Kizlar nolur bana dua edin yarin sabah kan testi yaptiricam. Cok umutsuzum
Kızlar benimde aşılamada 5. Günüm. Hiçbir ilaç kullanmıyorum dünden beri devam eden yoğun sarı renkte bir akındım var sizce normal mi? Ve çok şiddetli bel ve sırt ağrısı
doktorumu aradım normal dedi ama ne bilim pek ikna oladım aşılama yapan arkadaşlara da sormak istedimakıntının sarı ve yoğun olması enteresan geldi bana doktoruna sormalısın bence
canım hemen moralini bozma sen ayın 13.de yaptırmamışmıydın aşılamanı? 14. gün cumartesiye denk geliyordu öyle konuşmuştuk. yani biraz erken baktırmışsın. cumartesi kan testini tekrarla hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlar selam. Sonucum 0.69, yani negatif. Doktorumu aradim aslinda negatif ama cok dusuk degil degerin, adetine kadar bekle gecikirse tekrar yaptir dedi. Kafam karisti ya. Boyle bisey yasayan var mi??
Kızlar benimde aşılamada 5. Günüm. Hiçbir ilaç kullanmıyorum dünden beri devam eden yoğun sarı renkte bir akındım var sizce normal mi? Ve çok şiddetli bel ve sırt ağrısı
hayırlısı inşallah canım yaa benim pek umudum yokta eşim çok hevesli :) rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah :d bel ve sırt ağrım beni rahatsız ediyorbendede hafif sarı bir akıntı var ama benimki jelden diye düşünüyorum. Benim 6. Günüm ve dünde bugünde hiç bir belirti yok, sadece dışarı çıkıcaktım halim yoktu çıkmadım hani halsizlikde belirtidirya (benimki tembellik ama işte hamileliğe yormak istiyorumya ) ondan çıkmadım. Iğnelerin etkisi geçiyor heralde ağrılar filanda hiç kalmadı dün sistis gibi içimde bi his vardı bugün oda yok tık yok
1 mayısta çalışmayacağım evde olacağım test yapmsam mı diyorum 11. Gün oluyo çıkar mı sence?hayırlısı inşallah canım yaa benim pek umudum yokta eşim çok hevesli :) rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah :d bel ve sırt ağrım beni rahatsız ediyorakıntınında devam etmesi bilmiyorum hayırlısı
1 mayısta çalışmayacağım evde olacağım test yapmsam mı diyorum 11. Gün oluyo çıkar mı sence?
çok haklısın canım beklemek kadar zor olan yok. Ben çok sabırsız bir insanım ve dua ederken hep rabbim beni beklemekle terbiye etme diye dua ederim ama rabbim şüphesiz bizden daha iyi bilir. Ben birde çalışıyorum zaman hiç geçmiyor aşılama yaptığımıda kimse bilmiyor. Sıkıntıdan patlıcamaslında en güzeli beklemek, şimdi erken diye pozitif olan sonuç bile negatif çıkıp bizim moralimizi bozabilir. Bide tedavi sonucunda hamilelik hormonu salgılıyo olabilirmişiz o yüzden idrar testinde pozitif çıksada soru işareti olucak. En iyisi beklemek, tekrar tekrar kan testi yaptırmakdansa gününde yaptırmak daha iyi bence ama sen bilirsin. Hem erken testlerde değerde düşük çıkıyormuş ve sonuç ne hamilesin nede değilsin oluyomuş hepden kafa karıştırabilir. Bende kafamdan çıkarmak istiyorum olumlu yada olumsuz, çok sıkıntılıyım ve beklemek çok zor vakit günler geçmiyor. Normalde 1 hafta çabucak geçer ama daha 6. Gündeyim sanki 2 aydır bekliyorum
mesala uyusak uyusak :) sonra bir kalksak test tarhimiz gelmiş olsa sonuçlarımız da hep pozitif çıksa ikizlerimiz olsa :d ne güzel oluraslında en güzeli beklemek, şimdi erken diye pozitif olan sonuç bile negatif çıkıp bizim moralimizi bozabilir. Bide tedavi sonucunda hamilelik hormonu salgılıyo olabilirmişiz o yüzden idrar testinde pozitif çıksada soru işareti olucak. En iyisi beklemek, tekrar tekrar kan testi yaptırmakdansa gününde yaptırmak daha iyi bence ama sen bilirsin. Hem erken testlerde değerde düşük çıkıyormuş ve sonuç ne hamilesin nede değilsin oluyomuş hepden kafa karıştırabilir. Bende kafamdan çıkarmak istiyorum olumlu yada olumsuz, çok sıkıntılıyım ve beklemek çok zor vakit günler geçmiyor. Normalde 1 hafta çabucak geçer ama daha 6. Gündeyim sanki 2 aydır bekliyorum
mesala uyusak uyusak :) sonra bir kalksak test tarhimiz gelmiş olsa sonuçlarımız da hep pozitif çıksa ikizlerimiz olsa :d ne güzel olur
sıkıntısını çektiğim için seni o kadar iyi anlıyorum ki ama yine de rabbime hamd olsun. Inşallah birbirimize ettiğim dualar makbul bir saate gelir ve kabul olur. Rabbim en kısa zamanda göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar nasip etsin. (amin) özel değilse eğer merak ettim başına gelen aksilikler aşılama ile ilgilimi?ya eveeeeeeeet bende bunu istiyorum. Masamda dağ gibi iş var ama odaklanıp çalışamıyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor sadece kk ya takılıyorum ama aslında bazen buraya bu kadar çok takılmak doğru mu şu günlerde diye de düşünüyorum. çünkü başka bir şey düşünemiyorum. Benim başıma bir kaç aksilik geldi ya bu aşılamada içimde korku var çok. Umutsuz değilim ama korkuyorum. Allahım bu kadar yürek evlat hasretiyle çarpıyor ne olur dualarımızı kabul et hepimizie sağlıklı, hayırlı evlatlar naspi et.
