• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılamam iptal yumurtam erken gelişmiş bu ne demek şimdi :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tugok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.587
1
108
İzmir
slm kızlar bugün adetimin 3.günü doktorum yurtdışında ekibinden bir doktora göründüm sağ tarafta 17-18 mm civarı folikül var çok erken gelişmi o nedenle ilaç veremem dedi aşılama olmayabilir sadece takip edip ilişki önerebiliriz diyor ama 2 senedir olmayan şey bu sefer olur mu hiç sanmıyorum... salı günü kendi doktoruma gidicem ama ben bu işten bişey anlamadım. bunu yaşayan varmı neden oluyo ve bu durumda aşılama yaptıran varmı merak ediyorum. yardım ltfffff... :((

canım ya bazen oluyor böyle bir durum.kullandığın ilaçlar çok uyarabiliyor yumurtalarını ve beklenen tarihten önce geliştiği için aşılama işlemi kalıyor.çünkü aşılama için adetin 14.15.günü tercih ediliyor.neyse artık olan olmuş üzülme inşallah önümüzdeki ay sorunsuz bir şekilde aşılaman yapılır

slm kızlar bugün adetimin 3.günü doktorum yurtdışında ekibinden bir doktora göründüm sağ tarafta 17-18 mm civarı folikül var çok erken gelişmi o nedenle ilaç veremem dedi aşılama olmayabilir sadece takip edip ilişki önerebiliriz diyor ama 2 senedir olmayan şey bu sefer olur mu hiç sanmıyorum... salı günü kendi doktoruma gidicem ama ben bu işten bişey anlamadım. bunu yaşayan varmı neden oluyo ve bu durumda aşılama yaptıran varmı merak ediyorum. yardım ltfffff... :((

canım sen en son ne zaman hormon tahlili yapıldı.
e2 reglinin 3, günü kaçtı.

henüz hiç ilaç kullanamamıştım reglimin 3. günü zaten muayene de doktor ilaç veremem yumurta çok erken gelişmiş dedi anlamadım valla bende aşılamam iptal oldu yarın kontrolüm var neler oldu anlıcaz artık...

henüz hiç ilaç kullanamamıştım reglimin 3. günü zaten muayene de doktor ilaç veremem yumurta çok erken gelişmiş dedi anlamadım valla bende aşılamam iptal oldu yarın kontrolüm var neler oldu anlıcaz artık...

tugok gittinmi kontrole ne dedi doktorun.

gittim hayatım küçülmüş diyor doktor kist olduğunu düşünmüştüm ama kendiliğinden küçülmüş sorun yok dedi... ama adetin 6.günüydü aşılama için gfeç kaldık dedi bu ay takip yapacağız o yüzden bir daha ki ay artık aşılama olur inşallah o da olmazsa bakıcaz artık aşılamayla uğraşmaktansa tüpe geçeriz diyorum ben ama kısmet tabi inşallah olur bu arada. gerçi 2 senedir olmadı ama :)

Back
X