merhabalarbenmde bugun ilk asılamamın 4. günü ama sanki adet olucakmışım gibi belim bacaklarım karnım agrıyor ve cok akıntım oluyor su gibi sürekli sizde de oldumu cevplarsanız sevinirim :26:
canım benim bugün 13. gün hala belirgin bi değişiklik yok bi kaç gündür akıntım olmaya başladı göğüslerim hassas. ama öyle ilk günlerde hiç bir değişiklik yoktu ilk zamanlar akıntım çok azdı progestan kullanıyor musun ben jel olarak onu a kullanıyorum canım inşallah aşılaman tutar bende test için gün sayıyorum
Aynur Hanım'a devam ediorum canım , hayırlısı olsun bekle tabi insallah yüzün güler bu defa.. Sen lucrin ve gonal f le mı asilama oldun? Kac yumurtan oluştu kac mm de çatlattı??
SEDACAN canım ne var ne yok neredesin seninle aynı gün aşılama olduk bi değişiklik var mı bu gün benim adet tarihim hala gelen giden yok ama olcam diye çok endişeleniyorum bi belirti bi his de yok senin adet tarihin ne zaman.
arkadaşlar ben yeditepe de 21 şubatta 2. aşılamamı oldum, dün 15. gündü aşılamadan sonra, bhcg değerim 64,88 çıktı...yarın tekrar yaptırcam...inş. bu sefer olmuştur....
canım hayırlı olsun inşallah değerin yükselir ama bu değere göre hamilesin , Belirtilerin nelerdi bizimle paylaşırmısın ? Birde idrar testinde çıktımı kaçıncı günde ?Bende 8 Martta yaptırdım aşılamamı beklemedeyim ama belirti yok henüz
bende lucrin ile başlayacaktım ama kist vardı onunla başlayamadık. o yüzden sadece gonal f ve ovitrelle vurundum.1 tane yumurtam vardı ve 21 mm olduğu gün çatlatmayı vurundum.
Kızlar beni de aranıza alın , 8 Martta ilk aşılamamı oldum. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok , sol tarafta 3 yumurta vardı , test tarihim 23 Mart dediler nasıl bekliyecem bilmiyorum , bende hiçbir belirti yok , Gerçi bugün 4. günüm.aysun seninle aynı gün aşılama olmuşusz belirti var mı sende ?
anladım canım, benim fazla yumurtam oluştuğu icin, tedaviyi bitirdik.
canım belirti filan olacak diye düşünme... yanıltıcı olabiliyor çünkü... ilk aşılamamda tüm belirtiler vardı ama sonuç (-) ti...
hiiiiççç endişe etme bana 20 sinde test yaptır dedi doktorum ... sancım var adet sancısı gibi
anladım canım ne kullandınız ki o kadar çok yumurta oldu
Canım test yaptın mı??
canım bu sabah testi yaptım negatif çıktı öğlenleyinde kırmızılar geldi tutmadı aşılamamdoktorumu aradım adet bitimi çağırdı bu cumartesi gideceğim bakalım nasıl devam edeceğiz. sen yapmadın mı test inşallah senin aşılaman tutmuştur bebeğin seninledir.
benimde negatif canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?