CANIM GÜNAYDIN SABAH SABAH İŞE GELDİM HEMEN SAYFAYI AÇTIM :) RAbbimin izniyle inşallah sende bende pozitif sonuçlar alacağız inşallah. rabbim tüm evlat isteyenlerin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. sizde sorun neydi neden aşılama yaptırdınız?
CANIM GÜNAYDIN SABAH SABAH İŞE GELDİM HEMEN SAYFAYI AÇTIM :) RAbbimin izniyle inşallah sende bende pozitif sonuçlar alacağız inşallah. rabbim tüm evlat isteyenlerin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin. sizde sorun neydi neden aşılama yaptırdınız?
anladım canım bizde de sorun aynı sebepsiz infertilitegünaydın canım bende hemen ilk fırsatta açıyorum... Amin inşallah dualarımız kabul olur. ben pcos'um ama yumurtlama ve adet düzenimde sorun yoktu. sadece kiloluydum ve insülin direnci prblemim vardı. Rahim vs. herşey normal. 9 yıllık evliyim ama son 4 yıldır uğraşıyoruz çocuk için 2 yıl kendimiz denedik olmadı sonra yumurta takibi klomen ve glukofage ile denedik olmadı sonra ben geçen sene kilo vermeye karar verdim 24 kilo verdim. 15 kilo falan verdiğimde kendiliğinden hamile kaldım ama kimyasalmış düştü. Netice olarak sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi koyuldu ve aşılamaya karar verdik. yaşım 31 olduğu için acele ediyorum çünkü ben kalabalık bir aile olmak ve en az 3 çocuk olsun istiyorum. Allah kısmet ederse tabi.
anladım canım bizde de sorun aynı sebepsiz infertiliteben daha 19 aylık evliyim ama ilk 3 ay hap ile korundum yaklışık 15 aydırda rabbimden bebek istiyoruz adetlerim düzenli yumrtlama normal sprem tahlilleri çok iyi ama olmuyor. 4 defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldam ama olmad işte bu ay aşılamaya geçtik. ama muhtemelen aşılamda olmayacak heralde çünkü göğüslerim acımaya başladı adet belirtilerim yani bu arada yaşım da 26:) 5 gün önce 26 oldum. doğum günümde aşılamam yapıldı. bende pak zayıf sayılmam 64 kiloyum zayıflasam acaba hamile kalabilirmiyim
sağloasın canım inan burda olmak beni rahatlatıyo tedavi sürecini kimseyle paylaşmadığım için burda dertleşiyorum işte iyi ki varsınız :) hsg çekildi herşey normal tüpler açık yumurtalıklar süper hatta doktorum tıbben sizin gebeliğinize engel hiçbir durum yok diye işte bizde aşılamaydı vs. vesile azıyoruz rabbimin ol demesini bekliyoruz. hak ol desin olur inşallahsen çok iyi bir zamanda karar vermişsin çocuğa yaş olarak önünde zamanın var keşke bende 26 olsam şimdi bu kadar korkmazdım. hsg filmi (rahim filmi yani) çektirdiniz mi? Ayrıca olumsuz düşünme, ben bunca zaman hep olumsuz düşündüm hani kendimi umutlandırıp sonra hayal kırıklığı yaşamayayım diye sonra düşündüm ve dedimki sonuç negatif olduğunda ne kadar kendini hazırlamaya çalışsanda hayal kırıklığı yaşanıyor neden bu süreci kendime zehir edeyim dedim. Hem olumlu düşünceye vücudun daha iyi reaksiyon verdiğini Allah'ın izniyle bebeklerimizin de daha rahat oluşacağını düşünüyorum. Hiç belli olmaz gögüs ağrısı ve bel ağrısı da hamilelik belirtisi olabiliyor, bende de bu ay gögüs ağrısı ve şişkinliği dışında hiç belirti yok örneğin. Ama yinede umutluyum. Kırmızıyı görmedikçe umudu kaybetmeyelim derim. kilo konusu ise doktorların hep vurguladığı birşey sadece gebelik değil kendi sağlığın için gerekli benim bir çok arkadaşım kilolu hamile kaldı hemde hiç uğraşmadan. Ben kilo verdim ama genede olmuyor yani Allah bilir o vereceği zamanı biliyor inşallah sabredenlerden oluruz mükafatını Yüce Rabbim misliyle verir inşallah
bu arada benim bel ağrım devam etmekte ve bugün göğüslerim acımaya başladı
kelebecik merhaba çok moralim bozuldu kararsızda kaldım yani göğüslerimin 6. günde ağrımaya başlaması iyi mi kötü mü sanki aşılamam tutmadı ve bu ağrılar adet belirtisi gibi geliyobenim ilk günlerdeki göğüs acımalarım bitmişti bende üzülmüştüm ama dün farkettim dokununca acıyor ilk günlerdeki kadar olmasada.. Bugün kullandığım jelin tamamı iade olmuş, spermlerde böyle çıkıp gitmemişlerdir İnşallah. Jelden sonra yatmakmı lazım acaba :44:
Bugün tets aldım dursun evde diye ( evdekiler bitmiştii... ), eczacı bana erken sonuç veren testi gösterdi. İlişkiden 5 gün sonrasına kadar önce kesin sonuç veriyormuş ama almadım ondan. Hem bizim hormonlarla oynandı şuan yanlış çıkabilir hemde inanırmısınız sonucu görmekdende korkuyorum şimdi kesin çıkıyo diyince korktum sanırım
Bugün aşışamamım 7günü, şafak 9...........
kelebecik merhaba çok moralim bozuldu kararsızda kaldım yani göğüslerimin 6. günde ağrımaya başlaması iyi mi kötü mü sanki aşılamam tutmadı ve bu ağrılar adet belirtisi gibi geliyolütfen cevap yazın
en son 7 nisanda adet gördüm 12 gün var bir sonraki adetime inşallah olmam dabana iyi gibi geldi. Benimde aşılamadan sonra ağrıyordu yorgan değdiğinde bile, sonra ağrımamaya başladı bende umutsuzluğa kapıldım şimdi dokununca ağrıyor tekrar umutlandım. Moralini bozmanı gerektiren bişey yok canım, regline kaç gün varki senin?
en son 7 nisanda adet gördüm 12 gün var bir sonraki adetime inşallah olmam dayani göğüslerimin ağrıması iyimi diyorsun yaaa vallaa ben manyak oldum :)
aşılamada kaç saat dinlenmek gerekiyor
bugün 8. günüm ama ben de 3 gündür idrar testi yapıyorum.çok silik belli belirsiz 2. çizgi var ama çatlatma iğnesinin etkisi sanırım.umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?