mesala uyusak uyusak :) sonra bir kalksak test tarhimiz gelmiş olsa sonuçlarımız da hep pozitif çıksa ikizlerimiz olsa :d ne güzel olur
ya eveeeeeeeet bende bunu istiyorum. Masamda dağ gibi iş var ama odaklanıp çalışamıyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor sadece kk ya takılıyorum ama aslında bazen buraya bu kadar çok takılmak doğru mu şu günlerde diye de düşünüyorum. Çünkü başka bir şey düşünemiyorum. benim başıma bir kaç aksilik geldi ya bu aşılamada içimde korku var çok. umutsuz değilim ama korkuyorum. Allahım bu kadar yürek evlat hasretiyle çarpıyor ne olur dualarımızı kabul et hepimizie sağlıklı, hayırlı evlatlar naspi et.
sıkıntısını çektiğim için seni o kadar iyi anlıyorum ki ama yine de rabbime hamd olsun. Inşallah birbirimize ettiğim dualar makbul bir saate gelir ve kabul olur. Rabbim en kısa zamanda göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar nasip etsin. (amin) özel değilse eğer merak ettim başına gelen aksilikler aşılama ile ilgilimi?
AMİN....... Bende şuan çalışmıyorum evde vakit hiç geçmiyor çalışmak daha iyi sanki vakit daha çabuk geçer diyorum ama demekki çalışıncada geçmiyor beklemek zor.
Benim sadece eşim biliyor aşılamamı, anneme tedaviyi söylemiştim ama baktımki çok soruyor sürekli bende önümüzdeki aya ertelendi dedim. Pozitif olursa sürpriz olur. Yani sadece eşime söylediğim için haliyle mesela ben birileriyle paylaşmak istiyorum. Bu hissi ancak yaşayan anlar ve burada birbirimize destek oluyoruz diye düşünüyorum. Ben KK'ya girmesemde aklımdan çıkaramıyorumki, eşimle her 5 cümlenin 4'ünde bebek var, içimde çok umut yok tutmayanları okuyunca birde vücudumdaki hisler kaybolunca umutsuzluğa kapılıyorum malesef.. Haberler gösteriyordu dün bir kadın hastanede bebeğini bırakıp kaçmış, nasıl bir dünyaki kimine ödül olan kimine eziyet oluyo demekki. Hakkımızda hayırlısı olsun, hayırlısıysa olsun İnşallah
AMİN. Özel değil canım yazmıştım daha önce hasta oldum bademciklerim şişti aşılamadan bir kaç gün önce bütün kışı burnum bile akmadan geçirdim oysaki antibiyotik kullanmak zorunda kaldım aşılama sırasında hala hastaydım ve antibiyotik kullanıyordum onu atlattım. aşılamadan 3 gün sonra sistit oldum ama nasıl bir sistit anlatamam normalde benimki kronik sık olur özellikle ilişki sonrası başlar ama bol su içerim sıcak su torbası falan antiseptik ile kesilir 1 gün sonra,alıştım yani. fakat bu sefer geçmek bilmedi idrarımdan kan gelmeye başladı o derece yani daha bugün iyiyim biraz. ben sakındıkça kendimi aksilikler oldu böyle bugün idrar testi yaptırdım mikrobik değil çok şükür. böyle işte. oyüzden aşılama sonucu bu sebeplerle negatif olacak diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?