hmm bilmiyorum tatlım ya ama o şekildede doktorun yanına nasıl gidicen bi şekilde halletmen lazım
Ben bu işi halledeyim olmayacak böyle :) bi kıl tüy aldırmaktan mikrop kapmam heraldee
öyle kolay anlatmışınki insanın devamlı aşılama olası gelio :))))))yok canım direk rahime bıraktıkların anlamıyosun ha birde kalkınca akarmı diye korkma rahimden geri gelmiyo spermler ama sen yinede dikkat et :) bu arada 7. günüm benimde meraktan çatlamak üzereyim
Ben bu işi halledeyim olmayacak böyle :) bi kıl tüy aldırmaktan mikrop kapmam heraldee
öyle kolay anlatmışınki insanın devamlı aşılama olası gelio :))))))
Allah iyiliğini versin emi
birde kendini sıkmayınca acımıyor derin nefes alacan
aynenbu arada senin ne kadar oldu aşılaman yapılalı kaçıncı günündesin canım :)
13. günüm bugün idrar tahlili yaptım negatif çıktı
birde kan testi yaptır canım ya kanda çıkar inşallah
inşallah canım , hevesimi kursağımda bıraktı sinir idrar tahlili:44:
kan sonucunu öğrenene kadar sıkma canını inşallah pozitif sonuç alırsın canım kan testi yaptırınca haber ver sonucu olur mu bizede..
aslında yarın kesin belli olur ama yaptırcak cesaretim kalmadı..
eşim cumartesi beraber gideriz dedi ,,
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar merhaba bugün aşılamamın 5.günü ilk aşılamam bu.. benim aşılamamın olduğu günden beri kasık ağrılarım var özellikle sağ tarafta ve sağ bacağıma doğru iniyo ağrısı..çok afedersiniz ama wc deykende ilk başta fena bir sancı giriyo sonra geçiyosizce neden böyle oluyodur acaba bebiş tuttumuki daha çok erken ama insan merak ediyo işte:44:
Şu anda cevabını en merak ettiğim soru bu canım :)) benm de bugün 4.günüm dün kasık ağrılarım fazlasıyla oldu.. nedenini meraak ettim... benim de 2 yumurtam oluşmuştu hadi tutunur inş meleklerimiz
aminn canım inşallahsenin 4. gün mü başladı kasık ağrıların ? benim ağrılar hala devam etmekte bakalım hayırlısı artık
Yok canım 3. Gün yani dün başladı. Butun gece de devam etti.Şimdilik bi ağrım yok. Beklemek cok zor ya. Bi de ya olmamissa diye de korkuyorum
beklemek gerçekten çok zor yaa insan hep kendini dinliyo...Allah biliyo ya bende çok korkuyorum olmazsa diye :18: İnşallah bebişlerimiz tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?