lucrin ve gonal f . 8 gun gonalf kullandım bole oldubaşka bi zamana kaldı cok üzüldüm
ben doktorumu değiştirdim sen ne yapmayı düşünüyorsun??
ben doktorumu değiştirdim sen ne yapmayı düşünüyorsun??
değiştirdim bende canım, bana direk tup bebek icin cok uygun yumurtaların olgun dedi bilmem ne , daha gitmem. Jasmin hanim var jasmin karpuzoglu ona bi gidicem canım o iyimis.. Sen napcan kimi buldun
bende artık gitmiyorum. 1 yıldır gidiyorum geçen yıl mart ayında başladım tedaviye ama bir sonuç yok. 1 yıl oldu tam. O yüzden bıraktım. şimdi ise tüp bebek için araştırma yapıyorum. Daha kafamda bi dr. Yok ama araştırıyorum. Birbirmimizi haberdar edelim de.
bende artık gitmiyorum. 1 yıldır gidiyorum geçen yıl mart ayında başladım tedaviye ama bir sonuç yok. 1 yıl oldu tam. O yüzden bıraktım. şimdi ise tüp bebek için araştırma yapıyorum. Daha kafamda bi dr. Yok ama araştırıyorum. Birbirmimizi haberdar edelim de.
canım belirti filan olacak diye düşünme... yanıltıcı olabiliyor çünkü... ilk aşılamamda tüm belirtiler vardı ama sonuç (-) ti...
hiiiiççç endişe etme bana 20 sinde test yaptır dedi doktorum ... sancım var adet sancısı gibi
canım bana 23 Mart yaptır dedi testi bende 8 martta oldum. Olmazsa bende 20 sinde yaptırırım .
canım bu sabah testi yaptım negatif çıktı öğlenleyinde kırmızılar geldi tutmadı aşılamamdoktorumu aradım adet bitimi çağırdı bu cumartesi gideceğim bakalım nasıl devam edeceğiz. sen yapmadın mı test inşallah senin aşılaman tutmuştur bebeğin seninledir.
arkadaşlar ben yeditepe de 21 şubatta 2. aşılamamı oldum, dün 15. gündü aşılamadan sonra, bhcg değerim 64,88 çıktı...yarın tekrar yaptırcam...inş. bu sefer olmuştur....
Kızlar kimse yok mu ? Şafak sayan benim aşılamadan sonra 7. günüm .Beklemede olan varmı benim gibi? Belirti var mı sizlerde? Hadi birileri cevap yazsın
cnm benimde 7. günüm aşılamadan sonra sende negibi belirtiler var bende kasık ağrısı ve gögüslerde acı dolgunlaşma tedirginim biraz adet sancısımı acaba die
benm 8.günüm heyecanlıyım vakit hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç geçmiyoooorrrr...
Benimde bugün 8. günüm belitin var mı? ne zman test yapıcaksın ?
ya canm dünden beri günde2,3 defa 4,5sn adet sancısı gibi vurup geçiyor... göğüslerim zaten ilk ginden beri şiş ağrıyor... karnım da şiş. bilmiyorum ama vakit geçtikçe korkum artıyor dr 25 martta gel dedi ama ben 7 martta aşılama oldum yani ozamana kadar belli olur olumlu olumsuz. israr testide yapmaya korkuyorum hep tek çizgi ye alışmışım çift çizgi imkansız gibi gelio uzattım ama bilmiyorum sen nezaman yapmayı düşünüyosun canım
S.a. bende 3 yıl aradan sonra ilk aşılamamı yaptıracağım bu cumartesi...çok heyecanlıyım...çok tedirginim...Rabbim hepimize hayırlısını versin...dualarım sizinle...
kızlar beni de aranıza alın..bugün yapıldı aşılamam..çooook beklicem
beklemek çok zor benim de 7 martta yapıdı
canım 25 martta kadar hayli belli olur senin sen benden 1gün önce olmuşssun bana 23 martta kanda gebelik yaptır dedi ,ama ben daha erken yaptırsam mı diyorum senin adet günün ne zman canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?