Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bu arada benim bel ağrım devam etmekte ve bugün göğüslerim acımaya başladı

günaydın canım bende hemen ilk fırsatta açıyorum... Amin inşallah dualarımız kabul olur. ben pcos'um ama yumurtlama ve adet düzenimde sorun yoktu. sadece kiloluydum ve insülin direnci prblemim vardı. Rahim vs. herşey normal. 9 yıllık evliyim ama son 4 yıldır uğraşıyoruz çocuk için 2 yıl kendimiz denedik olmadı sonra yumurta takibi klomen ve glukofage ile denedik olmadı sonra ben geçen sene kilo vermeye karar verdim 24 kilo verdim. 15 kilo falan verdiğimde kendiliğinden hamile kaldım ama kimyasalmış düştü. Netice olarak sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi koyuldu ve aşılamaya karar verdik. yaşım 31 olduğu için acele ediyorum çünkü ben kalabalık bir aile olmak ve en az 3 çocuk olsun istiyorum. Allah kısmet ederse tabi.

anladım canım bizde de sorun aynı sebepsiz infertilite ben daha 19 aylık evliyim ama ilk 3 ay hap ile korundum yaklışık 15 aydırda rabbimden bebek istiyoruz adetlerim düzenli yumrtlama normal sprem tahlilleri çok iyi ama olmuyor. 4 defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldam ama olmad işte bu ay aşılamaya geçtik. ama muhtemelen aşılamda olmayacak heralde çünkü göğüslerim acımaya başladı adet belirtilerim yani bu arada yaşım da 26:) 5 gün önce 26 oldum. doğum günümde aşılamam yapıldı. bende pak zayıf sayılmam 64 kiloyum zayıflasam acaba hamile kalabilirmiyim

sen çok iyi bir zamanda karar vermişsin çocuğa yaş olarak önünde zamanın var keşke bende 26 olsam şimdi bu kadar korkmazdım. hsg filmi (rahim filmi yani) çektirdiniz mi? Ayrıca olumsuz düşünme, ben bunca zaman hep olumsuz düşündüm hani kendimi umutlandırıp sonra hayal kırıklığı yaşamayayım diye sonra düşündüm ve dedimki sonuç negatif olduğunda ne kadar kendini hazırlamaya çalışsanda hayal kırıklığı yaşanıyor neden bu süreci kendime zehir edeyim dedim. Hem olumlu düşünceye vücudun daha iyi reaksiyon verdiğini Allah'ın izniyle bebeklerimizin de daha rahat oluşacağını düşünüyorum. Hiç belli olmaz gögüs ağrısı ve bel ağrısı da hamilelik belirtisi olabiliyor, bende de bu ay gögüs ağrısı ve şişkinliği dışında hiç belirti yok örneğin. Ama yinede umutluyum. Kırmızıyı görmedikçe umudu kaybetmeyelim derim. kilo konusu ise doktorların hep vurguladığı birşey sadece gebelik değil kendi sağlığın için gerekli benim bir çok arkadaşım kilolu hamile kaldı hemde hiç uğraşmadan. Ben kilo verdim ama genede olmuyor yani Allah bilir o vereceği zamanı biliyor inşallah sabredenlerden oluruz mükafatını Yüce Rabbim misliyle verir inşallah

sağloasın canım inan burda olmak beni rahatlatıyo tedavi sürecini kimseyle paylaşmadığım için burda dertleşiyorum işte iyi ki varsınız :) hsg çekildi herşey normal tüpler açık yumurtalıklar süper hatta doktorum tıbben sizin gebeliğinize engel hiçbir durum yok diye işte bizde aşılamaydı vs. vesile azıyoruz rabbimin ol demesini bekliyoruz. hak ol desin olur inşallah

benim sisitit sorunum devam ediyor kızlar, doktor da pazartesiye kadar yokmuş dün kendim bir idrar tahlili yaptım mikrop görünmüyor nedir bu anlamadım hala geçmiyor :105:

bu arada benim bel ağrım devam etmekte ve bugün göğüslerim acımaya başladı

benim ilk günlerdeki göğüs acımalarım bitmişti bende üzülmüştüm ama dün farkettim dokununca acıyor ilk günlerdeki kadar olmasada.. Bugün kullandığım jelin tamamı iade olmuş, spermlerde böyle çıkıp gitmemişlerdir İnşallah. Jelden sonra yatmakmı lazım acaba :44:

Bugün tets aldım dursun evde diye ( evdekiler bitmiştii... ), eczacı bana erken sonuç veren testi gösterdi. İlişkiden 5 gün sonrasına kadar önce kesin sonuç veriyormuş ama almadım ondan. Hem bizim hormonlarla oynandı şuan yanlış çıkabilir hemde inanırmısınız sonucu görmekdende korkuyorum şimdi kesin çıkıyo diyince korktum sanırım

Bugün aşışamamım 7günü, şafak 9...........

kelebecik merhaba çok moralim bozuldu kararsızda kaldım yani göğüslerimin 6. günde ağrımaya başlaması iyi mi kötü mü sanki aşılamam tutmadı ve bu ağrılar adet belirtisi gibi geliyo lütfen cevap yazın

Bana iyi gibi geldi. Benimde aşılamadan sonra ağrıyordu yorgan değdiğinde bile, sonra ağrımamaya başladı bende umutsuzluğa kapıldım şimdi dokununca ağrıyor tekrar umutlandım. Moralini bozmanı gerektiren bişey yok canım, regline kaç gün varki senin?

en son 7 nisanda adet gördüm 12 gün var bir sonraki adetime inşallah olmam da yani göğüslerimin ağrıması iyimi diyorsun yaaa vallaa ben manyak oldum :)

en son 7 nisanda adet gördüm 12 gün var bir sonraki adetime inşallah olmam da yani göğüslerimin ağrıması iyimi diyorsun yaaa vallaa ben manyak oldum :)

Canım hassaslaşan şişmiş göğüsler hamileliğin belirtilerinden zaten hep öyle okuyoruz ama bize verdikleri hormon iğnelerinden dolayı acımasınıda acımamasınıda potizit yada negatif sonuca bağlayamayız malesef. Bir sürü yorum okudum hiç belirti olmayıp hamile olanda çok belirtisi olup regl olacakmış gibi olup hamile olanda var.

O manyaklık bendede var, içimde bir umut istiyorum hatta bugün henüz olmayan bebişime pembiş tokalar aldım :2:

ama niye böyle yapıyorsunuz kızlar belirti arayıp strese sokmayın kendinizi
ben daha önce 20 günlük bir gebelik yaşadığım için biliyorum adet tarihi öncesinde adet dönemine ait belirtilerle aynı olan belirtiler dışında bir belirti olmuyor ki dolayısıyla bunu ayırt etmek imkansız gibi bir şey
mesela benim o dönem göğüslerimde standart adet zamanı şişkinliği ve ağrısı dışında uçlarında acıma gibi bir belirtim olmadı
gerçi herkeste farklı olur muhtemelen

bende aşılamanın ilk 2 günü göğüslerimin uçlarında aşırı bir hassasiyet ve ağrı vardı şişlik ve genel olarak ağrıda vardı, birkaç gün önce uçlardaki hassasiyet geçti sadece biraz şiş hissediyorum ve ağrıyorlar ama ben bunu belirti değil ilaçların etkisi olarak yorumluyorum çünkü okuduğum yazılarda genel olarak böyle bir şey var

bence kendinizi belirti arayarak yorumlayarak strese sokmayın bebişlerimizi sıkmayalım

bugünü saymazsak şafak 4 deyim bende

hepimiz bebişlerimize kavuşacağız Allahın izniyle

aşılamada kaç saat dinlenmek gerekiyor

hastanede işlemden sonra hemen kalkılmıyor 10-15 dk yatırıyorlar sonra kalkıp evine gidebiyorsun ben o gün işe gitmedim evde televizyon karşısında dinlendim mesela sonra doktorumda bugün fazla yorma kendini istirahat et demişti
sonraki günlerde de eğilme ani hareketler yapma uzanma koşma ağır kaldırma vs. kedine dikkat yani kısacası

İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın, bizede moral olur
İşte insan sürekli kendini dinliyor ister istemez umut .. Göğsümüz ağrısa bi türlü ağrımasa bi türlü. kafayı yedik sanırım.
Başka şeylerle meşgul olmaya çalışsamda olmuyor kafa hep orada. Hayırlısıyla geçsin şu zamanlarda güzel haberler verelim birbirimize ve artık hamileyim ne giysem, nerde doğum yapsam, hamileyken nasıl güzel olur konularını takip ediyor olsak mutlu mutlu. Tabiki hayırlısıysa olsun.

