Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben doktorumu değiştirdim sen ne yapmayı düşünüyorsun??

Of zaman geçmiyor. Bugün aşılamanın 5.günü hisbişey hissetmiyorum yaa,olmadımı acaba ?Ne bi kasık ağrısı ne bişey tık yok , zaten adet döneminde de hiç olmaz ağrısız gelir acaba hamileliktede böylemi olur?aysun canım ne yaptın var mı belirti felan ? Bu arada senin adetinin kaçıncı günü benim daha hastalanmama çok var . adetimin 15.günündeyim şuan

değiştirdim bende canım, bana direk tup bebek icin cok uygun yumurtaların olgun dedi bilmem ne , daha gitmem. Jasmin hanim var jasmin karpuzoglu ona bi gidicem canım o iyimis.. Sen napcan kimi buldun

bende artık gitmiyorum. 1 yıldır gidiyorum geçen yıl mart ayında başladım tedaviye ama bir sonuç yok. 1 yıl oldu tam. O yüzden bıraktım. şimdi ise tüp bebek için araştırma yapıyorum. Daha kafamda bi dr. Yok ama araştırıyorum. Birbirmimizi haberdar edelim de.

Kızlar kimse yok mu ? Şafak sayan benim aşılamadan sonra 7. günüm .Beklemede olan varmı benim gibi? Belirti var mı sizlerde? Hadi birileri cevap yazsın

cnm benimde 7. günüm aşılamadan sonra sende negibi belirtiler var bende kasık ağrısı ve gögüslerde acı dolgunlaşma tedirginim biraz adet sancısımı acaba die

Canım tup bebek düşünüyorsan kesinlikle Bursa tup benek merkezinde ozer kutlu dan baskasını tercih etme. Zira esim kabul etse tup bebeği ben ondan baskasına gitmem. Sende araştır ama bu konuda en iyisi o.

inşallah olmuştur canım aynı gün yaptırdık seninle dimi 8 martta ben beklicem 22 sine kadar erken yaptırak istemiyorum geçen sefer 10. günü çağırdı dr koskoca negatif yaşadığım stres cabası zaten bununda tuttuğunu şahsen ben bazı durumlardan dolayı düşünmüyorum o yüzden reglim o zamana kadar gelmezse ancak o zaman yaparım ben salı- çarşamba rel bekliyorum en geç perşembe bu kadar net sizden güzle haberler duyalım inşallahh..

canım bana 23 Mart yaptır dedi testi bende 8 martta oldum. Olmazsa bende 20 sinde yaptırırım .

bende 8 martta oldum 22 sinde yaptırcam ben galiba çünkü cuma oldu aşılamam kanı da cuma mibarek gün yaptırayım dedim reglmi beklicem önce 12. gün olmuştum geçen sefer evde beklemek daha iyi zaten regl olucam biliyorum salıdan itibaren tedbirimi alır beklerim ben olmadı biliyorum çünkü.

yaa canım ne desem bilmiyorum üzgündündür muhakkak Allah'ım hayırlısını hayırlı zamanda versin böyle dua et tevekkülü sabrı elden bırakma o herşeye kadirdir canım gücü kuvveti onda bulursun yine ama pes etme mücadeleyi bırakma öyle bölye elbet olacak.

arkadaşlar ben yeditepe de 21 şubatta 2. aşılamamı oldum, dün 15. gündü aşılamadan sonra, bhcg değerim 64,88 çıktı...yarın tekrar yaptırcam...inş. bu sefer olmuştur....

canım gözün aydınn çok güzel çıkmış değerin. İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

cnm benimde 7. günüm aşılamadan sonra sende negibi belirtiler var bende kasık ağrısı ve gögüslerde acı dolgunlaşma tedirginim biraz adet sancısımı acaba die

canım bende hiç belirti yok adet günüme daha çok var zaten 25 Mart şimdiden adet belitisi olmaz da , tuttuğuna dair belirti yok yani sanırım olmadı gene yaaaa

Benimde bugün 8. günüm belitin var mı? ne zman test yapıcaksın ?

ya canm dünden beri günde2,3 defa 4,5sn adet sancısı gibi vurup geçiyor... göğüslerim zaten ilk ginden beri şiş ağrıyor... karnım da şiş. bilmiyorum ama vakit geçtikçe korkum artıyor dr 25 martta gel dedi ama ben 7 martta aşılama oldum yani ozamana kadar belli olur olumlu olumsuz. israr testide yapmaya korkuyorum hep tek çizgi ye alışmışım çift çizgi imkansız gibi gelio uzattım ama bilmiyorum sen nezaman yapmayı düşünüyosun canım

S.a. bende 3 yıl aradan sonra ilk aşılamamı yaptıracağım bu cumartesi...çok heyecanlıyım...çok tedirginim...Rabbim hepimize hayırlısını versin...dualarım sizinle...

canım 25 martta kadar hayli belli olur senin sen benden 1gün önce olmuşssun bana 23 martta kanda gebelik yaptır dedi ,ama ben daha erken yaptırsam mı diyorum senin adet günün ne zman canım ?

kızlar beni de aranıza alın..bugün yapıldı aşılamam..çooook beklicem

canım 25 martta kadar hayli belli olur senin sen benden 1gün önce olmuşssun bana 23 martta kanda gebelik yaptır dedi ,ama ben daha erken yaptırsam mı diyorum senin adet günün ne zman canım ?

şekerim benm dr biraz değişik ya çataldaydım altımdayken söyledi utancımdan bişi diyemedim 40dk falan yattım sonra bikaç bişi sormak için gittim ameliyata gitmişti dedgm gibi zaten ozamana kadar olumlu olumsz belli olur..adet günüm 22 yada 23 mart ama ben üç beş gün sonra gidip test yaparım die düşünüyorum düşünürken geri korkup vazgeçiyorum:)

beklemek çok zor beklememek çok zor bekleyememek çok zor bekletilmek çok zor ömrümün her köşesinde seni bekliyorum haydin orhan Gencebay dinleyelim bu şarkı tam bize göreee:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…