmadım ama olunca içimde hissettiğim şey bugün var, başka tık yok. İşlem esnasında mikropmu kaptım acaba bilemiyorum neden böle hissediyorum. Kasık ağrısı filan bugün hiç yok bende. Beklemek çok zor, hani insan aklından çıkarmak istiyo olumlu yada olumsuz ama beklemek çok kötü..
İnsan okuduklarından bi umutlanıyor bi umutsuzlanıyor

Test tarihlerimiz aynı, umarım hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız. Her doktor farklı tedavi uyguluyor. Jel eğer bebek oluşursa tutunması içinmiş sanırım o kadar heyecanlıydım ve korkuyordumki o esnada doktorun dediklerini yarım yarım hatırlıyorum. Şafak 11 hayırlısı :44:

Kizlar nolur bana dua edin yarin sabah kan testi yaptiricam. Cok umutsuzum

Hayırlısı olsun İnşallah. O umutsuzluk genelde birçoğumuzda oluyor, ben kendimi dinlemekden kafayı yemek üzereyim. Bir gün kasık ağrısı oluyor umutlanıyorum, bugün tık yok mesela umutsuzlanıyorum. Umarım yarın çok güzel bir haber verirsin bizlerede moral olur, bizleri haberdar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…