Son düzenleme:
bugün 8. günüm ama ben de 3 gündür idrar testi yapıyorum.çok silik belli belirsiz 2. çizgi var ama çatlatma iğnesinin etkisi sanırım.umut işte

SiyahBeyaz bir gelişme varmı silik çizgileri görmüşsün 5 gün önce.. İnşallah hayırlısıyla hamilesindir sende bizde tüm isteyenlerde.
Benimde bugün 8.günüm şafak bugünü saymazsak 8

kızlar bugün benim aşılamadan sonra 11. günümdü yarın kan testi yaptıracaktım bu sabah için ise idrar testi yapmaya karar vermiştim
sabah tuvalete kalktığımda bir de ne göreyim adet olmuşum. yerleşme kanaması olabilir umuduyla yinede yaptım idrar testini tabiki negatif
hiç bir adet belirtim yoktu nasıl oldu anlamadım bu kadar erken olmasını. kanama az değil ve karın bel agrısıda başladı kesin adet oldum
çok üzüldüm tabiki ama elden gelen bir şey ben artık tüp bebeğe geçiş yapacağım mecburen. Allah'ım bu sefer ellerimi boş bırakmaz inşallah

Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah yine takip edeceğim sizi.
Allah'a emanet olun

patis üstüne görmek denilen şey olmasın! Bellimi olur regl olup hamile olanlar bile olduğuna göre. Hem idrar testi adet gecikmesinden önce belli olmaz diyor çoğu kişi. Ondan çıkmamıştır belki. Yinede yarın kan testini yaptır, bende az önce girdim ve sen en son 4 günüm kaldı demiştin belki haber vardır diye bakim derken senin yazını okudum. Dur bakalım yarın belki güzel bir haber gelir senden. Herşeyin hayırlısı, bende aynen bu aşılamam olmazsa tekrar denemek yerine tüp bebeğe geçmek istiyorum. Vücudumda hiç bir belirti yok git gide azalan göğüs acıları dışında. Sadece akıntı var ama jelden sanırım. zaman geçsin istiyorum. Bende test aldım ama yapmadım, birkaç gün daha geçsin diyorum moralim bozulmasın diye.
Lütfen hepimiz hayırlı güzel haberler alalım. Dışarda bebek görünce içim gidiyor, beklemek çok zor.

patis bende kendimi tutamadım az önce idrar testini yaptım erken olduğunu bile bile. Bugün 10. gün idrarda çıkmaması normal sanırım ama işte bu tarihdede çift çizgiyi görenler olmuş silikde olsa ondan çok mutsuz oldum bi anda. İlk idrarım değildi bayada su içtiğim bi gün hani idrar yoğunluğunuda azaltmış olabilir ama yinede umudum kırıldı

kelebecik hayırlısı olsun canım daha erken üzülme kırmızıyı görmeden üzülmeye başlama o zaman zaten yeterince üzülüyor insan
biz eşimle dünden önce öyle mutluydukki sürekli birbirimize sırıtıp duruyorduk bir umut olduğunu bilmek bile yetiyordu heyecanımıza sonra hiç beklenmedik anda mazarayı görünce şok oldun anlayamadım bir süre ama kısmet böyleymiş üstüne görme değil canım gayet adet kanaması senin bahsettiğin kanamalar renk ve miktar olarak daha farklı oluyormuş ayrıca sancılı olmuyor genelde ben klasik adet dönemi bel ve karın ağrısı da var
zaten dün hamile olmadığımı anlayınca bir süredir kendimi korumak için yapmadığım işlerimi yaptım ağır kaldırdım falan kendimi deli gibi işe verdim olacağı varsada olmaz zaten bu kadar işten sonra

sen istanbulda'mısın inşallah gerek kalmaz ama eğer tüp olursa neerey gitmeyi düşüüyorsun ben maltepe üniversitesinden prof.Ümit Özekiciye gidiyorum tüb bebek içinde ona giderim diyordum çünkü hocayı çok seviyorum çok tecrübeli ve sakin biri ama hastane ortamı bir felakeket fiyatlar özel hastanelerdeki ile aynı olmasına karşın o hizmeti alamıyorsun bu nedenle bahçeci fulyayı düşünüyorum dün topiğini okudum başarı oranı oldukça yüksek genelde başka yerlerde 1 veya 2. denemesini yapanlar son denemeye bahçeciye gidenler pozitif sonuçla dönüyor ilk denemede de aynı şekilde başarı var hem herkes doktorlardan hemşirelerden ilgi alakava yöntemlerden çok memnun ben olumsuz bir yotum okumadım açıkçası
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…