Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar benmde bugun ilk asılamamın 4. günü ama sanki adet olucakmışım gibi belim bacaklarım karnım agrıyor ve cok akıntım oluyor su gibi sürekli sizde de oldumu cevplarsanız sevinirim :26:

bende çok rahatsızdım bugün nerdeyse tüm gün yattım diyebilirim yarında iş var inşallah yarına kalmaz bu ağrılar sızılar...

arkadaşlar ben yeditepe de 21 şubatta 2. aşılamamı oldum, dün 15. gündü aşılamadan sonra, bhcg değerim 64,88 çıktı...yarın tekrar yaptırcam...inş. bu sefer olmuştur....

yok ya bana ne jel ne prgstan hiç ilaç vermedi kaderime terk etti beni sanırım

Aynur Hanım'a devam ediorum canım , hayırlısı olsun bekle tabi insallah yüzün güler bu defa.. Sen lucrin ve gonal f le mı asilama oldun? Kac yumurtan oluştu kac mm de çatlattı??

bende lucrin ile başlayacaktım ama kist vardı onunla başlayamadık. o yüzden sadece gonal f ve ovitrelle vurundum.1 tane yumurtam vardı ve 21 mm olduğu gün çatlatmayı vurundum.

canım benimn evde net bozuk o yüzden giremedim. benimde bugün regl tarihim.

Kızlar beni de aranıza alın , 8 Martta ilk aşılamamı oldum. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok , sol tarafta 3 yumurta vardı , test tarihim 23 Mart dediler nasıl bekliyecem bilmiyorum , bende hiçbir belirti yok , Gerçi bugün 4. günüm.aysun seninle aynı gün aşılama olmuşusz belirti var mı sende ?

arkadaşlar ben yeditepe de 21 şubatta 2. aşılamamı oldum, dün 15. gündü aşılamadan sonra, bhcg değerim 64,88 çıktı...yarın tekrar yaptırcam...inş. bu sefer olmuştur....

canım hayırlı olsun inşallah değerin yükselir ama bu değere göre hamilesin , Belirtilerin nelerdi bizimle paylaşırmısın ? Birde idrar testinde çıktımı kaçıncı günde ?Bende 8 Martta yaptırdım aşılamamı beklemedeyim ama belirti yok henüz

kızlar bugün 2. kan testini yaptım, 164.88 çıktı. yani hamilelik var :) fakat sevinemiyorum 10 gün sonra kesesi görünecek o yüzden yine beklicem. şuan kasıklarım ara ara sancılı bir şekilde ağrıyor. tıpkı adet öncesi belirtilerin hepsi var. idrar tsti için erken fakat ben de tabiki dayanamayıp yaptım, çok silik bir çizgi çıktı. idrara güvenmeyin çünkü 10 gün sonra belli oluyomuş. ama bhcg kesin sonuç veriyor. ben ilk aşımalada çok kafaya taktım. ikincisinde de rahat oldum hatta bundan sonra tüp bebek dedi doktor. ama bence doğru zaman önemli ve yumurta olgunluğu önemli. ben her şey net olunca, keseyi gördüğüm zaman size tekrar yazarım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

test için çok erken bir tarih, sen testini 23 martta yaptırsan daha net sonuç alırsın, çünkü mutlaka bir test daha istiyolar 17. gün.

canım çok tebrik ederim , Allahım hayılrısı ile kucağına almyaı nasip etsin darısı bize artık , benim adet öncesi hiç belirtim olmaz ,şuanda da belirtim yok ,Allahtan umut kesilmez 12.gün yapmayı düşünüyorum

pööööfff vakit geçmiyor sanki bugun 5. günüm sancım geçti ama belim agrıyor beklemek ne zormuş kafayı sıyırcam bi diyorum tuttcak inş hamile olacam bi diyom yok yok gene tutumaz olmaz laaaaaaa alllah yıllardır bekleyenlere yardım etsin kimsede bişi yazmıyo herkes nerede

canım belirti filan olacak diye düşünme... yanıltıcı olabiliyor çünkü... ilk aşılamamda tüm belirtiler vardı ama sonuç (-) ti...
hiiiiççç endişe etme bana 20 sinde test yaptır dedi doktorum ... sancım var adet sancısı gibi

canım bana 23 Mart yaptır dedi testi bende 8 martta oldum. Olmazsa bende 20 sinde yaptırırım .

Canım test yaptın mı??

canım bu sabah testi yaptım negatif çıktı öğlenleyinde kırmızılar geldi tutmadı aşılamam doktorumu aradım adet bitimi çağırdı bu cumartesi gideceğim bakalım nasıl devam edeceğiz. sen yapmadın mı test inşallah senin aşılaman tutmuştur bebeğin seninledir.

benimde negatif canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…