Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım direk rahime bıraktıkların anlamıyosun ha birde kalkınca akarmı diye korkma rahimden geri gelmiyo spermler ama sen yinede dikkat et :) bu arada 7. günüm benimde meraktan çatlamak üzereyim
öyle kolay anlatmışınki insanın devamlı aşılama olası gelio :))))))
Ben bu işi halledeyim olmayacak böyle :) bi kıl tüy aldırmaktan mikrop kapmam heraldee

kaç tane aşılama oldum hiç böyle bişey duymadım niye mikrop kapasın ayol asıl pis pis gelir mikroplar ,, en kolayı derbby

Son düzenleme:

Şu anda cevabını en merak ettiğim soru bu canım :)) benm de bugün 4.günüm dün kasık ağrılarım fazlasıyla oldu.. nedenini meraak ettim... benim de 2 yumurtam oluşmuştu hadi tutunur inş meleklerimiz

Şu anda cevabını en merak ettiğim soru bu canım :)) benm de bugün 4.günüm dün kasık ağrılarım fazlasıyla oldu.. nedenini meraak ettim... benim de 2 yumurtam oluşmuştu hadi tutunur inş meleklerimiz

aminn canım inşallah senin 4. gün mü başladı kasık ağrıların ? benim ağrılar hala devam etmekte bakalım hayırlısı artık

aminn canım inşallah senin 4. gün mü başladı kasık ağrıların ? benim ağrılar hala devam etmekte bakalım hayırlısı artık

Yok canım 3. Gün yani dün başladı. Butun gece de devam etti.Şimdilik bi ağrım yok. Beklemek cok zor ya. Bi de ya olmamissa diye de korkuyorum

Yok canım 3. Gün yani dün başladı. Butun gece de devam etti.Şimdilik bi ağrım yok. Beklemek cok zor ya. Bi de ya olmamissa diye de korkuyorum

beklemek gerçekten çok zor yaa insan hep kendini dinliyo...Allah biliyo ya bende çok korkuyorum olmazsa diye :18: İnşallah bebişlerimiz tutunur

beklemek gerçekten çok zor yaa insan hep kendini dinliyo...Allah biliyo ya bende çok korkuyorum olmazsa diye :18: İnşallah bebişlerimiz tutunur

Inşallah canım. Bu son şansım zaten olmazsa eşim doktor yüzü bile görmek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…